Dítě mi snědlo tabletku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caramelkaa
15.7.15 14:11
@Berousik píše:
@budi byl to naprstnik cerveny. Olizala /vycucala/ kvet. Ja nevedela, jestli to je jedovaty, ale vzala jsem ji to, utrhla jsem cerstvou kytku a jely jsme dom. Doma jsem koukla na net co to je a pri precteni smrtelne jedovaty jsem decko i s kytkou hodila do auta a jely jsme. V nemocnici ji udelali ekg, zmerili teplotu, tlak, puls, tep, zavolali na toxikologii a poslali dom s zivocisnym uhlim. Ze je to dobry a bylo, dceri nic nebylo, ani blbe ji nebylo. Ony jsou prusvih listy a stvol, kvety jsou taky jedovaty, ale mene. A vzhledem k tomu, ze nic nespolkla, jen ocucala, tak ok. Ale byla ve me fakt mala dusicka, kdyz jsem zjistila, o jakou kytku se jedna. A fakt by me nenapadlo zakladat diskusi a cekat, az mi napisete, at jedu do nemocnice :mrgreen:

Rychlé, pohotové jednání… super :potlesk:, z toho by si některé uživatelky měly vzít příklad.

• Citovat
  • Upravit
26716
15.7.15 15:00
@Miňonka píše:
Rychlé, pohotové jednání… super :potlesk:, z toho by si některé uživatelky měly vzít příklad.

Normalni reakce :D ale jak to tu obcas ctu, tak je fakt, ze jsou i jine pripady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.7.15 18:34

@Berousik
diky za popis situace. ja bych asi na miste omdlela - uz v tom lese :mrgreen: protoze kytky znam, tak bych mela hrozny strach kolik toho v sobe ma… uff.

potkala nas jednou takova situace, ze kluk donesl plnou dlan plodu kokoriku, malem jsem padla miste, rikal mi mami podivej jhake boruvky
nesnedl ani jednu, nejdriv je nesl ukazat…ale jeste tyden jsem se klepala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák