Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
24.8.12 15:16

Tak já dělala grilovanou zeleninu s balkánským sýrem a prov. kořením, a ovocný salát na odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
24.8.12 16:03

K večeři pizza se špenátem a zakysanou smetanou a druhá klasická, šunka, sýr, žampiony a olivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.8.12 17:08

U nás se na oběd dojídali špagety se sýrovou omáčkou, já si počkala až teď na večeři v 17:30 bude na stole pro mě a manžela… plněná tortila… zeleninou, (paprika, salátová okurka, rajče, kukuřice a ledovej salát) grilované kuřecí prsíčko, sýr ementáler, a dresing, (tatarka, zakysaná smetana, trocha kečupu, česnek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.8.12 17:39
@ankasz píše:
Tak já dělala grilovanou zeleninu s balkánským sýrem a prov. kořením, a ovocný salát na odpoledne

Už mi tečou sliny 8o No jo, navnadila jsi mě, asi půjdu vařit.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
24.8.12 17:42

@lenulina1979 My do tortill zeleninu grilujeme a děláme pak do mističek různé dresingy - na stole si pak každý tu svoji naplní, čím chce a když to jó chceme vyšperkovat, tak dáme na stůl i gril a pak se na chvilku rozpéká celá zabalená tortilla, mňam

Holky, děláte někdo tortilly domácí? Musí to být strašně jednoduchý recept - počítám, že půjde pouze o kukuřičnou mouku a vodu, ale nezkoušela jsem ještě.. Poradíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
6271
24.8.12 20:21

@Amber_1977 byla to ňamka :D

já tady zase slintám nad tortilama, akorát je doma nemám, tak zkusím pohledat nějaký ten recept na ně, chtěla bych si je zkusit udělat sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.8.12 20:25

Dělám uzenou polévku, a zítra budou řízky.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.8.12 20:25
@levmah28 píše:
Dělám uzenou polévku, a zítra budou řízky.

už jste doma zlatínko :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
50155
24.8.12 20:35

Vcera jsme meli kapra a st. brambory. dneska jsem udelala kureci gulas s houbama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
24.8.12 20:45

Tak já se nechávám obskakovat, byla jsem na konizaci, takže teď bude vařit mamina úplně vše :dance: nemusím nakupovat, přebalovat, tahat se s dětma, prostě nic :pankac: :lol:

Příspěvek upraven 24.08.12 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.8.12 20:45
@saracenka píše:
už jste doma zlatínko :* :* :*

Ano, ve středu jsme dojeli, Tony je živý a snad už zdravý :palec:

• Citovat
  • Upravit
25007
24.8.12 20:47
@levmah28 píše:
Ano, ve středu jsme dojeli, Tony je živý a snad už zdravý :palec:

a copak mu bylo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.8.12 21:02
@eshta píše:
a copak mu bylo? :?

Tak měl horečky 40.Dělala jsem zábaly, nurofeny, nic nepomohlo, v nemocnici to samé, pak za dva dny horečky zmizly, a osypal se, takže šestá nemoc.Ale už je v pohodě, půjdeme na kontrolu a pak ke kardioložce, našli mu šelest na srdci, tak snad i toto bude dobré :palec:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.8.12 21:02

Hlavně že je mu už dobře :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: posílam mu štípanou na prdísku

• Citovat
  • Upravit
25007
24.8.12 21:07

@levmah28 hlavně že je to ok, u té česté se horečky hrozně rychle vyhoupnou zase nahoru :zed: s prvním klukem jsem taky asi v jeho 8měs byla s 40kama v nemocnici, dostal infuze a potírali ho alkoholem (sráží horečku jako zábal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny