Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@pavlina161 píše: Více
On moc na spánku nedal, takže usnul v klubíčku, já ho odepla na jedné straně a opatrně otočila, aby se vyspal.
Na zádech, krom toho spánku, od těch 4-5 měsíců moc nepobyl
@Paula42 píše: Více
urcite vyzkousim kširky, ale jeste nechapu jak se 9 mesični miminko muze vyspat v korbičce nohy ven z kočáru? je mi jasny, že se to mění, ale zatim teda dvakrat přes den spí a to vždycky vkočáru venku a přide mi, že ji proste začíná bejt krátkej. uz ma hlavu na jednom konci a paty opřny o druhy konec.
No já měla sice dlouhé dítě ale i dostatečně dlouhý kočár, takže nohy netrčely, co máš za kočár? Jde sporťák do úplného lehu?
To není úplně miniaturní. Já měla dítě ve vrchních 5 procentech tabulek a vešlo s eještě vd devíti měsících v zimních věcech. Ale je fakt, že už tam moc místa nebylo
.
Já četla, že thule sporťák nejde do úplného lehu, je to pravda? Pokud jo, tak bych vydržela v hlubokém.
Mě sporťák sice do úplného lehu šel, ale dítěti se víc líbilo, když bylo v těch kšírách, než úplně připoutané, tak jsem ho nechala v hlubokém, dokud to šlo.
@pavlina161 asi zalezi na kocarku a jak je dlouhe dite, ale spal v pohode, mel kdyztak nohy trochu pokrcene.
Asi i záleží i na velikosti korbičky. Měla jsem i pro jedno z děti kočár s velikou korbou na terasu, kde ještě v 1,5 roce spalo po obědě (dítě tedy mělo rádo kočár a kočár sloužil pouze na terase na spaní ). Nějaká stará kolekce nějakého kočáru. Na terasu jsem ho pak ještě poslala dál zdarma za odnos. Funkčně mu nic nebylo.
Já dceru dala v 7m kdy už teda měsíc seděla sama a stabilně do sportaku, když mi málem vyskočila u korby i s ksirami. Ale v 7m obcházela doma nábytek..
Do sporťáku a na ksirky. Straší dcera řada jezdila pomalu ve stoje na kšírách a nacuhovala ![]()