Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
28.8.12 19:41

Bolonske spagety k obedu a k veceri jsem opekla parky.Na zitra musim vymyslet neco z paprik a rajcat-dostali jsme a leco uz nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 19:42
@Jindřiška7 píše:
Máte někdo zkušenost s bulgurem? Já ho dnes koupila ve zdravé výživě, protože neměli kuskus, tak mi ho pani doporučila, že je ještě lepší… už se těším, až vyzkouším, do teď jsem ho tedy vůbec neznala :nevim:

Podobně jako kuskus nebo kroupy - zajdi si na debatu Pilíře zdraví nebo Maminky, co už neočkujete, ozvěte se - na obou ti holky napíšou, jak ho dělají, mně moc nechutná, tak ho nedělám.

• Citovat
  • Upravit
24292
28.8.12 19:43

@Jindřiška7 Připravuju jako kuskus - tj. jen zalití horkou vodou či vývarem. Mám to jako rychlovku, pak do toho vmíchám konzervu tuňákový salát Mexico a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 19:43

Já přítele asi trefím :cert: U nás se právě dělá kulajda, čočka, a aby toho nebylo málo, tak ještě palačinky :zed:

• Citovat
  • Upravit
10639
28.8.12 19:48

@Amber_1977 jezis,kulajdu ja tak rada!!! Nechte si chutnat a zavidim :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
28.8.12 20:07

@danyk opravdu stačí jen zalít? mně paní říkala, že se má povařit i v návodu to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
28.8.12 20:08

@Amber_1977 no jsem zvědavá, jak mi zachutná, pani mi tvrdila, že je lepší než ten kuskus, ale tak každý má jiný chutě, že jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.8.12 20:11
@kkaattkkaa píše:
Bolonske spagety k obedu a k veceri jsem opekla parky.Na zitra musim vymyslet neco z paprik a rajcat-dostali jsme a leco uz nechci..

já bych to nakrájela a naházela do pekáče s bramborama a masem a pekla v troubě, ještě dáváme cibuli, houby, uzeninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:14

@dzarunka To by taky slo. Delavala jsem to na cibuli v pekaci a navrch maso a k tomu br.kasi.Tak aspon bude vsechno vjednom :mrgreen: diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.8.12 20:16
@kkaattkkaa píše:
@dzarunka To by taky slo. Delavala jsem to na cibuli v pekaci a navrch maso a k tomu br.kasi.Tak aspon bude vsechno vjednom :mrgreen: diky :mavam:

je to mňamka jak se ty chutě pěkně propojí i do těch brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.8.12 20:16
@Jindřiška7 píše:
@danyk opravdu stačí jen zalít? mně paní říkala, že se má povařit i v návodu to je :nevim:

I v návodu na kuskus je, že se má povařit, ale já to nikdy nedělala. Vždy jen zaliju vývarem, nechám stát, podle potřeby přiliju a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:18

@dzarunka to udelam :pankac: Budou mit deti prekvapko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
28.8.12 20:21

Holky vím že to sem nepatří ale jsem úplně hotová… dnes jdu z práce vylezu ze dveří a tam dva policajti prý ať nechám otevřeno že hlídají 8o bylo trapné se ptát, tak jsem pokračovala do obchodu. Ušla jsem 50 metrů a k domu valili 2 hasičský auta jedno s plošinou 8o tak jsem se trapně vrátila. Za půl hodiny odjeli, přijeli policajti v tranzitech, v osobáku a v policejním malém dovnitř chodili v rouškách 8o, sanita 8o No a teď…pohřebáci…teď někoho nakládali jen v pytli :poblion:

Příspěvek upraven 28.08.12 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
15054
28.8.12 20:22
@kkaattkkaa píše:
@dzarunka to udelam :pankac: Budou mit deti prekvapko.

a hlavně žádná práce, nahážeš do jednoho pekáče a jen občas promícháš, v létě to děláme i venku na ohni a dělávám to když je v lednici od každého něco tak to tam nafrkám, zbytek salámu, párku, slaniny, více druhů zeleniny, i cuketu, kedlubnu, prostě zbytkovej pekáč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:23

@sophinka takovej neprijemnej zazitek :poblion: dej si panaka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny