Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
28.8.12 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:24

@dzarunka jeste ze mam obr pekac, uz se tesim :pankac: slaninu tam urcite dodam, at to ma vetsi riz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:28

@eshta to vypada taky dobre.. :think: ale dnes jsme meli taky mletinu, tak to necham na ctvrtek, no a v patek bude veproknedlozelo. A je to :pankac: Holky diky :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.8.12 20:29
@kkaattkkaa píše:
@dzarunka jeste ze mam obr pekac, uz se tesim :pankac: slaninu tam urcite dodam, at to ma vetsi riz :mrgreen:

jsem zapomněla dodat že je i výborné podlévat pivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.8.12 20:31

@dzarunka to verim-ja bych musela mit par dvoulitru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 20:35
@KPKristy píše:
I v návodu na kuskus je, že se má povařit, ale já to nikdy nedělala. Vždy jen zaliju vývarem, nechám stát, podle potřeby přiliju a hotovo :nevim:
:pankac: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3951
28.8.12 20:44
@Amber_1977 píše: :pankac: :palec:

jj, kuskus taky nevařím, tak to zkusím jen zalít, já jsem jedině ráda, aspoň bude míň práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.8.12 21:08

@Jindřiška7 Provedla jsem prohlídku spíže a fakt je na něm napsáno, že 2 minuty povaříme a 20 minut necháme dojít. V receptu od kamaráda mám psáno, že jen zalít. Přiznám, že nevím, nepamatuju se, jak jsem ho dělala. Ale zase jsem ten druh člověka, co návody studuje, takže jsem to asi ty 2 minuty povařila. Ten recept mi utkvěl víc, proto jsem psala, že jen zalít. Ale kdyby došlo na věc, že jdu vařit, tak si čtu návod a řídila bych se tím. Omlouvám se, že Tě takto mystifikuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
28.8.12 21:09
@sophinka píše:
Holky vím že to sem nepatří ale jsem úplně hotová… dnes jdu z práce vylezu ze dveří a tam dva policajti prý ať nechám otevřeno že hlídají 8o bylo trapné se ptát, tak jsem pokračovala do obchodu. Ušla jsem 50 metrů a k domu valili 2 hasičský auta jedno s plošinou 8o tak jsem se trapně vrátila. Za půl hodiny odjeli, přijeli policajti v tranzitech, v osobáku a v policejním malém dovnitř chodili v rouškách 8o, sanita 8o No a teď…pohřebáci…teď někoho nakládali jen v pytli :poblion:Příspěvek upraven 28.08.12 v 20:26

hustý 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.8.12 21:37

Brrr, úplně mi běhá mráz po zádech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.8.12 21:52
@sophinka píše:
Holky vím že to sem nepatří ale jsem úplně hotová… dnes jdu z práce vylezu ze dveří a tam dva policajti prý ať nechám otevřeno že hlídají 8o bylo trapné se ptát, tak jsem pokračovala do obchodu. Ušla jsem 50 metrů a k domu valili 2 hasičský auta jedno s plošinou 8o tak jsem se trapně vrátila. Za půl hodiny odjeli, přijeli policajti v tranzitech, v osobáku a v policejním malém dovnitř chodili v rouškách 8o, sanita 8o No a teď…pohřebáci…teď někoho nakládali jen v pytli :poblion:Příspěvek upraven 28.08.12 v 20:26

To jsou věci, tohleto 8o Takže vysvětlení pro mozek postižený kojením a těhotenstvím:
v té práci byl někdo, koho policajti zastřelili? V bance asi neděláš, to by toho byla už plná televize.. :think: No to teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3951
28.8.12 21:55

@danyk v pohodě, tak já tedy raději povařím  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.8.12 22:15
@dzarunka píše:
já bych to nakrájela a naházela do pekáče s bramborama a masem a pekla v troubě, ještě dáváme cibuli, houby, uzeninu

udělala bych totéž, mám skvělý velký litinový hrnec, na dno kápnu olej/máznu sádlo, dám cibuli, pak zeleninu podle chuti (od brokolice a mrkve po zelí), na to brambory, navrch maso, přiklopím a peču - málo práce, ještě míň nádobí a je to dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
29.8.12 06:26

Dneska zase čočka s vajíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
29.8.12 08:32

Dnes špenát s bramborama a vajíčkem ale těším se na něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny