Diskriminace single žen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12503
20.8.19 19:56

Myslím, že změna legislativy nutná není. Dítě má pravo na dva rodiče. Nejlépe muze a ženu. A kdo to tak moc chce, cestu si najde i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.19 19:57

Jsem pro. Nechala bych to na dobrovolnem rozhodnuti te zeny. Sama jsem mela stesti, mam deti, mam manzela, rodinu. Prijde mi sobecke, kdyz lidi maji vse a druhym nepreji.
Jeste bych chtela, aby bylo lip reseno nahradni materstvi u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
20.8.19 20:01
@Janli píše:
A co asi může ženská, která není schopná vytvořit vztah, dítěti předat? Co to musí být za člověka, že nedokáže splnit jednu ze základních biologických potřeb a to sex? Nejsem proto, aby mohly single ženy asistovaně oťehotnět. Už tak dost dětí žije v neůplných rodinách, tak proč je ještě vytvářet uměle?

Treba, ze o ní není zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
20.8.19 20:06
@Mango_Lassi píše:
Celé ivf je obchod s dětmi a je proti přírodě.

S tim souhlasim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.8.19 20:06
@Božislava píše:
Jste proto, aby ženy bez partnera měly přístup k umělému oplodnění v našich centrech asistované reprodukce, nebo si myslíte, že změna v zákonu není nutná?

nečetla jsem komenty, ale když si vezmu v potaz, že pár homosexuální taky by nemohl mít od přírody děti bez pomoci, tak jsem pro, aby měla děti i sama žena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
20.8.19 20:11
@Kelsey píše:
Jsem pro. Nechala bych to na dobrovolnem rozhodnuti te zeny. Sama jsem mela stesti, mam deti, mam manzela, rodinu. Prijde mi sobecke, kdyz lidi maji vse a druhym nepreji.
Jeste bych chtela, aby bylo lip reseno nahradni materstvi u nas.

To je takový jednostranný… Mě na tom vadí to, že je to jakoby proti diskriminaci žen a nerozhledňuje to diskriminaci dítěte. Ženská, když chce dítě, tak si to vždycky nějak zařídí, když se někde nechá s prominutím ošustit, tak je tam vždycky nějaká naděje, že se ten tatínek bude zajímat. Když se nechá uměle oplodnit nějakým troubou, co prodává svoje spermie, tak to má dítko spočítané. Uměle ho připraví o půlku rodičovské lásky, o půlku svého rodu… A ani nedostane na vybranou. Já být v takovéto situaci, tak za to pak v pubertě mamince snad nafackuju. Za to její vědomé rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025

Já jako moc nechápu proč diskriminace. Vždyť ta ženská měla možnost si toho partnera najít a to dítě si s ním pořídit úplně stejně jako ty co ty děti mají. Nebo snad byla až do čtyřiceti držena v zajetí v nějaké cele? :nevim: Podívejte se někdy kolem sebe co všechno si dokáže najít a udržet chlapa. Téměř všechno co dýchá, pokud je s tím trochu k vydržení. To asi vypovídá za vše. Souhlasím s vadnýma kusama, znám pár starých panen a hrozně fajn holka není ani jedna. Navíc jsem fanoušek úplných rodin, nelíbí se mi ani to že se lidi rozchází v těhotenství, kdy holka otěhotněla po měsíčním vztahu, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Venetia píše:
Treba, ze o ní není zájem?

Tak to je na ní něco hodně divnýho…

• Citovat
  • Upravit
164
20.8.19 20:13

Jj.pani je asi totalni magor a mnozit by se nemela!?
Jsem docela pekna. docela chytra a docela schopna zenska. Kdyby me muj chlap neuhnal.jsem bezdetna stara panna asi dodnes:D Ne kazdy se umi seznamovat a nemusi byt hned divnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
20.8.19 20:15
@Meduzata píše:
Jj.pani je asi totalni magor a mnozit by se nemela!?
Jsem docela pekna. docela chytra a docela schopna zenska. Kdyby me muj chlap neuhnal.jsem bezdetna stara panna asi dodnes:D Ne kazdy se umi seznamovat a nemusi byt hned divnej…

No tak každý zboží má svýho kupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.19 20:22
@Janli píše:
Tak to je na ní něco hodně divnýho…

A mít sex je jediné kritérium správného rodičovství? Souložit dokážou i mentálně postižení a jinak právně nezpůsobilí jedinci

• Citovat
  • Upravit
9025
20.8.19 20:22

@Meduzata I pro ty divný existují internetový seznamky… taky jsem tam našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.8.19 20:24

Vezmu to z jinýho pohledu, mně na tom nejvíc vadí, když se někdo ohání tím, že na to má nárok a je to jeho právo :cert: Najednou se jakoby zapomene na práva dítěte, které má znát svůj původ, potom se vykřikuje něco o diskriminaci, ale zapomíná se na etickou stránku věci. Nedokážu se za sebe jednoznačně rozhodnout, jestli je to správně, jsem asi hodně konzervativní, takže za mě z pohledu dítěte ne, ale z pohledu rodiče :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.8.19 20:24

Kazdy, at si dela, co je mu libo. Ja ale s umelym ozivanim nesouhlasim a sama bych ho nechtela. Deti postaru, nebo nic. Priroda provedla selekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
20.8.19 20:31
@Mango_Lassi píše:
A mít sex je jediné kritérium správného rodičovství? Souložit dokážou i mentálně postižení a jinak právně nezpůsobilí jedinci

No tak ale aspoň přes 80 % souložících (odhaduju, doufám, že to podceňuju) musí mít aspoň základní schopnost se s někým zkamarádit. Což se pak pro partnerství a rodičovství celkem hodí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.