Dětský telefon z pokoje do pokoje/vysílačka

5570
23.2.13 15:30

Dětský telefon z pokoje do pokoje/vysílačka

Prosím o praktické zkušenosti - máte doma dětský telefon z pokoje do pokoje, který by fungoval jako normální telefon? (tj. zazvonil, po zvednutí sluchátka přestal, dalo se normálně mluvit a slyšet ve sluchátku) Jakou značku a jak jste spokojené?

Nebo je lepší pořídit radši dětské vysílačky?

Syn teď pořád jen „telefonuje“ tak mu chci něco takového pořídit k narozeninám.
Děkuji za každou zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
23.2.13 15:39

Měli jsme už jako děti (tak 12-13let zpět) a fungoval tak jak říkáš.. Docela jsme se s tím vyblbli :) Značku ale opravdu netuším - ale nějaký noname zřejmě..

Už jsem dohledala - tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
23.2.13 15:53

Zalezi, kolik chcezte investovat.
Existuji normalni bezdratove telefony DECT.
Napr: http://bezdratove-telefony.heureka.cz/…et-a120-duo/

Jde to pouzit i na normalni pevnou linku.
2 (i vice) sluchatek mezi sebou telefonuji zdarma a dosah je cca 50m.
Jdou vyzvanet jednotliva sluchatka.
Ale nejdou pouzit jako vysilacka, spojuji se pomoci „zakladny“ pripojene do el. site.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
18.3.13 11:02

Zdravíme všechny
nějaký drátový telfon
co by fungoval z patra do patra?
máte vyzkoušeno?
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.14 22:26

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi a chci se zeptat. Nemáte některá zkušenosti s těmito telefony? Chtěla bych naší malé koupit klasické telefony se sluchátkem, ale některé jsou recenzovány jako nekvalitní, některé dokonce jako zdraví škodlivé, kde hrozí poškození sluchu. Můžete některá poradit variantu telefonů, s kterou máte dobrou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.2.14 22:30

Pořiď si klasický bezdrátový telefon DECT se základnou a přikup druhé sluchátko. Možná ho pak časem využiješ i na běžné volání třeba přes internet, pokud pořídíš VoIP verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.14 22:37

@guinea Já vím že by to byla rozumnější varianta. Ale chtěla bych pro ni prostě klasické telefony s číselníkem a sluchátkem na šňůře ;) takovou tu spíš hrací, nemoderní variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.2.14 22:42

http://www.sabihracky.cz/…efony-detske my měly se ségrou kdysi tyhle, vydržely několik let. Měly jsme jeden v pokojíku a druhý o patro níž v kuchyni, drát tažený venkem a volaly jsme si tak i s mamkou, když nám třeba volala, že je oběd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.14 22:51

@mmuerka děkuju za radu ;) vypadají dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
8.2.14 23:02

Taky máme podobné jak psala @mmuerka jsou od Barbie, ale skoro totožné. Nejvíc je využívá 3 letý syn…má z toho uplně svátek, když může volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.2.14 23:21

@Bekyn není zač :kytka: pro malého prcka je to lepší než třeba vysílačky, ty jsme dostaly až dýl. Tak dobře vyberte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
9.2.14 10:07

@mmuerka NO právě maličký je terpve rok. Začíná žvatlat, ale když volá babička trhá mi mobil z ruky a křičí do něj hóóój :mrgreen: Tak si myslím, že na vysílačky je fakt ještě času až až, ale tohle by mohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.2.14 19:19

@Bekyn Ele bude 15 měsíců. Pořídili jsme jí maketu mobilu, s tou si hrála dlouho, ale teď mi taky už bere mobil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.2.14 08:19

Sousedi pod náma takové vysílačky mají a baví se tím celá rodina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.9.15 21:31

@Ivan PPZ ještě k těm DECT telefonům… Nevíte náhodou kde se dá koupit ta základna? Zkoušel jsem to vygooglit ale nic jsem nenašel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí