Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
22.8.12 15:21

@PetkaK jj přesně, cuketová sezona :lol:
s bramborama v troubě je dělám taky-brambory na čtvrtky-půlměsíčky, česnek, cuketu na hranolky, mrkev na hranolky a šalotku, dám péct a ke konci vždy polévám sem tam trošičkou smetany, jen aby se zelenina a brambory nevysušily. Takhle nám brambory se zeleninou chutnaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
22.8.12 15:27

@ankasz napiš recept do sekce slané recepty, prosím, prosím. Já ji tuhle obhlížela v obchodě a pak jsem usoudila, že nevím, co bych z ní udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
22.8.12 17:08
@ankasz píše:
taky to tak dělám :palec: akorát zas nechci často dělat smažené, ale holky to milujíjá dneska poprvé udělala quinou, se zeleninou a kuřecím masem a nebylo to vůbec špatné :palec:
a dojeli jsme dneska tu zeleninovou polívku :oops:

A co hodit karbanátky na pečícím papiře na plech, pomazat máslem a upéct? Už jsem to jednou zkoušela a docela dobrý..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
22.8.12 17:10

Jé, ale teď jste mě, holky, navnadily.. Jdu asi udělat cuketový karbanátky.. Mňam :dance:

• Citovat
  • Upravit
15054
22.8.12 17:13

Vaječná omeleta s pečivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
22.8.12 19:16
Co je to guinou?
@ankasz píše:
taky to tak dělám :palec: akorát zas nechci často dělat smažené, ale holky to milujíjá dneska poprvé udělala quinou, se zeleninou a kuřecím masem a nebylo to vůbec špatné :palec:
a dojeli jsme dneska tu zeleninovou polívku :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
22.8.12 20:27

@lenulina1979 qinoa je druh obiloviny. Koupíš ve zdravých výživách, vyzkoušej ;)

• Citovat
  • Upravit
25007
22.8.12 20:34

Tak zapečená cuketa je opravdu mňamka :palec: dnes jsem neměla provensálský, ale i jen s tymiánem je super! kombinace česneku a cukety s rajčetem je opravdu super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.8.12 21:46

Holky, co vám řekne chlap, když se zeptáte, co máte vařit? U nás je odpověď pravidelně: něco dobrého a rychlého, případně druhá varianta odpovědi: maso s bramborem, což je taky inspirativní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.8.12 21:50

@Paoloska je mu to jedno :roll: sní vše, takže je to celkem bez problému, a le odpověď, že mu je to jedno, mě vytáčí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.8.12 22:05
@eshta píše:
@Paoloska je mu to jedno :roll: sní vše, takže je to celkem bez problému, a le odpověď, že mu je to jedno, mě vytáčí :cert:

Máš pocit, že jí všechno se stejnou chutí a z ničeho není obzvlášť nadšenej? Prostě jídlo bere jako nutnost k přežití, nebo přeci jen má své VIP jídla, ale nechce Tě s nima „otravovat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 22:19

@lenulina1979
koukni tady je toho o quinoi napsáno víc : http://www.viviente.cz/quinoa/ já to dneska taky měla poprvé v ruce, a chutnalo to :palec:
Původně jsem šla do zdr. výživy jen pro špaldovou mouku a křupky pro ty dva mladší a odcházela s nákupem přes 300Kč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 22:23

@danyk tam je ta příprava jednoduchá, kuřecí na kostky opečené, smíchané se zeleninou a do toho zamíchaná ta quinoa, a tam je příprava stejná jako např. u rýže, př na 100gr 200ml vody, chvíli povařit a pak nechat pod pokličkou dojít :nevim:, rozhodně budu hledat na netu další recepty, protože byla dobrá, normálně dělám takhle salát s kuskusem, tak je aspoň nějaká změna

@Amber_1977 s tím pečením v troubě to je dobrý nápad, díky, určitě vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
22.8.12 22:29
@eshta píše:
@Paoloska je mu to jedno :roll: sní vše, takže je to celkem bez problému, a le odpověď, že mu je to jedno, mě vytáčí :cert:

Na takovou čekám - abych mohla udělat koprovku s houbama :twisted: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3374
23.8.12 06:50
Pizzu, to řekne ten můj 100%
@Paoloska píše:
Holky, co vám řekne chlap, když se zeptáte, co máte vařit? U nás je odpověď pravidelně: něco dobrého a rychlého, případně druhá varianta odpovědi: maso s bramborem, což je taky inspirativní :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny