Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
30.1.14 10:58
@KPKristy píše:
Dneska bude experiment - pórkovo-mrkvová polévka s jáhlami. Držte palce, ať se to dá jíst, není to podle receptu, je to můj vynález :mrgreen:

Dcera nechtěla jíst jáhly, tak jsem jí podruhé tvrdila, že jsou to „polívkové kuličky“. A jak jí to jelo. Dokonce si i přidala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.1.14 11:01
@laducha píše:
Dcera nechtěla jíst jáhly, tak jsem jí podruhé tvrdila, že jsou to „polívkové kuličky“. A jak jí to jelo. Dokonce si i přidala :mrgreen:

Mně to přijde nakonec celkem podobný jako kuskus :nevim:. Matějovi polívka šmakovala, mně taky, jsem zvědavá na chlapa, ale ten nakonec sní co mu dám :mrgreen:. Ondru neřeším, ten mi nějak přestal polívky jíst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
30.1.14 11:07

Segedín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
30.1.14 11:08

Holky nemáte nějaký osvědčený recept na pomazánku z krabích tyčinek? Minulej tejden jsem kupovala novou ledničku a našla jsem je zastrčený v mrazáku… je mi líto to vyhodit… :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
19692
30.1.14 11:10

@Nejhodnější spařím tyčinky a rozmixuji s pomazánkovým máslam. Sem tam dochutím citronem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.1.14 11:27

@Nejhodnější zdravější i méně zdravější verze
Tvarohová krabí pomazánka
250 g měkkého tvarohu, 150 g bílého jogurtu, 250 g krabích tyčinek, 1 větší mrkev, sůl, mletý bílý pepř, šťáva z 1/2 citronu
Tvaroh s jogurtem smícháme na hladkou hmotu. Vmícháme najemno postrouhanou mrkev, nadrobno pokrájené krabí tyčinky a promícháme. Podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou.

Jednoduchá krabí pomazánka
250 g krabích tyčinek, 3 vejce natvrdo, 1 tatarská omáčka, pórek, citron na ozdobu
Rozmražené krabí tyčinky pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka a nadrobno pokrájený pórek, promícháme s tatarkou a mažeme na veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
30.1.14 11:33

@Nejhodnější dělám tak, že tyčinky rozmixuju, přidám nadrobno nakrájené čínské zelí, pár lžic majolky, zdravější forma jogurt, osolit a zakápnout citrónem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
30.1.14 11:44

Holky děkuji všem :-) Zítra s tím něco provedu :-) Líbí se mi všechny způsoby. Dám vybrat tomu svýmu :-)

• Citovat
  • Upravit
1143
30.1.14 12:21

Slepičí polévka a kuskus s tuňákem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
30.1.14 12:32

Španělský ptáček s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.1.14 12:54

Játrový guláš na zítra, abych nemusela vařit s prcekm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.1.14 16:27
@laducha píše:
Dcera nechtěla jíst jáhly, tak jsem jí podruhé tvrdila, že jsou to „polívkové kuličky“. A jak jí to jelo. Dokonce si i přidala :mrgreen:

Já jáhly vydávám za těstoviny a ty jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.1.14 16:28

Krupicová polévka s vejcem, bramborové placičky s uzeným.
Ke svačině tvarohový koláč.
K večeři bramoračka, čerstvý chlebík s dýňovými semínky a s domácím sádlem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
30.1.14 22:45

Slaný štrůdl - sýr (Madeland, Niva, Camembert), šunka, anglická slanina :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
31.1.14 09:09

Holky, když já tady čtu ty vaše dobroty a laskominy, které děláte, tak se kolikrát stydím :D :oops:

takže za mě:
včera palačinky s džezem s lesního ovoce + tvaroh rozmíchaný se smetanou a rozinkama

sobota pečené kuřecí čtvrtky s nádivkou a rýže

neděle - ty HALUŠE premiéra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny