Dítě leze z korbičky, ale ještě nesedí, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4725
1.7.26 08:37
@pavlina161 píše: Více

On moc na spánku nedal, takže usnul v klubíčku, já ho odepla na jedné straně a opatrně otočila, aby se vyspal.
Na zádech, krom toho spánku, od těch 4-5 měsíců moc nepobyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.26 08:48
@Paula42 píše: Více

urcite vyzkousim kširky, ale jeste nechapu jak se 9 mesični miminko muze vyspat v korbičce nohy ven z kočáru? je mi jasny, že se to mění, ale zatim teda dvakrat přes den spí a to vždycky vkočáru venku a přide mi, že ji proste začíná bejt krátkej. uz ma hlavu na jednom konci a paty opřny o druhy konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13026
1.7.26 09:00

No já měla sice dlouhé dítě ale i dostatečně dlouhý kočár, takže nohy netrčely, co máš za kočár? Jde sporťák do úplného lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.26 09:06

Mam Thule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13026
1.7.26 09:28

To není úplně miniaturní. Já měla dítě ve vrchních 5 procentech tabulek a vešlo s eještě vd devíti měsících v zimních věcech. Ale je fakt, že už tam moc místa nebylo :-).
Já četla, že thule sporťák nejde do úplného lehu, je to pravda? Pokud jo, tak bych vydržela v hlubokém.
Mě sporťák sice do úplného lehu šel, ale dítěti se víc líbilo, když bylo v těch kšírách, než úplně připoutané, tak jsem ho nechala v hlubokém, dokud to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.7.26 09:35

@pavlina161 asi zalezi na kocarku a jak je dlouhe dite, ale spal v pohode, mel kdyztak nohy trochu pokrcene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.7.26 09:45

Asi i záleží i na velikosti korbičky. Měla jsem i pro jedno z děti kočár s velikou korbou na terasu, kde ještě v 1,5 roce spalo po obědě (dítě tedy mělo rádo kočár a kočár sloužil pouze na terase na spaní ). Nějaká stará kolekce nějakého kočáru. Na terasu jsem ho pak ještě poslala dál zdarma za odnos. Funkčně mu nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
1.7.26 11:24

Já dceru dala v 7m kdy už teda měsíc seděla sama a stabilně do sportaku, když mi málem vyskočila u korby i s ksirami. Ale v 7m obcházela doma nábytek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7191
1.7.26 14:37

Kolik dítě měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23001
1.7.26 20:20

Do sporťáku a na ksirky. Straší dcera řada jezdila pomalu ve stoje na kšírách a nacuhovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12115
2.7.26 06:22

Naši byly ve sporťáku přikšírované na polosed, aby viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí