Dilema se sušičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
3.10.13 15:06

@Muf86 Hele, v klidu :mrgreen: Tohle já vůbec neřeším. Teď jsem sušila celý měsíc, páč tu máme dělníky a ti mi odstavili venkovní sušák. A dneska jsem zjistila, že dětské punčochy a bundy mají na sobě značku, že do sušičky nesmí :oops: Já je tam celý měsíc točila a nestalo se jim vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
4289
3.10.13 15:12

Já ani nevím, jak ta značka vypadá… :oops:
Ale někdo říkal, že je to skoro na všem, takže kdyby se toho měl člověk držet, tak nesuší nic…
Prosím tě jak vypadá ta značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.10.13 15:13

Spíš mi šlo o to, že tady někdo psal, že když je to bavlna a sušíš to na syntetiku, tak se to může srazit… nebo naopak syntenika na bavlnu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
3.10.13 15:14

Je to ctverecek s koleckem uprostred. Kdyz je jen tak, smi do susicky, s jednim puntikem uvnitr jen na nizkou teplotu, se dvema i na vysokou, preskrtly znamena susicka nee. A nenech se zastrasit, obcas maji zakaz susicky i ciste bavlnena trika, coz je samozrejme blbost. A jo, rifle jsou bavlna, nemaji/li primes lycry nebo neceho jineho, obvykle pro elasticitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
3.10.13 15:16

@Muf86 Je to takovej čtvereček a uvnitř má kolečko. Já suším všechno na program na bavlnu, páč ty na syntetiku jsou časově krátký a prádlo to neusuší. Rifle pouštím vůbec na ten nejdelší program na bavlnu, tuším, že je to Extra suché. Trvá 2.45. Nesrazilo se mi ještě nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4289
3.10.13 15:19

Holky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.10.13 15:28

Celou diskusi jsem nečetla, měla jsem stejný problém, i když prádlo uschlo tak za 2-3 vždy něco zasmrádlo, ložní prádlo se v bytě sušilo až 5 dní. Pak jsme rekonstruovali koupelnu a pořídili pračku a sušičku, jelikož nemáme balkon jsem se sušičkou nadmíru spokojená, máme whirpool

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.10.13 16:32

Tak já to mám jednoduché, jelikož mám dva knoflíky: teplota nižší/vyšší (používám pořád tu nižší) a otáčecí knoflíkna čas (90min taky téměř univerzálně). Zatím se mi nestalo, že y se něco pokazilo, ale je fakt, že vyloženě jemné věci a vlnu tam nedávám. Naopak péřovka v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.10.13 07:01

Tak si představte, že tu sušičku, kterou jsem si vybrala předevčírem prodali poslední, ale slečna byla ochotná a prý mi jí přivezou od jinud. Takže jsem jí zaplatila a teď čekám až dorazí…
A jestli máte někdo v plánu kupovat nějaké elektro, tak včera a dnes mají v okay 10% slevu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí