Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý deň. Dnes mi moje dcera možná snědla tabletku a nevím co mám dělat děkuji za radu.
Tabletku čeho? Antikoncepce? Jestli nevíš, tak zavolej dr nebo na toxikologickou? linku..
Jakou tabletku? V každém případě bych zkusila vyvolat zvracení a zavolat lékaři, co dělat.
@Natian123
Základní informace je čeho… Zmiňované antikoncepce bych se až tak nebála.
Při nejhorším jít vypumpovat žaludek. Já jsem ve svých 4 letech snědla mamce celé plato antikoncepce ![]()
Tabletku ceho?
Ja nechapu proc cekas na radu nejakoho na foru, zvedni telefon a zavojel obvodakovi neborovnou na toxikologii.
Me se pred dvema dny dostal triletak k lekum moji maminky. Sice je nesnedl ale mel je v puse a cumlal je a pak je vyplivl.. ale ani by me nenapadlo tady psat na emimino. Volala jsem primo nasemu doktorovi co a jak on si to jeste overoval na toxikologii.
Nastesti bylo vse v pohode. Ale jsem vylecena a leky jsme babicku poprosila davat jinam nez k nocnimu stolku a jeste loznici zamykame kdyz jsme u nich s detmi.
nejlepsi je zkusit vyvolat zvraceni, podat cerne uhli, zavolat doktorovi…drzim palce at je vse v poradku. ![]()
Příspěvek upraven 15.07.15 v 12:59
Volat dr. a říct jakou tabletku snědlo! Jen oni vám řeknou, zda to je třeba řešit, nebo nad tím mávnout rukou…
Ano, je podstatné čeho tabletu.. Volala bychna toxikologickou linku, tam řeknou přesně co a jak..
@Natian123 píše:
Dobrý deň. Dnes mi moje dcera možná snědla tabletku a nevím co mám dělat děkuji za radu.
kolik jí je a co to bylo.. to nejpodstatnější Ti tu chybí..
Tak mě napadlo, po přečtení jejich diskuzních příspěvků, jestli se slečna jen nenudí
![]()
Edit.: A nebaví, jak zvedla sedm mamin ze židle.,…
@Natian123 Vcera mi dcera olizala v lese jedovatou kytku a fakt me nenapadlo zakladat o tom diskusi, ale odvezla jsem ji hned do nemocnice. Fakt nechapu toto ![]()
Puberťáci se holt o prázdninách nudí ![]()
@Berousik
můžu se zeptat jakou kytku a co ti řekli v nemocnici?
zajímá mě to jen tak pro informaci… o víkendu jsme jedli třešně a pod třešní obsypaný lýkovec a vedle něj lesní jahody… tak jsem poučovala děti, ovšem stejně mám blbý pocit… a rulíku tu všude roste plno, kokoříky taky…
Tak to se moc nevyspíš. Měla jsi si tu extázi líp schovat. Takhle mu pusť nějaký techno a nech ho křepčit, dokud nepadne únavou. Jo a nedávej mu do flašky redbull, to by ještě mlátilo hlavičkou o parket.
Az prestane dychat, zlomi si nohu, nebo cokoli, tak taky budes tu psat misto toho poskytnout prvni pomoc a volat tam kam mas?
@budi byl to naprstnik cerveny. Olizala /vycucala/ kvet. Ja nevedela, jestli to je jedovaty, ale vzala jsem ji to, utrhla jsem cerstvou kytku a jely jsme dom. Doma jsem koukla na net co to je a pri precteni smrtelne jedovaty jsem decko i s kytkou hodila do auta a jely jsme. V nemocnici ji udelali ekg, zmerili teplotu, tlak, puls, tep, zavolali na toxikologii a poslali dom s zivocisnym uhlim. Ze je to dobry a bylo, dceri nic nebylo, ani blbe ji nebylo. Ony jsou prusvih listy a stvol, kvety jsou taky jedovaty, ale mene. A vzhledem k tomu, ze nic nespolkla, jen ocucala, tak ok. Ale byla ve me fakt mala dusicka, kdyz jsem zjistila, o jakou kytku se jedna. A fakt by me nenapadlo zakladat diskusi a cekat, az mi napisete, at jedu do nemocnice ![]()