Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eliška píše: Více
a řeší, že je ve špatné finanční situaci
v 15 ![]()
Nechceš jít na potrat? A v jakém měsíci jsi? Po třetím už potrat nejde.
@Snopy123 píše: Více
Tak u nás se o tom normálně mluvilo, ochrana se řešila, a nechtěný těhotenství nebylo.
@inkakřivák píše: Více
To je pravda no. Dnes je to naštěstí jednodušší.
@arinecka Ano tak mluvit můžeš jak chceš. To že nebude 100% těhotná Ti to ale nezajistí.
Ja taky mluvila, to snad dělá rodič vždy. Stejně jako jsem platila antikoncepci, atd… Ale to neznamená přeci, že nemůže udělat chybu nebo se na to vykašlat, nebo … Ty žiješ život za ně nebo jak?
@arinecka No ale asi to nebyla jen úplně naše zásluha ale i těch dětí
Kdyby dítě udělalo chybu nebo se vykašlalo na edukaci, byla by těhotná.
Ono si vezmi jen kolik tady je diskuzí, jak najednou je těhotná a vůbec neví jak. A to jsou to dospělé ženské.
@Snopy123 píše: Více
Vždytˇjo, já tohle přece nepopírám
Ale dost mě tedy udivuje, že když už se něco takového stane, tak ta holka nejde za mámou, ale napíše na internet. To je prostě špatně.
@arinecka píše: Více
Protože je to fejkova diskuze. Právě. Být to realita, tak za těmi rodiči jde. Protože ji stejně nezbývá nic jineho.
@inkakřivák píše: Více
Ja doufam ze to neni pravda, protoze jestli jo a ona nechce na potrat, tak to rekne az bude pozde.
@arinecka no určitě je to pravda, to jo. Ne že by se to nemohlo stát, muže. Ale tohle není ten případ. To vyjadřování tomu neodpovídá.
Tak zakladatelka nikomu na nic neodpověděla a nijak nereaguje ![]()
@Katalpaz řeší svou špatnou finanční situaci. Za kapesné si koupila zmrzlinu a teď nemá na svačiny. Život je krutý.
@Katalpaz píše: Více
jj, snad je to fejk… měli jsme na školách holky, co rodily v 16-18… zvládly to všechny díky pomoci rodiny, obvykle se zapojili i ti rodiče kluka… ale v 15 je to strašně brzo ![]()
Před dvaatřiceti lety jsem potkala dvanáctiletou dívku, která v té době končila osmý měsíc gravidity. Patnáctiletých bude každopádně víc.