Digitální Clear Blue

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
31.1.23 07:46

@Maki35 no mas tam minus, takze tehotna nejsi. Jsk to chces jinak vysvetlit? Ten obrys tam je castokram pri negativnim testu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.7.24 06:07

Clear Blue

Zdravím, digitální test mi byl doporučený kamarádkou. Mám nějaké gyn. Potíže a MS mívám spíš každých 14 dní, teď naposledy po 7 dnech a od té doby mám 14 dní zpozdeni. Pořád jsem čekala, jestli to přijde. Boli mě břicho, jako bych to měla dostat a je mi zle od žaludku. Se synem jsem zpozdeni 3 dny a už tam byl duch a to mi ještě ani zle nebylo. Klasické testy mají citlivost 10 a CB 25. Dnes ráno je o jeden klasický víc a opět jen jedna.. Nějaká zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.8.24 15:45

@Tiny85 mám to samé, papirkove testy negativní, clearblue 1-2 +… nerozumím tomu, zpoždění mám 1 den… vůbec nevím co si myslet 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 21:45

@terunda já dneska taky.. mám tedy malinko duchy a dneska 1-2 na digitálním 🫣
Ale večer duch skoro nebyl na papírovém dnes je den MS a zatím nic🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
15.8.24 21:49

@makynazaj12 já měla minuly cyklus hodně slabého ducha 13 DPO a digital i 1-2. Za dva dny už bylo bílo a digitální negativní, bylo to biochemko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 22:01

@bacova.mi tyjo to mě mrzí.. Jako jsem zvědavá no. Jestli to odejde s menstruací nebo ne.. 🤷🏼‍♀️ testy papírové úplně silné nemám a digital ukázal hned 1-2 tak s tím tak úplně nepočítám. 😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí