Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@radka101 jeeeeje a to si otehotnela pres dipherelin jo?? to me mrzi
toto je smutne… ja na ivf nemusim byli jsme tam poslani s pritelem v roce 2011 v srpnu, nazacatku srpne jsme se byli zaregistrovat a cekali jsme az dostanu ms kvuli odberum ta ale nedosla
20.srpna jsme se dozvedeli ze jsem v 5tt. maly ma 17mesicu a chceme druhe, jenze endometrioza se v cervnu vratila a ted mam po dopherelinu tak doufam ze se nam povede otehotnet zase prirozenou cestou
@bobkovi Takhle jsem otěhotněla v loni, přesně jak říkáš, čekala jsem až mi dorazí MS, abych se objednala na 20DC na první injekci a MS nedorazila, otěhotněla jsem spontáně, ale v 10týdnu jsem prodělala zamlklý potrat. Od té doby nic a teď tohle, mám prostě smůlu ![]()
Když se ti to podařilo spontáně jednou, podaří se i po druhé
jsi ještě mladá
, to u mě už je nezdar ovlivněn věkem, bude mi příští rok 40 a mám 20ti letou dceru ![]()
@radka101 to je strasne
neumim si to predstavit.. jsem povaha ze bych to asi neustala
snad se zadari budu drzet pesticky
jo taky doufame v to ze kdyz se zadarilo jednou zadari se i ted… jenze se tomu nejak nechce no.. tak mam strach ze driv se zas objevi ta endomka jak těhu
@bobkovi neboj jsi hodně mladá to je velké positivum, určitě se zadaří
přeji hodně štěstí při snažení ![]()
@radka101 děkujiiiii
ale zjistila jsem ze nemusi byt ani mlady vek kdyz jsou zdravotni problemy jake jsou ![]()
Ahoj holky,
chystám se na další ivf minulý týden mi píchali Dipherelin před ms. Ms měla dorazit v neděli ale bohužel už se toulá někde tři dni… Nestalo se Vám to některé?? Předem moc děkuji za odpověď ![]()
@Nikohlava Po dipherelinu je vše možné a prý se po něm hodně těhotní, takže pokud to nedostaneš do stimulace udělej test
. Já to tak teď měla, bohužel to nebylo prosperující těhotenství, navíc to vypadalo na MT ![]()
Děkuji Ti moc za odpověď.. Myslíš, že bych čtyři dni před ms otěhotněla? Je to fakt zajímavé… Bolí mě stále v podbříšku jako na Ms.. Stále říkám, že to dostanu a nic a nic…
Mám strach je to náš poslední pokus.. V březnu jsem přišla ve 23tt o dvojčátka ![]()
Je mi to moc líto co se ti stalo… A jak je možné, že to propadne??
@radka101 Děkuji Ti moc za odpověď.. Myslíš, že bych čtyři dni před ms otěhotněla? Je to fakt zajímavé… Bolí mě stále v podbříšku jako na Ms.. Stále říkám, že to dostanu a nic a nic…
Mám strach je to náš poslední pokus.. V březnu jsem přišla ve 23tt o dvojčátka ![]()
Je mi to moc líto co se ti stalo… A jak je možné, že to propadne??
@Nikohlava Mě to propadá kvůli věku, jinak by se s tím asi dalo něco dělat. Taky mě furt bolelo jako na MS a ta nikde, pak mě začaly bolet prsa a to už jsem věděla, že jsem na tuty těhotná.
Asi budu vypadat jako hlupák, ale mohla bych se zeptat k čemu slouží injekce Dipherelinu? Měla jsem si ji píchnout první den ms a normálně jsem odmenstruovala, chystáme se na umělé oplodnění s darovaným vajíčkem a doktor říkal, že potřebuje všechno sladit, ale nějak mi uniklo, k čemu tato injekce slouží? Nevíte? ![]()
@blahec píše:
Asi budu vypadat jako hlupák, ale mohla bych se zeptat k čemu slouží injekce Dipherelinu? Měla jsem si ji píchnout první den ms a normálně jsem odmenstruovala, chystáme se na umělé oplodnění s darovaným vajíčkem a doktor říkal, že potřebuje všechno sladit, ale nějak mi uniklo, k čemu tato injekce slouží? Nevíte?