Dětský spacák pro 2leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43039
22.3.13 14:32
@Tominanula píše:
Condor nešije jenom zkrácené spacáky, ale i zúžené. Teď dělaj novej e-shop, kde to jde dokonce u každého spacáku nastavit, takže si v podstatě můžeš navolit spacák přesně na míru. Dokonce jsem našel, že na tom novém e-shopu mají do doby, než ho naplní zbožím, akci, že ti dají slevu 10%, když napíšeš heslo condor do slevové=ho poukatzu :-)www.spacaky.cz/shop/

dobrej tip. my ho meli taky zlevneny, napsala mi to pani z tohgo eshopu primo, kdyz jsme resili barvu. delali slevy na nejake barevne kombinace, co tam meli barvy lezaky. Takze ma zlutocerny. nastesti ma celkem rad zlutou.
Mozna je cas koupit spacak pro koulicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.3.13 14:41

Ahojky všem, mockrát děkuji za rady. Ty dětské spacáky dělají cca do 150 cm, takže každé dva roky kupovat spacák snad nebudem a nějakou tu dobu vydrží. Určitě mrknu na ten Condor a i ten Husky vypadá pěkně. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.3.13 14:56

Já tohle řešila před pár lety taky, ale kromě dvouletého dítěte jsem ještě řešila půlroční mimino :lol: Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem vzala klasický dospělácký a k tomu teplou deku, protože večer je tělo vyhřáté, ale k ránu chladne. Spacák jsem přehrnula, ale syn furt cestoval :lol: Nakonec se mi osvědčilo rozepnout zip tak, aby to synovi vycházelo tak akorát (respektive o trošku delší na zachumlání) a spacák dát „nahoru“. Nad hlavou měl ze zbytku spacáku udělaný takový „val“ o který se zarazil hlavou a zespoda měl tašku z věcma apod, aby neslejzal dolů. A s cestováním byl konec. Když se mu i tak podařilo odkopat, tak jsem přes něj prostě dala deku a bylo. A miminko spalo ve vložné tašce od kočárku v dětském spacím pytli, ve kterém normálně spávalo v postýlce, akorát nahoře tepleji oblečené a přes něj deku. Fusak mi přišel moc teplý a neforemný a já mimi potřebovala kojit. Takhle jsem ho vyndala, položila k sobě a přikryla dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
22.3.13 15:58

Tak jsem rozklikla link se slevami u condora (které jsme je využili minulý rok) a ověřila si emailem, že slevy stále platí
http://www.spacaky.cz/vyprodej.htm#…
je to daleko víc, než 10%, doporučuji
VI + topí jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
22.3.13 16:03

My máme ty dětské Husky (vybrali jsme si je jako „odměny“ z bonusprogramu, že platíme kartou u spořky) a jsou super, teplé, příjemná látka. Myslím, že dětem vydrží celou základku, a ono zas spacák není na věky, duté vlákno časem + praním se „slehne“ a už to pak nemá ten teplotní komfort, jaký avizovali na začátku + děti to na akcích různě znečistí, takže mi přišlo dobrý, koupit to, a do velkýho budeme investovat, až z tohoto vyrostou. Ale píší, ž eje do 150 cm, což já měla asi v 8. třídě. Ono já se do něj vlezu a měřím 166. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Betty03
22.3.13 16:06

http://www.vseprooutdoor.cz/…-modra:1718/ my máme tyhle, ale ne z toho eshopu, to jsem jen našla, možná jinde i levnější

• Citovat
  • Upravit
43039
22.3.13 16:37
@Betty03 píše:
My máme ty dětské Husky (vybrali jsme si je jako „odměny“ z bonusprogramu, že platíme kartou u spořky) a jsou super, teplé, příjemná látka. Myslím, že dětem vydrží celou základku, a ono zas spacák není na věky, duté vlákno časem + praním se „slehne“ a už to pak nemá ten teplotní komfort, jaký avizovali na začátku + děti to na akcích různě znečistí, takže mi přišlo dobrý, koupit to, a do velkýho budeme investovat, až z tohoto vyrostou. Ale píší, ž eje do 150 cm, což já měla asi v 8. třídě. Ono já se do něj vlezu a měřím 166. :mrgreen:

jo souhlas, proto je podle me blbost kupovat zkracovací dospelej spacák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.1.14 19:04

Já sice koukala po zn. Boll a Husky pro děti, mají je vymakané, ale nakonec jsem nechtěla zužované, tak jsem koupila přes ebay Highlander pro děti (mají krásnou malinovou nebo tyrkysovou barvu), poslali mi je z UK, jeden vyšel na zhruba 600,– (tj. jsou trochu levnější než ty značkové tady). Naše holky (4 a 2 roky) je dostaly k Vánocům, tak je máme vyzkoušené jen doma, ale líbí se nám, nelituji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 22:37

Já jsem měla v ruce ty Husky, co na ně dáváš odkaz a jsou moc pěkné, tlusté, líbí se mi. viděla jsem je v lesní školce, děti v něm spávaly přes rok každý den a pořád jsou pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.8.14 23:04

Mam pro dceru Boll patrol lite a je super. Jezdime hodne pod stan a nikdy ji v nem nebyla zima. Uz ho mame 2 roky a vypada porad dobre, je mekky, ve vnitr je podsity bavlnou. Ma moznost zkraceni, coz zatim vyuzivame-spi ve zkracenem. Da se na netu poridit do 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.8.14 23:12

Mame ten Husky, starsi model a spokojenost :palec: Plni svuj ucel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.8.14 23:35

Máme boll patrol bamboo a maximální spokojenost. Máme jeden zelený a druhý červený. Těch typů je víc a liší se cenou, dobré a lehčí a měkčí jsou ty s ťapičkami, šlápotkami..
 http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.8.14 07:23

Také jsme letos pořídili Boll patrol lite a dcera je v něm moc spokojená. Měkoučký, teplý, spousty vychytávek (stahovací kapuce, dá se zakrýt jezdec zipu, uvnitř kapsa). Je růžový, tak se ji i líbí :lol:. Doporučili nám ho na výstavě stanů. (Poměr kvalita x cena x detaily)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.8.14 20:08

Obě naše děti mají ten od Husky. Sice je to firma mající trochu pofiderní kvalitu zboží za neúměrné ceny, ale s těmihle spacáky jsem spokojená. Zip je pevný, dobře jezdí, kapuce se dobře zapíná kolem hlavy, je měkoučký a naducaný, takže pohodlný. Děti stejně neberu spát do záhrabu v mínus dvaceti, ale v létě do stanu za (aspoň relativně) hezkého počasí, kde nejsou na spacák nároky takové, jako třeba pro dospěláka na horský trek se spaním pod širákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.8.14 23:03

@TýnkaK já jsem někde četla, že naopak dítě by mělo mít spacák klidně do -10, že to neznamená to co u dospělého, dítě se zahřívá pomaleji.
My jsme dneska postavili nový stan od husky na zahradě a musím říct, že když jsem ho prolezla, tak že se mi líbí, až na trošku tenčí podlážku, než jsem čekala. Ale uvidíme, jak obstojí při opravdovém kempování :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix