Digitální Clear Blue

11
28.1.23 17:17

Digitální clear Blue

Ahoj holky mám 10 den zpoždění dnes jsem si zakoupila clear Blue digitální s ukazatelem týdnů
Vyšel negativní
A mě pořád bolí podbřišek a prsa mám stále moc citlivá jednou jsem měla tento test pozitivní ukázalo se 1-2 +
Ale těhotenství to nebylo máte někdo podobnou zkušenost že naopak jste ho měli negativní i v takovou dobu zpoždění a přesto jste byla těhulka :D pořád mi něco říká že těhotná jsem ale už z toho zklamání se mi nějak nechce testovat budu ráda za vaši zkušenost a komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
28.1.23 17:22

Při takovém zpoždění už by jsi měla mít pozitivní jakýkoliv test, i kdyby jsi měla ovulaci pr 4dny před očekávanou ms, pořád už je to hodně dní.
Moc šancí bych tomu nedávala…
S Digitálním clearblue mám jen dobře zkušenosti, vždy ukázal tak jak to bylo.
Moc držím palce ať se brzy zadari :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.23 17:54

Díky za tvou odpověď
Zkusila jsem test rozebrat a mám tam druhou carku (slabší)
A na tom mínusu je ještě jedna čárka přes to takže obrys a značí to plus může být test nějak poškozený a nebo mám si koupit obyčejný proužkový a nebo myslíš že už nemám testovat a je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.1.23 18:02

@Daniela770 digitální se nemají rozebírat. To že je tam duch, nic nevypovídá o tom, že by byl pozitivni. Ten vnitřek je prostě jiný než papírový.
Určitě pro tvůj klid bych si udělala nějaký ještě test. Přeci jenom týden zmeškání je hodně, tak kdyby to nebylo tehu, tak ať můžeš rešit nedostavenou MS.
Držím palce, třeba si tu přečteme dobré zprávy 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.23 18:24

V pondělí skusim obyčejný proužkový nebo zítra skusim nekde sehnat a když nic tak hold se dal snažit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.1.23 18:31

@Daniela770 udělej ještě jeden test a uvidíš 😊. Samozřejmě, že test mohl být poškozeny, to se prostě stát může. Ale ve vnitr budeš mít vždycky více čárek, to nic o tom nevypovídá.
Po testu uvidis, na čem jsi. 😊 Taky záleží, jestli víš, že ovulace byl v den kdy jindy, že je opravdu tedy zpoždění 10 dní. Jestli jsi nebyla nějak nemocná, ve stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.1.23 19:16
@Daniela770 píše:
Díky za tvou odpověď
A na tom mínusu je ještě jedna čárka přes to takže obrys a značí to plus může být test nějak poškozený a nebo mám si koupit obyčejný proužkový a nebo myslíš že už nemám testovat a je to zbytečné

Ten digitální test se nemá rozebírat a upřímně mě nikdy ani nenapadlo to dělat je to zbytečné. Mám pocit (ale jistá si tím nejsem), že jsem snad u někde četla, že když ho rozeberes tak tam ty čárky jsou vždy, ale to fakt nevím. Osobně bych pro svůj klid udělala ještě obyčejný s citlivosti 10 třeba dr. Max, ten je dost spolehlivý a uvidíš…
Jinak samozřejmě může i ten clearblue vadný, ale pokud vím, tak to vypadá jinak. Každopádně palečky drzim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.23 19:19

Stresy jsem neměla vůbec akorad se snažíme delší dobu 4 roky a něco skoro 5 let a to čekání každý měsíc je něco ještě když se ti zpozdí menstruace
Minule mi to dalo fakt zabrat když jsem měla pozitivní všechny testy dokonce i ten digitální tak jsem si řekla ten nesmí lhát :D samozřejmě že lhaly vsechny testy kdybych vám tu ukázala jaký skoro dálnice mi vyšli a nebyla jsme tehu to bylo něco :D je fakt že se léčím se štítnou žlázou a abych řekla pravdu bojím se že kvůli ní nebudeme mít děti :( ale snad se i jednou na mě a na všechny ostatní obrátí štěstí promiňte za ten Román :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
28.1.23 19:36
@Daniela770 píše:
Stresy jsem neměla vůbec akorad se snažíme delší dobu 4 roky a něco skoro 5 let a to čekání každý měsíc je něco ještě když se ti zpozdí menstruace
Minule mi to dalo fakt zabrat když jsem měla pozitivní všechny testy dokonce i ten digitální tak jsem si řekla ten nesmí lhát :D samozřejmě že lhaly vsechny testy kdybych vám tu ukázala jaký skoro dálnice mi vyšli a nebyla jsme tehu to bylo něco :D je fakt že se léčím se štítnou žlázou a abych řekla pravdu bojím se že kvůli ní nebudeme mít děti :( ale snad se i jednou na mě a na všechny ostatní obrátí štěstí promiňte za ten Román :D

Mohla jsi být těhotná, ale odešlo to s menstruací :nevim: to se děje dnes a denně, proto se nemá testovat moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.23 20:14
@Acinore píše:
Mohla jsi být těhotná, ale odešlo to s menstruací :nevim: to se děje dnes a denně, proto se nemá testovat moc brzo.

Jednou jsem biochemické měla taky testy pozitivní ale jen takový duchové a ano dělala jsem je před menstruaci a to jen tak ze srandy z kámoškou :D a máš pravdu pak menstruace dorazila
Ale o dva měsíce později jsem měla problémy a nedostala jsem to jen jsem týden Spinila tak jsem zakoupila testy Dr.max Mamatest a clear Blue vše pozitivní a dokonce jsem tam měla 1-2+ ale o těhotenství se nejednalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.1.23 20:36
@Daniela770 píše:
Díky za tvou odpověď

Kazdej ma ty carky videt, ten test funguje tak, ze vyhodnocuje silu tech vsech 3 carek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
28.1.23 20:45

Těhotná podle mě nejsi. To už by test ukázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.1.23 17:08

Tak dnes jsem dělala další obyč proužkový a ten zase nic takže spíš nějaké problémy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.1.23 19:26

@Daniela770 mrzi mi to, ale objednej se na gynekologii a snad bude vše v pořádku a miminko vyjde další měsíc 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
31.1.23 07:24

Jak si to vysvětlit ????

Ahojky, co říkáte na tohle, jsem z toho jelen už 🙈 mám 7 dní spoždění, k doktorovi jdu až za týden 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí