Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o praktické zkušenosti - máte doma dětský telefon z pokoje do pokoje, který by fungoval jako normální telefon? (tj. zazvonil, po zvednutí sluchátka přestal, dalo se normálně mluvit a slyšet ve sluchátku) Jakou značku a jak jste spokojené?
Nebo je lepší pořídit radši dětské vysílačky?
Syn teď pořád jen „telefonuje“ tak mu chci něco takového pořídit k narozeninám.
Děkuji za každou zkušenost ![]()
Měli jsme už jako děti (tak 12-13let zpět) a fungoval tak jak říkáš.. Docela jsme se s tím vyblbli
Značku ale opravdu netuším - ale nějaký noname zřejmě..
Už jsem dohledala - tento
Zalezi, kolik chcezte investovat.
Existuji normalni bezdratove telefony DECT.
Napr: http://bezdratove-telefony.heureka.cz/…et-a120-duo/
Jde to pouzit i na normalni pevnou linku.
2 (i vice) sluchatek mezi sebou telefonuji zdarma a dosah je cca 50m.
Jdou vyzvanet jednotliva sluchatka.
Ale nejdou pouzit jako vysilacka, spojuji se pomoci „zakladny“ pripojene do el. site.
Zdravíme všechny
nějaký drátový telfon
co by fungoval z patra do patra?
máte vyzkoušeno?
díky ![]()
Ahoj holky,
obnovuji diskuzi a chci se zeptat. Nemáte některá zkušenosti s těmito telefony? Chtěla bych naší malé koupit klasické telefony se sluchátkem, ale některé jsou recenzovány jako nekvalitní, některé dokonce jako zdraví škodlivé, kde hrozí poškození sluchu. Můžete některá poradit variantu telefonů, s kterou máte dobrou zkušenost?
Pořiď si klasický bezdrátový telefon DECT se základnou a přikup druhé sluchátko. Možná ho pak časem využiješ i na běžné volání třeba přes internet, pokud pořídíš VoIP verzi.
@guinea Já vím že by to byla rozumnější varianta. Ale chtěla bych pro ni prostě klasické telefony s číselníkem a sluchátkem na šňůře
takovou tu spíš hrací, nemoderní variantu.
http://www.sabihracky.cz/…efony-detske my měly se ségrou kdysi tyhle, vydržely několik let. Měly jsme jeden v pokojíku a druhý o patro níž v kuchyni, drát tažený venkem a volaly jsme si tak i s mamkou, když nám třeba volala, že je oběd ![]()
Taky máme podobné jak psala @mmuerka jsou od Barbie, ale skoro totožné. Nejvíc je využívá 3 letý syn…má z toho uplně svátek, když může volat.
@Bekyn není zač
pro malého prcka je to lepší než třeba vysílačky, ty jsme dostaly až dýl. Tak dobře vyberte ![]()
@mmuerka NO právě maličký je terpve rok. Začíná žvatlat, ale když volá babička trhá mi mobil z ruky a křičí do něj hóóój
Tak si myslím, že na vysílačky je fakt ještě času až až, ale tohle by mohla ![]()
@Bekyn Ele bude 15 měsíců. Pořídili jsme jí maketu mobilu, s tou si hrála dlouho, ale teď mi taky už bere mobil ![]()
Sousedi pod náma takové vysílačky mají a baví se tím celá rodina ![]()
@Ivan PPZ ještě k těm DECT telefonům… Nevíte náhodou kde se dá koupit ta základna? Zkoušel jsem to vygooglit ale nic jsem nenašel…