Dětský psycholog Kladno

Anonymní
21.2.13 16:28

Dětský psycholog Kladno

Ahoj, máme problémy s výchovou syna (9let). Poslední měsíce si s ním již nevíme rady…
Hledám proto dětského/rodinného psychologa v Kladně. Jen nechceme do pedagogicko-psychologické poradny na Sítné. Tam jsme byli a necítili jsme se tam dobře. Odměřený, úřednický postoj nás hodně omezoval nejen v diskuzi, ale i následné spolupráci…
Máte nějakou zkušenost, či by jste mohly někoho doporučit?
Díky a omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem známí…
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
21.2.13 17:54

Pokud ti nikdo neporadí, napiš mi SZ, je to složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
21.2.13 17:59

Mam kamaradku psycholozku v Kladne, muzu se zkusit zeptat, zda by mela na vas cas, jestli toho nem moc.. Kdyztak napis do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
21.2.13 20:47

Mám dobrou osobní zkušenost s Mgr. Květou Kšírovou. Milá, empatická… Tenkrát měla soukromou poradnu v Kročehlavech, ale je to už dloooouho…teď netuším, kde a jak působí, nutné dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.13 01:08

Holky moc děkuji, dnes jsem KO… zítra napíšu, už mi to nemyslí…

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
peeh
20.3.13 19:30

Ja ráda posilam děti a rodiče do
SPOD ROSA. Psychologu je tam několik. Výborná je např. paní psycholozka Kolačková. Ale hlavně. Nekončí to vyšetřením. Nabízí i následnou péči a mají výborného rodinného terapeuta. Zvlastě dobrou zkušenost mám s nimi u děti hyperaktivnich.

• Citovat
  • Upravit
328
9.9.14 13:00

Výborný dětský psycholog

Oživuji diskuzi. Prosím všechny, kteří mají výbornou zkušenost s nějakým dětským psychologem nebo psycholožkou v Kladně, ozvěte se, prosím. Přece jen není nad osobní zkušenost. U jednoho již dítě bylo, ale tomu se nepodařilo zjistit, proč je dítě úzkostné, bojí se lidí, často „bezdůvodně“ pláče nebo na něm někdo nepáchá trestnou činnost. Děkuji za vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.16 09:18

Též obnovuji diskusi.. je tu někdo aktuálně kdo má zkušenost s dětským psychologem v Kladně? Potřebovala bych kontakt.. děkuji moc! Omlouvám se za anonym..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.16 23:01

Zdravím, také mě zajímá dobrý psycholog pro děti, nemáte někdo kontakt? díky

• Citovat
  • Upravit
28.8.16 10:15

My jsme museli s malým kvůli škole do poradny na Sítné a byli jsme u paní Dolníkové a maximální spokojenost. Poradila nám velmi konkrétně a pomáhá nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 08:01

@nickAnežka Dobrý den, mohu poprosit o kontakt? Snažila jsem se najít, ale asi hledám špatně :-( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty