Je nějaká šance, že budeme mít miminko?

Anonymní
11.5.26 13:15

Je nějaká šance, že budeme mít miminko?

Ahoj, snažíme se s partnerem už od října o miminko, používám ovulační testy, řekla bych, že to je vždy dost dobře,,naplánované”, ale zatím pořád nic… Máme už skoro 3 leté dítko, které se tenkrát podařilo napoprvé a to jsme ani nesledovali plodné dny. V sobotu jsem si udělala odpoledne test a objevil se tam mini pidi duch, včera ráno nic a dnes po obědě zase duch, tentokrát už silnější. Je nějaká šance, že teď by to už klaplo? Tentokrát jsme se na to nějak,,vyprdli” a styk byl pouze jednou, ale těsně před ovulací, která pak proběhla nejspíše v noci. Moc bychom si druhé přáli, tohle už je únavné a každá ms je plná slz..

Pobolívají mne prsa, hlavně to pravé, občas je mi nevolno od žaludku a teď mě pobolívalo břicho, jsko kdybych to měla dostat…

U prvního těhotenství se ukázal duch až 17. den po ovu, 18. den byl negativní a druhá čárka byla vidět až 20.den.
Děkuji
První foto je ze soboty a druhá dnes.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1133
11.5.26 14:05

Ano, je tam druhá čárka. Jak to doapdne je ve hvězdách, ale šance rozhodně je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
11.5.26 14:58

Na druhé fotce ducha určitě vidím. Zkus testovat za dva dny a ranní močí. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42617
11.5.26 15:06

Přesně takový duch se teď u nás jmenuje Terezka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
11.5.26 15:56

Myslím, že můžeme gratulovat :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.26 16:10

Myslíte, že ráno bude čárka už silnější? Máme s partnerem ve čtvrtek výročí, ale nejspíše to takhle dlouho nevydržím tajit :D chtěla bych do oznámení zapojit i prcka, jen ještě nevím jak :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.26 16:11

A samozřejmě děkujeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.26 16:33
@Anonymní píše: Více

Samozřejmě přeju, ať všechno dopadne, jak si přejete - ale s tím oznamováním i staršímu sourozenci bych to ještě zvážila. V podobném věku starší jsem taky otěhotněla, dcera samozřejmě všem hlásila, že má máma v břiše malé mimi, nedalo se jí moc vysvětlit, že někde to není úplně nutné sdělovat. No a když to pak dopadlo špatně, tak to hodně zle nesla a mrzelo jí to. Naštěstí jsem pak brzy otěhotněla znovu, ale po té zkušenosti už jsme to dceři řekli až někdy v půlce těhotenství, kdy už to bylo přeci jen jistější.

Každopádně ale přeju, ať to u vás vyjde dobře hned napoprvé. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.26 16:37

Děkujeme. Tak u nás je výhoda, že prcek ještě nemluví, zatím jen tak žvatlá a myslím si, že zatím z toho ještě ani nemá rozum.

• Citovat
  • Upravit
11862
11.5.26 19:18

Tak to nevím, moje starsi vnímala a chápala dost dobře to že mám v břiše miminko a že to bude bráška Alu a to jí bylo 16mesicu když se mladší narodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 08:43

Ahoj, vůbec si nevím rady.. dnes jsem se znovu testovala testem Pepino z Dm a čárka moc nezesílila.. je pravda, že u prvního těhotenství se duch objevil až 17. den po ovu (to je zítra) a druhá silná čárka byla vidět až 22. den. Mám třeba koupit jiný test? Četla jsem dobré ohlasy na testy z Dr.Max, tak jestli pro ně mám zaběhnout. Foto je 5 min po testování.
Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
57
13.5.26 10:08

Vždyť tam ta čárka je zřetelná, nebo co řešíš? Síla čárky nevypovídá nic o prosperitě, když jsem měla takovou čárku, znovu už jsem netestovala a mezi 8 - 9 tt jsem šla na potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 10:13

@pujda Asi to řeším proto, že to je vymodlené miminko a bojím se, že to není v pořádku, když čárka nesílí..

• Citovat
  • Upravit
3533
13.5.26 10:35

Chápu tě, ale tohle ti přece nikdo nedokáže říct. Hodnocení prospěchu těhotenství z čárky, notabene z fotky je totální blbost. Vím, je to těžké, ale musíš být trpělivá, nic jiného se teď nedá dělat. Netestuj denně ale ob den, pokud to nedostaneš a testy budou dál pozitivní, pak gynda a krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
13.5.26 10:39
@pujda píše: Více

Jsi dobrá! :D Já teda taky nebyla testovací šílenec, nicméně asi 5 testů před návštěvou gynekokoga padlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí