Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
21.8.12 18:25
@lenulina1979 píše:
Vážně prvně :D? to snad nééé u nás se koprovka jí s hovězím, volským okem, vajíčkem na tvrdo, a nebo se opeče kabanos nebo i junior a klobása :) třeba já jsem zvyklá na sladko kyselou koprovku a můj ji chtěl jen sladkou a nemohl vynachválit :)

To znám :roll: :zed: Naši rodiče koprovku dělali hodně nasladko (jako vlastně spoustu jiných omáček), já jedu ve sladko-kyselé kombinaci a u přítele doma zase jedině slaná varianta - všeho, i svíčkové a rajské..
Z tohoto úhlu pohledu se ani tolik nedivím, když v Prostřeno někdo udělá omajdu a ostatní to zkritizují :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.8.12 18:26
@levmah28 píše:
S Tondou, má horečky.

Holka, tak to nejsi první (a asi tedy ani poslední) tady na eMiminu, od koho to v posledním týdnu čtu - takže to buď bude z přehřátí, nebo zas něco řádí.. Ale co jsem zjistila, ty horečky trvají jen pár dní, většinou se do toho ještě brutálně zvrací.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.8.12 18:27
@Jindřiška7 píše:
Dnes cuketové bramboráky :)

Obávám se, že je dnes taky budu muset dělat, přítel si je poručil - viděl cuketu a nic lepšího ho nenapadlo :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3951
21.8.12 18:35
@Amber_1977 píše:
Obávám se, že je dnes taky budu muset dělat, přítel si je poručil - viděl cuketu a nic lepšího ho nenapadlo :zed: :zed: :zed:

Potřebuju ji urgentně spotřebovat a cuketovou polívku jsme teď měli pořád a bramboráky letos ještě ne, takže tak :D ale úplně nejraději mám grilovanou cuketu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.8.12 19:47
@Jindřiška7 píše:
Potřebuju ji urgentně spotřebovat a cuketovou polívku jsme teď měli pořád a bramboráky letos ještě ne, takže tak :D ale úplně nejraději mám grilovanou cuketu :D

Babička dnes dělala vepřový nudličky, který osmahla a pak na cibulce podusila cuketu na kostičky s kmínem, pak tam vhodila to maso a nakonec dochutila zakysanou smetanou. S těstovinama to bylo dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.8.12 19:48

@Jindřiška7 Jo, tu bych si taky dala, mňam, ale u nás grilovat znamená nakoupit kila masa, že i chlapi toho pak mají na pár dní dost :zed:
Já nejradši cuketu v zeleninové směsi - sabdží, cuketové kari, lečo, s těstovinami… A do cukeťáků se mi dneska fakt, ale opravdu nechce - přítel jel na chatu k mamce, tak tajně doufám, že se vrátí najedenej.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
46669
21.8.12 19:52
@Paoloska píše:
V Srní :).

My jsme v Zátoni, přesně tady . Je to tu úžasné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.8.12 19:55

Já udělala zeleninu na másle tu mraženou s kukuřicí a rozehřála tavený sýry a zalila šlehačkoua česnek, koření a s těstovinama zamíchala

• Citovat
  • Upravit
25007
21.8.12 20:02

@Amber_1977 jak děláš cuketové kari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.8.12 20:44

Na večeři chlebíčky :jazyk: a dostala jsem je až pod nos.

• Citovat
  • Upravit
3374
21.8.12 20:51
No myslím že zvládám docela v pohodě… jen já trochu zapomínám jíst :) ale s tím co jsem v těhu nabrala to zase tak moc neva… na net už tak moc nechodím jako když byl malej v bříšku, ale to je tím, že než u netu jdu se Sebastiankem raději ven… jinak kluhním a vařím pořád tak stejně jako před tím, jen teď v létě jsou to spíš rychlejší jídla… jen asi nepeču tolik sladkého, on manžel a tchýně docela hodně přibrali co jsem s manželem má tak 10-14 kg nahoře a tchýně taky
@Amber_1977 píše:
@lenulina1979 No a jak to teď vše zvládáš s dalším kouzelným členem domácnosti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 21:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 21:38

Zítra šapety s nivovou omáčkou pro mě salát s kuřecím masem nebo tortila se zeleninou a kuřecím masem+ dresing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.8.12 21:38

Zítra šapety s nivovou omáčkou pro mě salát s kuřecím masem nebo tortila se zeleninou a kuřecím masem+ dresing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 22:01
@KPKristy píše:
My jsme v Zátoni, přesně tady . Je to tu úžasné!!

Jé, to je taky kouzelné místečko :palec: :dance:, tak ať vám to pomalu utíká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny