Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3374
21.8.12 07:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.8.12 08:12

Dnes k obědu rajská omáčka s kousky vepřového, co jsem obrala z kostí na polívku a knedlík/těstoviny, polívku dojídáme bramboračku

A jestli dneska konečně koupím hovězí, tak na zítra hovězí vývar se zeleninou a nudlemi a pravděpodobně opět rajská, nebo bych udělala ještě koprovku…
přiletí mi ségra z anglie a přeje si českou kuchyni :lol: :mrgreen:

Jo a pokud seženu cuketky, tak mleté maso s cuketami a rajskými do mrazáku, a musím zpracovat kuřecí stehenní řízky :think:

Tak a teď nevím, kdy to všechno stihneme sežrat :jazyk: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.8.12 08:14
@lenulina1979 píše:
Ahoj dělala jsem tento a povedl se http://www.toprecepty.cz/…runkovy-tac/$$replace2$$

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 10:55

@lenulina1979 Můžu se zeptat, to máš v té koprovce klobásu, či co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.8.12 11:03
@Paoloska píše:
@lenulina1979 Můžu se zeptat, to máš v té koprovce klobásu, či co to je?

Jj koprovka a opečenec… tak to má rád manžel, já s těch jídel co vařím jím jen málo co knedlíky a sladké nejím, omáčku jen ochutnám když ji vařím jinak to nekonzumuju…
@dzarunka píše:
@lenulina1979 v té omáčce s knedlíkem je co??a to je koprovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 11:07
Jj klobásu můj manžel to tak má rád :) a taky to je rychlovka :P
@Paoloska píše:
@lenulina1979 Můžu se zeptat, to máš v té koprovce klobásu, či co to je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.8.12 11:09

Dnes gulášovka a palačinky, zítra smažený sýr, vař. barambor a okurkový salátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 11:09

Jdu si dělat salát s kuřecím masem :P manžel dostane zbytky od včera :) ikdyž asi bude škemrat taky že chce salát s masem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 11:26
@lenulina1979 píše:
Jj klobásu můj manžel to tak má rád :) a taky to je rychlovka :P

Tý jo, to koukám, fakt slyším poprvé, tady se člověk dozví kombinace… nedávno mě tu rozsekala bramborová kaše na rohlíku. Sto lidí, sto chutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
21.8.12 11:47

Dneska taky salát. Asi jen nakrájená zelenina a k tomu kuřecí plátek a dresing. A udělám k tomu toasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 11:49
Vážně prvně :D? to snad nééé u nás se koprovka jí s hovězím, volským okem, vajíčkem na tvrdo, a nebo se opeče kabanos nebo i junior a klobása :) třeba já jsem zvyklá na sladko kyselou koprovku a můj ji chtěl jen sladkou a nemohl vynachválit :)
@Paoloska píše:
Tý jo, to koukám, fakt slyším poprvé, tady se člověk dozví kombinace… nedávno mě tu rozsekala bramborová kaše na rohlíku. Sto lidí, sto chutí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 11:56

Já taky dřív dělala dresing ale pak jsem ochutila jen grilovacím kořením kuřecí restovaný prsa a max trochu gril koření dala i do zeleniny a teda luxus i bez dresingu… salát kupuju míchaný family v interšpáru a pouze do něj přikrájím salátovou okurku, rajčata a papriku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
21.8.12 12:00

Včera čína s rýží a vývar s domácíma nudlema
Dnes zapečené brambory s mletým masem a zalité smetanou ( prima nápady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 12:02
@lenulina1979 píše:
Vážně prvně :D? to snad nééé u nás se koprovka jí s hovězím, volským okem, vajíčkem na tvrdo, a nebo se opeče kabanos nebo i junior a klobása :) třeba já jsem zvyklá na sladko kyselou koprovku a můj ji chtěl jen sladkou a nemohl vynachválit :)

Znám jen klasiku - vařené vejce nebo plátek masa. U koprovky je snad nejvíce variant chutí. Já dělám sladkokyselou a můj taťka si do talíře nalije ještě lžíci octa. Brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.8.12 12:33

Dneska v nemocnici byla jakási hřibová gulášovka, pak 3 a půl těstoviny s kouskem masa, a okurkový salát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny