Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
23.8.12 07:45

@Paoloska U nás je odpověď " to je jedno". Tak jsem 2× udělala krupičnou kaši a už to neslyším :-). Už jsem se i přestala ptát a vařím, co chci. Drahý jí v prácí, mají závodku, takže se jedná o víkend. Dám jedno jídlo bezmasé nebo méněmasé (např. franc. brambory) a jedno s masem. Než se mi vystřídá měsíc, mám jednou kuřecí, jednou prasátko, jednou hovězí a jednou rybu. Prcek má zatím kojeneckou stravu. Spíš teď po roce budu muset vymýšlet nějaké novoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
23.8.12 07:50
Kolik má prcek? Já se těším až tomu našemu začnu vařit a dělat taky papání… ale má teprve 5týdnů tak si ještě počkám :/ já vařím ob den podle toho jak se to stíhá jíst, já ale to co vařím nejím pro sebe dělám svoje jídla saláty nebo tortilu jen když dělám rýži a čínu a podobný jídla tak to jím taky :)
@danyk píše:
@Paoloska U nás je odpověď " to je jedno". Tak jsem 2× udělala krupičnou kaši a už to neslyším :-). Už jsem se i přestala ptát a vařím, co chci. Drahý jí v prácí, mají závodku, takže se jedná o víkend. Dám jedno jídlo bezmasé nebo méněmasé (např. franc. brambory) a jedno s masem. Než se mi vystřídá měsíc, mám jednou kuřecí, jednou prasátko, jednou hovězí a jednou rybu. Prcek má zatím kojeneckou stravu. Spíš teď po roce budu muset vymýšlet nějaké novoty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.8.12 07:54

@lenulina1979 11 m a kousek, ale zatím má takovou tu kojeneckou stravu (kus dýně, kus masa, příloha). On může solit, tak to dojídám. Hlavně koncem týdne, když už nemám zbytky z víkendu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
23.8.12 08:04

Já staršímu synovi zkoušela uvařit zeleninovou polívku bez dochucení už něco málo po 5 měsíci… tak nevím co a jak budu dělat teď přece jen mají mezi sebou 15 letej věkovej rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.8.12 08:09

My dneska asi lečo, máme zeleninku ze zahrádky a domácí vajíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
23.8.12 08:18

U nás špagety ze včera… ale chtělo by to zajít do lesa na houby, takové hovězí na houbách s hrnkovejma knedlíkama… jo to by bylo mňam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
23.8.12 08:40

U nás dnes asi taky lečo, zamaskuju do toho i cuketu. Jen nevim, co mi manžel řekne na to, když mu to dám k obědu s bramborem. Zítra asi špagety s nějakou omajdou, mam v mrazáku dva taliány, tak je do toho namelu. A o víkendu nějakej špíž na gril a k tomu brambory a grilovanou kukuřici (manžel po ní touží a ještě jsem jí nikdy nedělala).

• Citovat
  • Upravit
9734
23.8.12 08:58

Dušená játra s rýží na to se už těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.8.12 09:22

@Paoloska Už se neptám se co mám uvařit, dám dva návrhy a stejně se prd dozvím :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
23.8.12 09:23

Dnes bude zemlbába.

• Citovat
  • Upravit
15054
23.8.12 09:56

Vepřový steak, volské oko, zelenina a asi bageta, nechtějí se mi dělat brambory, pekla jsem piškotovou bábovku a zítra kuskus se šunkovým sojovým granulátem posypané sýrem a rajčatový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.8.12 10:24
@PetkaK píše:
@Paoloska Už se neptám se co mám uvařit, dám dva návrhy a stejně se prd dozvím :)
@PetkaK píše:
Dnes bude zemlbába.

Dobře mu tak :mrgreen: (já ji miluju, ale manžel nesnáší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.8.12 14:02

Polévka z uzených kostí a šunkofleky, a na odpoledne ke kávičce smetanovo- tvarohová bomba

já se už taky neptám, stejně se prd vždycky dozvím, a i kdybych udělala třeba tu krupici, tak to chlapovi nevadí, miluje sladká jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
23.8.12 14:06

Tak život je změna, manžel se na oběd nedostavil, takže místo abych se potila u sporáku, jsem si zašla k čongům pro jídlo s sebou. Prcek je u babičky a u dědy, takže neni co řešit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1101
23.8.12 14:50

Dnes jen lívance (mňamka pro děti) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny