Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelmenka píše:řekla bych, že by se občas rád sešel za účelem trochy kvalitního sexu, ale o nic jiného zájem nemá. Já jsem chorobný nepsavec sms a když jsem byla zamilovaná, tak jsem datlovala jak divá
@saramo no správné číslo to je..protože na začátku jak jsme se poznali, tak mi každý den sám od sebe napsal třeba i 4 krát denně
@Gladys Rozhodně to není poslední chlap na světě, ale takového ideála nenajdu
(dlouhé vlasy, ve stejném věku jako já a nejlépe ze stejného města) ![]()
@jdukolem píše:ideál s dlouhými vlasy..nevěřím že je ti přes 20..to snad není možný
už je to tak…
Tak já to tu čtu a musím se smát těm odpovědím, fakt mě to pobavilo.
Nevím, ale toto mi jako vztah nepřijde. Asi nemá dotyčný kluk moc zájem. Vykašlala bych se na něj co s takovým.. ![]()
@jdukolem píše:tak to mě opravdu rozesmáloideál s dlouhými vlasy..nevěřím že je ti přes 20..to snad není možný
@hankaaaa píše:
tak to mě opravdu rozesmálo![]()
@RadkaOR no mě spíše napadlo, že by zakladatekla k němu nechtěla ještě bílého koně a kupu peněz ![]()
@hankaaaa píše:
@RadkaOR no mě spíše napadlo, že by zakladatekla k němu nechtěla ještě bílého koně a kupu peněz
Jo fakt vtipný..člověk se trápí a vy si děláte srandičky…dík tedy všem za ne pomoc ![]()
@RadkaOR přesně tak
idelál? možná ve 13 nějaký Don Cuan v telenovele
teď stojím nohama na zemi ![]()
a ted nepíše..to znamená bere zpátečku..proč to ještě řešíš..obulet vysmrkat a tradá život jde dál..neztrácej čas