Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, prosím vás nevíte o nějakém dětském zubaři v Ostravě co přijímá malé děti? Malý má roček tak bych s ním už ráda zašla na kontrolu, akorát co jsem hledala moc jsem toho nenašla
Děkuji moc za reakce
![]()
A tvůj zubař/zubařka ti malého nechce vzít? Jsem z Ovy, ale moje děti coby malé prostě začaly chodit k mému zubaři. O nějakém vyloženě dětském jsem neslyšela, co vím, tak každý prostě bere své děti tam, kde sám chodí ![]()
@Kirbisek Ahoj můj nebere už jsem se na to ptala…jedině ještě zubařka od přítele, jinak nevím ![]()
Naše zubařka ač nebere nové pacienty, tak narozené děti rodičů, kteří k ní chodí, ano.
Přesně tak, zubaři dítka svých klientů berou, zas musí něco málo dobrat, protože sem tam se někdo odstěhuje, sem tam někdo zemře…ale samozřejmě dospělá klientela je pro ně samozřejmě lepší, nehrozí komplikace s neotevřením pusy, vydělají na dospělém více…
Mamči trochu oživím toto téma. Neví někdo aktuálně o nějakém zubaři v Ostravě, který přijímá děti? (Ke své zubařce malého za žádnou cenu nevezmu, to není zubařka ale řezník) ![]()
Blízko stodolní je Dům Zdraví a tam je nový mladý zubař… objednávala jsem k němu manžela… jmenuje se… Filip Horňák tak zkusit tam..
@Batka - řešila jsem podobný problém a narazila jsem na jednu věc - levní zubaři momentálně v Ostravě nejsou. Já chodím tady a malou jsme nakonec přihlásili k zubaři manžela. Tým je to dobrý, ale ty ceny..
http://www.vitaldent.cz/index.php?…
@housenka007 píše:
Blízko stodolní je Dům Zdraví a tam je nový mladý zubař… objednávala jsem k němu manžela… jmenuje se… Filip Horňák tak zkusit tam..
Zkusím tam zítra zavolat a uvidím
děkuju
@Králičice píše:
@Batka - řešila jsem podobný problém a narazila jsem na jednu věc - levní zubaři momentálně v Ostravě nejsou. Já chodím tady a malou jsme nakonec přihlásili k zubaři manžela. Tým je to dobrý, ale ty ceny..http://www.vitaldent.cz/index.php?…
No s levným zubařským ošetřením už ani tak nepočítám
Takové je málokdy
Hlavní je pro mě aby ten zubař/zubařka byl v klidu a uměl svoji práci. Nechci aby měl malý strach ze zubařů pokud to není vyloženě nutné (myslím přímo panickou hrůzu, to je už můj případ)
![]()
Na dent.cz by mel byt seznam tech, co pribiraji, jinak jsem videla na webu Hornicke polikliniky: http://www.horpol.cz/…ve-pacienty/ že je tam nejaka nova mlada, mozna bere, zkus se jeste zeptat tu: zubarostrava.cz ale ten plati vse hotove:(((
Zdravím maminky, dcerka bude mit za pár dní rok a tak sháním dětského zubaře nevíte o nějakém co přibírá Zábřeh nebo Výškovice? Můj děti nebere a navíc k němu bych ji ani nedala
Děkuji
@Renkaa Ahojky, ono je to se zubaři prekérka, jenom si nejsem nejsem jistá, jestli se doktoři dělí na dětské a dospělácké. Já vím, že maminy z okolí chodí s dětmi ke klasickému (jejich) zubaři. Ale dneska skoro nikdo nepřibírá…já jsem si tenkrát zavolala na pojišťovnu (mám RBP) a tam mi paní nahlásila, který zubař nabírá nové pacoše. Oni mají přehled..
@Sinquinita No myslím si že se to nedělí akorát co už jsem zkoušela tak že děti neberou
S tou pojišťovnou dobry nápad vyzkouším děkuju ![]()