Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam kamaradku psycholozku v Kladne, muzu se zkusit zeptat, zda by mela na vas cas, jestli toho nem moc.. Kdyztak napis do SZ.
Mám dobrou osobní zkušenost s Mgr. Květou Kšírovou. Milá, empatická… Tenkrát měla soukromou poradnu v Kročehlavech, ale je to už dloooouho…teď netuším, kde a jak působí, nutné dohledat.
Holky moc děkuji, dnes jsem KO… zítra napíšu, už mi to nemyslí…
Zakladatelka
Ja ráda posilam děti a rodiče do
SPOD ROSA. Psychologu je tam několik. Výborná je např. paní psycholozka Kolačková. Ale hlavně. Nekončí to vyšetřením. Nabízí i následnou péči a mají výborného rodinného terapeuta. Zvlastě dobrou zkušenost mám s nimi u děti hyperaktivnich.
Oživuji diskuzi. Prosím všechny, kteří mají výbornou zkušenost s nějakým dětským psychologem nebo psycholožkou v Kladně, ozvěte se, prosím. Přece jen není nad osobní zkušenost. U jednoho již dítě bylo, ale tomu se nepodařilo zjistit, proč je dítě úzkostné, bojí se lidí, často „bezdůvodně“ pláče nebo na něm někdo nepáchá trestnou činnost. Děkuji za vaše příspěvky.
Též obnovuji diskusi.. je tu někdo aktuálně kdo má zkušenost s dětským psychologem v Kladně? Potřebovala bych kontakt.. děkuji moc! Omlouvám se za anonym..
Zdravím, také mě zajímá dobrý psycholog pro děti, nemáte někdo kontakt? díky
My jsme museli s malým kvůli škole do poradny na Sítné a byli jsme u paní Dolníkové a maximální spokojenost. Poradila nám velmi konkrétně a pomáhá nám to.
@nickAnežka Dobrý den, mohu poprosit o kontakt? Snažila jsem se najít, ale asi hledám špatně
děkuji
Ahoj, máme problémy s výchovou syna (9let). Poslední měsíce si s ním již nevíme rady…
Hledám proto dětského/rodinného psychologa v Kladně. Jen nechceme do pedagogicko-psychologické poradny na Sítné. Tam jsme byli a necítili jsme se tam dobře. Odměřený, úřednický postoj nás hodně omezoval nejen v diskuzi, ale i následné spolupráci…
Máte nějakou zkušenost, či by jste mohly někoho doporučit?
Díky a omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem známí…
Zakladatelka