Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Doporučte prosím spolehlivý second hand na internetu s kojeneckým oblečením. Potřebuji hlavně vel. 56 a všude, co jsem kde natrefila, je malý výběr. Takže aby bylo opravdu z čeho vybírat, když už člověk platí poštovné. Děkuji
Na malýho jsem objednávala tu . Výběr mi vyhovoval, komunikace super a stejně tak i cena ![]()
Ja kdyz hledala vyslovene e-sekac (objedat hodne veci s jednim postovnym), tak to uz zase nebylo nikdy blevne. asi da praci vsechno fotit a hazet na net.
takze chodim do hrabaren osobne, nebo mimibazar
@LucciaMaty píše:
Na malýho jsem objednávala tu . Výběr mi vyhovoval, komunikace super a stejně tak i cena
ale tohle je cenove celkem prijatelnejsi. na mimibazaru je levneji, ale zase to postovny… dik za tip
@Pudloslava Všechny co jsem psala/kromě MMB a MMA jsou z jedním poštovným
Já první výbavu pro syna pořídila na aukru, tam už ale nenakupuji, nejvíc se mi líbí mimibazar, najdu vždy někoho, u koho koupím víc věcí, nebo se domluvím na poslání obyčejně, taky je dobrý modrykonik.cz.
To je fakt, na Modrém koníkovi kamarádka taky úspěšně nakupovala ![]()
Stormik cz v malých velikostech toho mají hodně, s věkem už výběr ubývá ![]()
@Caleb82 Podívej se i do nového bazaru tady na eMiminu. Běží v obnovené variantě jen týden, ale už teď je tam plno inzerátů. I ve velikosti 56 ![]()
admin Honza