Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
28.8.12 11:27

U nás dnes zeleninová polévka s kapáním a kuřecí svíčková s těstovinami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 12:06
@saracenka píše:
Amber, že ty ses narodila s vařečkou v ruce :think: polovinu těch receptů vůbec neznám

Kdybys věděla, jak trapně jsou jednoduchý, tak by ses mi vysmála 8) Mně zas nebaví vyvářet se půl dne se svíčkovou a pak se modlit, jestli jsem nepřevařila knedle :roll:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
28.8.12 12:08
@marcela81 píše:
Zbyl mi z grilování dresing ze zakysané smetany, česneku a nivy, tak v tom asi zkusim zapéct brambory s masem. :think:

Jo, to bude dobrý, akorát o tom pak neříkej Vaňkovi z kulinářskýho institutu - je na ty naše recepty nějak citlivej nebo co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
28.8.12 12:19
@cukratko33 píše:
Bych potřebovala radu. Mamka mě tu nechala plec a ještě dvě stehna a prý to mám upéct na to maso že mám dát cibuli a nějaký koření ale nevím zda to maso nemám prvně opéct nebo to se nedělá? :think: A taky nevím zda to mám vcelku péct protože na kousky to jsem měli v sobotu.Ona chce k tomu navíc rýži. Poradíte někdo? :roll:

Plec bych udělala na způsob svíčkové - vcelku ji prošpikovala špekem, posolila, do pečící mísy/hrnce bych nakrájela/nastrouhala kořenovou zeleninu, přidala nové koření, bobkový list, celý pepř, podlila a celé i s masem zvolna pekla (tak na 120° - ale budeš to mít na půl dne.. Nebo zvyš na 150°, to už je časově rozumný).
Jakmile bude maso hotové, nakrájet na plátky a výpek se zeleninou rozmixovat, zahustit a dochutit - a máš omáčku.. Rýže k tomu půjde..
Stehna na paprice - když si stáhneš Show Jana Krause s Mašlíkovou, tak v tom díle dělali kluci v akci kuře na paprice - během tří minut bylo hotový.. Akorát jsem to už zapomněla, ale trapně jednoduchý a rychlý..

Příspěvek upraven 28.08.12 v 12:21

• Citovat
  • Upravit
1101
28.8.12 12:20

Dnes file s bramborem a ledový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
28.8.12 12:57

@Amber_1977 Vaněk se nezblázní, přece to kvůli němu nevyhodim. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9734
28.8.12 13:31

Tak jsem dělala hrachovou polévku a krutonky, pečené stehna a z tý plece jsem nakonec to udělala na kousky se žampionama a ktomu rýži a je to dobré :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 13:31

Mně by se líbilo, kdyby někdy do VIP Prostřeno pozvali ty naše kuchařský esa.. Aby si uvařili mezi sebou.. To by byly díly, kam se na to hrabe madam Hrubešová :palec:

• Citovat
  • Upravit
5579
28.8.12 13:41

U nas kynuty knedliky s rybizem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
28.8.12 14:43

Já dělala jablečné lívance s tvarohovo-jogurtovým přelivem a skořicí a k tomu salát z mrkve a jablek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.8.12 14:49

Tak já jsem dostala jablka takže dnes byla zemlbába, a potom jsem dostala ostružiny, takže jsem z nich udělala čaj.

Zítra ještě budu muset upéct něco z těch jablek, a na oběd bude cuketa v nějaké podobě.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
28.8.12 14:50
@doriang píše:
U nas kynuty knedliky s rybizem :mrgreen:

Rybízový jsem ještě nedělala, ty jo, to je dobrej nápad :palec:
Prosím tě, a kde jsi vzala rybíz? Chtěla jsem nakoupit a udělat šťávy a jaksi jsem prošvihla sklizeň :oops:

• Citovat
  • Upravit
28.8.12 15:33

@Amber_1977 o chvilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
28.8.12 15:42

Kloky krásná odpověd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :*

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
28.8.12 15:47
@nejvíczoufalá píše:
@Amber_1977 o chvilku :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů