Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucy75 to teda je, teď kolikrát v 15 chodí ještě na ZŠ. Syn bude mít v lednu 20 let samé srandičky. Jo je zodpovědný to ano, ale že by byl otcem si moc představit nedokážu
. na druhou stranu se tohle prostě stává a pak záleží na rodině jestli pomůže. Ta holka je prostě dítě a bez rodičů to nezvládne a ani to není reálné
Jen když to doma řekne pozdě už moc řešení teda není ![]()
@Snopy123 píše: Více
taky myslím, ale obecně to neznamená, že se tyhle situace nestávají a třeba reakce někdy někomu pomůžou…
Troll to být může. Ale tohle je situace, která se stát může (a stává). Takže diskuze může pomoci někomu ve stejné situaci.
Stávají se i horší případy - není to ta dávno, co porodila 12letá holka. Teď si to představte, kdyby tady napsala - je mi pod 15, můj bratr mě zneužil, nikomu jsem to neřekla, bála jsem se, teď jsem zjistila, že jsem asi těhotná.
Jinak já tedy pár diskuzí měla a v každé se objevil někdo, kdo mě označil za trolla. Byla to fakt vždy pravda, jen v mém životě se mi staly neskutečné věci…i admin jednou zasáhl, že prý má v mém případě podezření na trolla, příběh se však opravdu stal.
@Anonymní píše: Více
Chápu…to muselo být nepříjemné. Nicméně tady děvčeti už odpovědělo reálně hodně lidí… Ale máš pravdu, že mi taky přijde lepší reagovat vždy tak, jako že to troll není, pro případ, že by to bylo reálné a někoho by to ještě dokleplo…
@Katalpaz přesně to si myslím také… je zde fakt hodně výmyslů a trollingu, ale vždy musí člověk myslet i na možnost, že na druhé straně sedí zlomená dušička a nemít ji případně na svědomí svou neempatií…
viděla jsem v životě tolik zlého a špatných příběhů a mrtvých lidí, že to fakt nepodceňuji.. tyhle mladé holky si klidně na život zkusí sáhnout, pokud mají pocit, že není jiná cesta ven ![]()
@stinga píše: Více
Taky si už podle toho jejího prvního a zároveň i posledního příspěvku myslím, že je to naštěstí, jen hodně blbá sranda. Nebo, že by se lekla, když už nijak nereaguje? ![]()
To asi těžko.
je to velmi pravděpodobné, ale sama víš, že myslet znamená how-no vědět a jistota v tomhle na sítích fakt není… ostatně jistá není ani smrt, občas se někdo vrátí.. takže já jsem přesvědčená, že má člověk nechávat pár procent i verzím, kterým sám vůbec nevěří… Prostě tu variantu zanechat jen jako Možnost… dostkrát se mi to osvědčilo, nejen pracovně…
@Černá Madonna píše: Více
je to ne sranda, ale troll, často sem píše, je to česky, ale ujely jí dvě slovenská slova, to jí často ujíždí, navíc 15letá holka nepíše „jsem teď ve špatné finanční situaci“, a je tam toho víc, ale nebudu jí už víc napovídat, tahle paní tu má hodně anonymních diskusí
Vím, že k neuvěření, ale teď se pořádně pleteš. Tuhle slečnu neznám (není odkud), jestli je těhotná a s kým, to taky nevím, troll- možná. A možná těhotná je, rady dostala a možná to řeší s rodinou a rozhoduje, co dál
Ale ta Slovenka, co ji kdysi ujížděli slova, jsem já. Nemám potřebu, čas ani nervy vydávat se za těhotnou 15 letou.
Tchán se snaží, i když občas blbne, on už jiný nebude, táta v pohodě a maminka (no víš). Tak se psychicky připravuju na dost náročné Vánoce, přeci jen první po.
@vikinka783 píše: Více
Dobrý den, manželem se už mnoho let snažíme o miminko, absolvovali jsme 2 cykly IVF, dokud nezjistili, že mám zdravotní problém. Požádali jsme o klasickou adopci a od schválení čekáme už rok a půl.
Pokud máte zájem o přímou adopci, napište nám prosím na adresu ***
Máme stabilní práci a vlastní bydlení v Praze
*edit admin- smazané osobní údaje
@Hope1111 píše: Více
@vikinka783 - no vidíš, jsi zachráněna, i ty finance budou ![]()