Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
25.8.12 15:39

Dneska kureci vyvar se zeleninou a krupicovymi knedlicky, bratislavské plecko, houskovy knedlik, kobliha s jako zakusek, mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
25.8.12 15:42

Zitra mozna jeste nemocnicni strava a doma uz me ceka navareno od tchyne ( vyvar se zeleninou a domacimi nudlemi, pecene kureci stehna a domaci brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 17:09

Jdu dělat bublaninu :pankac: s pudingem.

• Citovat
  • Upravit
15054
25.8.12 17:33
@levmah28 píše:
Jdu dělat bublaninu :pankac: s pudingem.

jak se dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 17:54
@dzarunka píše:
jak se dělá?

Udělám si těsto na bublaninu (je moc receptů) naliju na plech, dám tam rybíz (my jen rybízovou jíme) pak na to nacákám uvařený vanil puding a zasypu drobenkou.

• Citovat
  • Upravit
9734
25.8.12 17:55

@levmah28 to může být dobrý, nechceš sem dát recept? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 18:31
@cukratko33 píše:
@levmah28 to může být dobrý, nechceš sem dát recept? :think:

O. K :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15054
25.8.12 20:11

@levmah28 díky to je skoro jak dělám, ale s listovým těstem, zkusím i tvůj recept :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.8.12 20:29

Holky bych potřebovala poradit… ;) Děláte některá z listového těsta šneky, ale místo rajčatového základu se zakysanou smetanou?
Mám v plánu zítra udělat se šunkou, zakysku s taveňákem, česnekem, rajčetem a bazalkou :) Myslíte, že to půjde? Mám tady dvě těsta a sladkého už bylo dost… A taky bych chtěla vyzkoušet něco nového… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 20:31
@Michaella27 píše:
Holky bych potřebovala poradit… ;) Děláte některá z listového těsta šneky, ale místo rajčatového základu se zakysanou smetanou?
Mám v plánu zítra udělat se šunkou, zakysku s taveňákem, česnekem, rajčetem a bazalkou :) Myslíte, že to půjde? Mám tady dvě těsta a sladkého už bylo dost… A taky bych chtěla vyzkoušet něco nového… :nevim:

A dala bych do smetany provensálské koření nebo koření na pizzu :palec:

• Citovat
  • Upravit
50155
25.8.12 20:33

K veceri jsem varila cesnecku a topinky na sucho s volskym okem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.8.12 20:35

@levmah28 No určitě bych tam něco takového nasypala jak se znám :lol: Ale i tak děkuji za tip ;)
A myslíš, že se to upeče a nevyteče to z toho všechno nebo mám do toho zamíchat vajíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 20:55
@Michaella27 píše:
@levmah28 No určitě bych tam něco takového nasypala jak se znám :lol: Ale i tak děkuji za tip ;)
A myslíš, že se to upeče a nevyteče to z toho všechno nebo mám do toho zamíchat vajíčko…

Vajco nebo třeba tvrdý sýr, to by po vychladnutí mělo ztuhnout, nevím jak to máte rádi.

• Citovat
  • Upravit
1346
25.8.12 20:59

@levmah28 Tvrdý sýr tady nemám, tak musí stačit vajco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.8.12 21:05
@Michaella27 píše:
@levmah28 Tvrdý sýr tady nemám, tak musí stačit vajco :mrgreen: