Dítě mi snědlo tabletku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
15.7.15 12:44

Dítě mi snědlo tabletku

Dobrý deň. Dnes mi moje dcera možná snědla tabletku a nevím co mám dělat děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
15.7.15 12:45

Tabletku čeho? Antikoncepce? Jestli nevíš, tak zavolej dr nebo na toxikologickou? linku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.7.15 12:52

Jakou tabletku? V každém případě bych zkusila vyvolat zvracení a zavolat lékaři, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.7.15 12:55

@Natian123
Základní informace je čeho… Zmiňované antikoncepce bych se až tak nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.7.15 12:56

Při nejhorším jít vypumpovat žaludek. Já jsem ve svých 4 letech snědla mamce celé plato antikoncepce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.7.15 12:57

Tabletku ceho?
Ja nechapu proc cekas na radu nejakoho na foru, zvedni telefon a zavojel obvodakovi neborovnou na toxikologii.
Me se pred dvema dny dostal triletak k lekum moji maminky. Sice je nesnedl ale mel je v puse a cumlal je a pak je vyplivl.. ale ani by me nenapadlo tady psat na emimino. Volala jsem primo nasemu doktorovi co a jak on si to jeste overoval na toxikologii.

Nastesti bylo vse v pohode. Ale jsem vylecena a leky jsme babicku poprosila davat jinam nez k nocnimu stolku a jeste loznici zamykame kdyz jsme u nich s detmi.

nejlepsi je zkusit vyvolat zvraceni, podat cerne uhli, zavolat doktorovi…drzim palce at je vse v poradku. :hug:

Příspěvek upraven 15.07.15 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
15.7.15 12:58

Volat dr. a říct jakou tabletku snědlo! Jen oni vám řeknou, zda to je třeba řešit, nebo nad tím mávnout rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.7.15 13:02

Ano, je podstatné čeho tabletu.. Volala bychna toxikologickou linku, tam řeknou přesně co a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.7.15 13:04
@Natian123 píše:
Dobrý deň. Dnes mi moje dcera možná snědla tabletku a nevím co mám dělat děkuji za radu.

kolik jí je a co to bylo.. to nejpodstatnější Ti tu chybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.7.15 13:08

Tak mě napadlo, po přečtení jejich diskuzních příspěvků, jestli se slečna jen nenudí :think: :roll: :roll: :roll:

Edit.: A nebaví, jak zvedla sedm mamin ze židle.,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.7.15 13:13

@Natian123 Vcera mi dcera olizala v lese jedovatou kytku a fakt me nenapadlo zakladat o tom diskusi, ale odvezla jsem ji hned do nemocnice. Fakt nechapu toto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.7.15 13:36

Puberťáci se holt o prázdninách nudí :-)

@Berousik
můžu se zeptat jakou kytku a co ti řekli v nemocnici?
zajímá mě to jen tak pro informaci… o víkendu jsme jedli třešně a pod třešní obsypaný lýkovec a vedle něj lesní jahody… tak jsem poučovala děti, ovšem stejně mám blbý pocit… a rulíku tu všude roste plno, kokoříky taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.15 13:54

Tak to se moc nevyspíš. Měla jsi si tu extázi líp schovat. Takhle mu pusť nějaký techno a nech ho křepčit, dokud nepadne únavou. Jo a nedávej mu do flašky redbull, to by ještě mlátilo hlavičkou o parket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
15.7.15 13:56

Az prestane dychat, zlomi si nohu, nebo cokoli, tak taky budes tu psat misto toho poskytnout prvni pomoc a volat tam kam mas?

• Citovat
  • Upravit
26716
15.7.15 13:57

@budi byl to naprstnik cerveny. Olizala /vycucala/ kvet. Ja nevedela, jestli to je jedovaty, ale vzala jsem ji to, utrhla jsem cerstvou kytku a jely jsme dom. Doma jsem koukla na net co to je a pri precteni smrtelne jedovaty jsem decko i s kytkou hodila do auta a jely jsme. V nemocnici ji udelali ekg, zmerili teplotu, tlak, puls, tep, zavolali na toxikologii a poslali dom s zivocisnym uhlim. Ze je to dobry a bylo, dceri nic nebylo, ani blbe ji nebylo. Ony jsou prusvih listy a stvol, kvety jsou taky jedovaty, ale mene. A vzhledem k tomu, ze nic nespolkla, jen ocucala, tak ok. Ale byla ve me fakt mala dusicka, kdyz jsem zjistila, o jakou kytku se jedna. A fakt by me nenapadlo zakladat diskusi a cekat, az mi napisete, at jedu do nemocnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák