Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás má doma dětský regál z Lidlu. http://www.lidl.cz/…ex_29091.htm. Jste s ním spokojené? Vlezou se tam i větší hračky? Nemohli byste mi třeba poslat fotku, jak to ve skutečnosti vypadá? Chtěla bych tento regál koupit našemu chlepečkovi, ale překvapily mě rozměry toho regálu. Děkuji mockrát. Pěkný den. ![]()
Tento nevim, ale mam pro deti takovej ten na zed, co byl drive a super, perfektne drzi,
a ted jsem se koukala i ta komoda je dobra
ja bych do toho sla ![]()
Ahoj, my ho máme už z loňska, to byl v těchto barvách: http://www.lidl.sk/…ex_24697.htm V tom odkazu je i rozměr košíků, takže nějaké velké hračky se tam dát nedají.
Mám jen jednu fotku zvrchu :-/ Učili jsme se poznávat barvy
Ale asi to moc pro představu nepomůže… Samotný regál mi přijde pevný, stabilní (manžel je truhlář, takže si na to potrpí). Košíky jsou skládací, ale moc se mi nelíbí, čím jsou potáhnuté, je to polypropylen (takový ten pružný „papír“ nebo jak to nazvat
). Takže pokud se ušpiní, vyprat to nejde a pokud to třu hadříkem, tak košík téměř prodřu.
Ale prcek si hračky sám vytáhne, sám je do košíků i uklidí - taková praktická věc ![]()
Pokud to mám shrnout, koupila bych ho znovu ![]()
Ahoj, my ho mame, ted nevim, kde mam fotky, ale zalezi na tom, co myslis vetsimi hrackami…
nas prcek v tom ma hlavne drobnejsi, ale je pravda, ze je z toho hlavne hodne bordel, protoze vytahuje veci ven a zpatky je dava celkem neochotne…
![]()
Ale ja jsem rada, ze ho mame, vejde se tam spousta veci, ale opravdu spis drobnejsich… (auticka, naradi, kostky apod.). ![]()
Ale opravdu jsem rada, ze ho mame (mame cely set tohoto nabytku z lidlu).. ![]()
Taky ho máme a jsme spokojení.
Malej v něm má roztříděný různé kostky a stavebnice. Krásně si to umí sám uklidit a nikde se to nepovaluje. Ale taky to máme spíš na drobnější hračky. Velké jsou na polici.
Taky mame ten zeleny lonsky
A koupila bych ho znovu
Mame tam „kramu“ pozehnane ![]()
Na mensi hracky (auticka, kostky, mensi knizky…) idelani ![]()
@Brumla píše:
Taky mame ten zeleny lonskyA koupila bych ho znovu
Mame tam „kramu“ pozehnane
Na mensi hracky (auticka, kostky, mensi knizky…) idelani
ty blaho, to jsi to predtim uklizela? Ja to uklidim a vydrzi to maximalne tak pul hodky, nez to maly rozhrabe…
![]()
My toho máme víc… a vejde se tam toho dost… víc teda do toho nízkýho na kolečkách… mám foto z dálky, když dneska holky usly - musela jsem zdokumentvat, že je zrovna relativně uklizeno
Spíš to používají jako postýlky pro plyšáky ![]()
@Ema N.
tak my tam mame veci, co neprehrabuje denne, takze to uklizeny vydrzi dlouho
Navic je nam o rok vic nez vam (jestli dobre koukam)…takze to uz mame jiny zajmy nez prehrabovani hracek (az na svetle chvilky
)
@Brumla píše:
@Ema N.![]()
![]()
tak my tam mame veci, co neprehrabuje denne, takze to uklizeny vydrzi dlouho
![]()
![]()
Navic je nam o rok vic nez vam (jestli dobre koukam)…takze to uz mame jiny zajmy nez prehrabovani hracek (az na svetle chvilky
![]()
![]()
)
aha, tak to jo…
No, my ho mame porad v permanenci…
Protoze jsem vyhazela hracky, co uz si s nimi nehral a dala mu tam jenom ty, co si s nimi hraje, takze u nas je ted hodne pouzivany… ![]()
Maminky, mockrát děkuji za příspěvky a za fotky. Mějte se moc hezky.
@lucienečka my ho koupili včera také..a je krásný…jen jeem nesehnali ten růžový..ale nevadí i tak je super..a je na něm výborné to, že jde přidělat i ke zdi..takže je vážně i pro prťata bezpečný ![]()
Dobrý den, maminky, chtěla jsem se zeptat, protože nabídku v Lidlu jsme propásli, jestli některá nevíte, kde se dá tento regálek sehnat? Děkuji
![]()
Ten regal je moc pekny, taky bych koupila, nebo jej maji nejak pravidelne?