Diphereline - neúčinkuje na mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
18.9.13 10:50

@radka101 jeeeeje a to si otehotnela pres dipherelin jo?? to me mrzi :( toto je smutne… ja na ivf nemusim byli jsme tam poslani s pritelem v roce 2011 v srpnu, nazacatku srpne jsme se byli zaregistrovat a cekali jsme az dostanu ms kvuli odberum ta ale nedosla :) 20.srpna jsme se dozvedeli ze jsem v 5tt. maly ma 17mesicu a chceme druhe, jenze endometrioza se v cervnu vratila a ted mam po dopherelinu tak doufam ze se nam povede otehotnet zase prirozenou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
18.9.13 11:00

@bobkovi Takhle jsem otěhotněla v loni, přesně jak říkáš, čekala jsem až mi dorazí MS, abych se objednala na 20DC na první injekci a MS nedorazila, otěhotněla jsem spontáně, ale v 10týdnu jsem prodělala zamlklý potrat. Od té doby nic a teď tohle, mám prostě smůlu :(
Když se ti to podařilo spontáně jednou, podaří se i po druhé :pankac: jsi ještě mladá :palec:, to u mě už je nezdar ovlivněn věkem, bude mi příští rok 40 a mám 20ti letou dceru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.9.13 11:03

@radka101 to je strasne :( neumim si to predstavit.. jsem povaha ze bych to asi neustala :( snad se zadari budu drzet pesticky :) jo taky doufame v to ze kdyz se zadarilo jednou zadari se i ted… jenze se tomu nejak nechce no.. tak mam strach ze driv se zas objevi ta endomka jak těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
18.9.13 11:13

@bobkovi neboj jsi hodně mladá to je velké positivum, určitě se zadaří :pankac: :pankac: přeji hodně štěstí při snažení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.9.13 11:21

@radka101 děkujiiiii :) ale zjistila jsem ze nemusi byt ani mlady vek kdyz jsou zdravotni problemy jake jsou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.9.13 13:12

Dotaz :-)

Ahoj holky,
chystám se na další ivf minulý týden mi píchali Dipherelin před ms. Ms měla dorazit v neděli ale bohužel už se toulá někde tři dni… Nestalo se Vám to některé?? Předem moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
18.9.13 13:50

@Nikohlava Po dipherelinu je vše možné a prý se po něm hodně těhotní, takže pokud to nedostaneš do stimulace udělej test :palec:. Já to tak teď měla, bohužel to nebylo prosperující těhotenství, navíc to vypadalo na MT :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.9.13 13:57

Děkuji Ti moc za odpověď.. Myslíš, že bych čtyři dni před ms otěhotněla? Je to fakt zajímavé… Bolí mě stále v podbříšku jako na Ms.. Stále říkám, že to dostanu a nic a nic… :-( Mám strach je to náš poslední pokus.. V březnu jsem přišla ve 23tt o dvojčátka :-(
Je mi to moc líto co se ti stalo… A jak je možné, že to propadne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.9.13 13:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.9.13 17:14

@radka101 Děkuji Ti moc za odpověď.. Myslíš, že bych čtyři dni před ms otěhotněla? Je to fakt zajímavé… Bolí mě stále v podbříšku jako na Ms.. Stále říkám, že to dostanu a nic a nic… :-( Mám strach je to náš poslední pokus.. V březnu jsem přišla ve 23tt o dvojčátka :-(
Je mi to moc líto co se ti stalo… A jak je možné, že to propadne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
18.9.13 19:08

@Nikohlava Mě to propadá kvůli věku, jinak by se s tím asi dalo něco dělat. Taky mě furt bolelo jako na MS a ta nikde, pak mě začaly bolet prsa a to už jsem věděla, že jsem na tuty těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.9.13 20:49

@radka101 A to jsi otěhotněla po injekci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blahec
30.9.13 21:09

dotaz

Asi budu vypadat jako hlupák, ale mohla bych se zeptat k čemu slouží injekce Dipherelinu? Měla jsem si ji píchnout první den ms a normálně jsem odmenstruovala, chystáme se na umělé oplodnění s darovaným vajíčkem a doktor říkal, že potřebuje všechno sladit, ale nějak mi uniklo, k čemu tato injekce slouží? Nevíte? :oops:

• Citovat
  • Upravit
5702
1.10.13 11:40
Měla by způsobit, umělý přechod a zastavit přirozenou činnost vaječníků. Aspoň tedy myslím :nevim:
@blahec píše:
Asi budu vypadat jako hlupák, ale mohla bych se zeptat k čemu slouží injekce Dipherelinu? Měla jsem si ji píchnout první den ms a normálně jsem odmenstruovala, chystáme se na umělé oplodnění s darovaným vajíčkem a doktor říkal, že potřebuje všechno sladit, ale nějak mi uniklo, k čemu tato injekce slouží? Nevíte? :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí