Dítě leze na parapet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.6.24 19:40

Dítě leze na parapet

Ahoj,
mám 2 letého syna, kterého bych ráda přesunula do vlastního pokoje. V pokoji je okno se širokým parapetem. V obýváku máme stejné okno s parapetem, na který velice rád leze a dívá se ven (máme pod ním gauč, takže přístup je bohužel jednoduchý). Já teď ale trnu hrůzou, že si třeba ráno (nebo v noci), když nebudu u něj, přisune v novém pokojíku pod okno třeba stoleček a vyleze na parapet, protože se bude chtít dívat a pak nedej bože spadne.
Máte někdo doporučení jak parapet zabezpečit nebo co s tím? Aby neotevřel okno už vyřeším, ale ten parapet… :(
Samozřejmě vysvětluji, že do okna se neleze atd., ale bez účinku. :(
Moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3012
9.6.24 19:42

Dala bych mu tam chůvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
9.6.24 19:53

V pokojíčku nemám nic co by se dalo prostrčit pod okno a pokud ano, určitě na kliku nedosáhne. takze žádný stoleček, židličku, komodu… Chůvička je taky dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
9.6.24 20:02
@Atisia píše: Více

Zakladatelka neresi otevreni okna, ale pad z parapetu na podlahu pokoje. Pokud jsem to teda dobre pochopila.

Zakladatelko, ja bych to nehrotila. Ve smyslu ze by v pokoji nemel nic, s pomoci ceho by tam mohl vylezt. Ale stejne bych takove dite nenechavala bez dozoru.

Příspěvek upraven 09.06.24 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8391
9.6.24 20:09

Jedině mě napadá nemít v noci v pokoji nic co by mohl použit, viz ten stoleček aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
9.6.24 20:11

My jsme prisroubovali zarazku a okno slo jen na ventilacku. Ale videla jsem video, kde dite vypadlo ventilackou :roll: …

Meli jsme mrnave bydleni, vzdy bylo co pristrcit, dite si poradi. Takzeja jsem musela, abych nebyla na nervy. Casem to prestalo bavit a uz tam nikdo nelezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
9.6.24 20:16

A nemůžeš něco dát na ten parapet? Aby tam neměl kam vylézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
9.6.24 20:17

@Winter garden My kvůli pádu z okna vyměnili kliky za ty, co mají zámek a na noc jsem to prostě zamkla, jinak bych nespala asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
9.6.24 20:25

@Kryptozoo No, prave. Kluk byl koumak, porazit okno, by byl zajimavy milnik. Proste mel utrum a ja klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BdM
4
9.6.24 20:25

@Janča6
Jojo, přesně tak. Mně nejde o vypadnutí z okna, ale o pád z parapetu na podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.24 20:26

@izabe Jo to můžu na noc uklízet jinak, dobrý nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.24 20:27

@Kryptozoo díky za uprávu. Ale jak mi pomůže chůvička například v noci/brzo ráno, když budu spát ve vedlejším pokoji?

• Citovat
  • Upravit
16392
9.6.24 20:28
@BdM píše: Více

Jo, tak. To jsem neresila. Kdyz vylezl nahoru, byla jsem jako psychicka podpora, nez sleze sam. Ale ja mam decka horolezce, lezeni jim jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.24 20:29
@Anonymní píše: Více

No že tě vzbudi když vyleze z postele. Mě teď takhle leze kluk taky, rok a půl, tak sleduju téma.

• Citovat
  • Upravit
41789
9.6.24 20:30
@BdM píše: Více

Asi by mě spíš děsilo, že bouchne do okna, rozbije sklo a vypadne ven, pokud tedy nemáte nerozbitná skla.
Jedině vysvětlovat a nemít tam nic, co jde přistrčit k oknu, když už jste to neutnuli v počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí