Dítě mimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
3.5.15 22:32

Prý ale v té moči by se něco ukázat mohlo. Mám nabrat i ranní…a pošlou to na soudní toxikologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
3.5.15 22:33

Mela jsi okamzite jet. Doktor by minimalne do zprávy napsal, v jakym bylo dite stavu a mela by jsi něco v ruce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:33
@Eemii píše:
Mela jsi okamzite jet. Doktor by minimalne do zprávy napsal, v jakym bylo dite stavu a mela by jsi něco v ruce :zed:
:,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
3.5.15 22:34

A kolik je dítěti? otce ses na nic neptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
3.5.15 22:37
@uzvim píše: :,( :,(

:hug: a co ti on rek? Kolik je diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:37

Budou jí tři. @bubulina
Otce jsem se samozřejmě ptala x-krát. Nic neřekl, prý je jen rozespalá z auta. Ale moc dobře si pamatuju jeho výraz, něco bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
3.5.15 23:03

@uzvim Napadá mě, jestli má otec špatný svědomí a jinak se od něj malá vracela v pořádku (takže předpokládám, že mu na ní záleží, má ji rád), co takhle mu zavolat a zkusit malou lest…něco jako: „Jsem s malou v nemocnici, potřebuju od tebe opravdu vědět, co se stalo, abych mohla dát doktorům přesné info…jde o její zdraví…“ Třeba by kápnul božskou a věděla bys na čem jseš…? Není to moc fér, ale on se taky moc fér nezachoval a ty potřebuješ vědět, co se stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.5.15 23:05

Já nechápu, že otec nemá o vaše dítě strach. I kdyby jí něco dal, tak ti to měl říct a ne to tajit. Taky jí nemusel dát vůbec nic. Mohla mít nějaký pád či šok z něčeho a takto to na ní zapůsobilo. Já teda čumím, že ti chlap neřekl co se stalo :roll: já bych ho asi zabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:05

@Tersuita to nezní zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:16

@natyber chlap je totiž mimo, na malé mu nezáleží, jde mu jen o to si něco dokazovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.5.15 23:22

@uzvim Tak bych to udělala tak jak píše @Tersuita jinak se to nezjistí. Jestli je chlap mimo, tak kdyby mi přivezl dítě v divném stavu, řešila bych to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.5.15 23:26

A jestli ti tak malé dítě dokázalo říct, že je táta zlý a že jí mačkal ruku. Pak bych navštívila psychologa s tím, že mám takové podezření na otcovo chování a třeba by se na něco přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:31

No budu to ráno řešit přes obvodní a sociálku. Psycholog mně také napadl, tak jestli nás někam pošle..
Chlap nebere telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.5.15 23:32

@uzvim Šmejd :cert:. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:33
@natyber píše:
@uzvim Tak bych to udělala tak jak píše @Tersuita jinak se to nezjistí. Jestli je chlap mimo, tak kdyby mi přivezl dítě v divném stavu, řešila bych to hned.

prvně jsem chtěla jet, pak se začala uklidňovat a nechtěla jsem ji stresovat, protože byla úplně mimo :-/ pak se dostávala k normálu…teď si to vyčítám :-( měla jsem jet hned :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí