Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Mate nekdo zkušenost s otěhotněním po ayreen? Byla mi nasazena na 6 měsíců jelikož jsem dříve bud menstruaci nemela a nebo ji mela 4 měsíce v kuse. Nyni jsem vysadila, snažíme se ale nechápu ovulační testy …
@Butterfly1307 A jak by melo nasazení HA pomoct k pravidelné menstruaci ci k otěhotnění ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Někdy se dává na srovnání cyklu, už jsem o tom párkrát četla.
@j.a.n.i1 dostala jsem ji na srovnání cyklu s tim, ze po vysázení by to mělo naskočit a mela bych normalne otěhotnět
@j.a.n.i1 to uz je dotaz spíše na gynekologa
proste mi předepsal primo tihle. Mela jsem cykly různé nebo žádné a vyjádřil se tak, ze to je běžná praxe. 3.5 jsem vysadila a opravdu po několika letech cítím, že něco se děje ale z ovulačních testu jsem nepřečetla nic.. plodný hlen byl několikrát
@j.a.n.i1 píše: Více
Asi prostě telo najede na nejaky rezim. I kdyz to neni klasicka menstruace, tak krvácení jsem mela presne ve stejny den. A telo si na to zvykne a drží ten rytmus dal, s menstruaci. Tak si to myslim ja.
@vokishka píše: Více
Nejak tomu moc nevěřím, když to naopak přirozené pochody v tele blokuje, tak si nema na co telo zvyknout, teda krom toho ze nic nemusí. A co vím u sebe a v okoli (jasně je to maly statisticky nevyznamny vzorek) tak se to lidem po vysaze HA spise vratilo ke stavu pred nasazenim.
@j.a.n.i1 myslim ze kdyby tomu tak bylo tak by doktor nenasazoval. Je fakt, ze jsem vysadila nyni a cítím hormonální pochody. Mam ovulační hlen - zda ovu byla nebo ne je asi věc druhá, ale toto jsem pred nasazením ayreen nezažívala. Někdy prý dojde po vysazeni antikoncepce rebootu systému tzv s tělo se chytne. Verimmze to bude dobre a hledám zde někoho kdo to ma stejne