Dítě mimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
4.5.15 08:18
@uzvim píše:
@bessy jsem si té chyby sakra vědomá :,( na toxikologii mi řekla, že by snad i v krvi ráno něco mohlo ještě být.

jenže to nemáš zdokumentovaný. Otec řekne, žes jí to schválně podala ty, abys mu udělala problémy a je to slovo proti slovu. Mělas jí alespoň natočit na telefon, když jsi jí přebírala. A jestli tě zbil před malou nebo kdekoliv, doufám, že jsi mazala k doktorovi a máš na to papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.5.15 18:58

@terinka4444
Ano, po tom mem napadeni jsem byla na pohotovosti-slaby otres mozku a na policii. Slo to na prestupkovou komisi, pcr od toho dala ruce pryc, pry to neni trestni cin. Na komisi mu hrozila nejaka pokuta, ale jak to dopadlo se nedozvim-pry jsem oficialne svedek! Nikoli poskozena, kdyz mi nevznikla skoda na majetku. To jsou neskutecny zakony. Ze jsem mela psych.ujmu ja a hlavne dcera nikdo vlastne neresil. Sice mu vsichni rekli, ze se to nedela, ale to je vsechno. Neskutecnej stat. :roll: :think: :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.5.15 19:01

Jinak jsme dnes byly u obvodni, ktera nas poslala stejne do detske nemocnice. Vic pisnu vecer z pocitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.5.15 19:02

A jak jste dopadli dneska u doktora? Toznám, neteř, její manžel de.bil, ve chvíli kdy procitla a chtěla rozvod, tak na ní děsně útočil, honil ji, škrtil, řval, že ji zabije…přijela policie, odvezla ho, že ho vyhostí, večer byl zpět, volala na policii, že jí buší na dveře, oni, že neshledali důvod k vyhoštění a že ho musí pustit, tak ho pustila, on jí dobil…prostě parádička.

Co malá? Je už v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
4.5.15 20:56

Zakladatelko, co malá, jak jste dopadly? Co jí zjistili? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.15 00:49

Omlouvam se, ze tak pozde a neuplne. V krvi a moci nastesti nic nebylo, ale mely podezreni na epilepsii, kterou nastesti vyvratily diky eeg, neurologii..nicmene popsany stav nedokazala mudr vysvetlit, mohlo by jit i o nejaky sok…musi se zjistit od otce, co se stalo a jak dlouho ten stav trval. O cemz dost pochybuju, bude radeji zatkoukat a ohrozovat malou, nebude to poprve, bohuzel. Mne nic do telefonu rict nechtel, tak snad mudr neco jo. Jinak by pry mozna zvazovala i psychologa.

Nicmene mala mi tvrdi stale, ze tata je zlej, ze ji mackal ruku a placal ji pres ni. Za cely den jedla jen marcipan a zmrzlinu s nepila. Verim obojimu, zizniva je vzdycky hodne, kdyz od nej dojede-mam strach v lete z dehydratace a upalu. No a co vsechno pak pojedla- hotovej otesanek :-)
A dnes mi jeste rekla, ze byla s tatou na kolotoci a spadla z neho. A ze tata rekl, ze kdyz spadne, musi pak spat…

Tak co si o tom ksakru myslet??

Diky za postrehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.5.15 00:52

@uzvim celé to na mě působí jako žabomyší válka o péči. Když máš důkazy, předlož je OSPOD, do té doby jsou to pomluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.15 00:57

@blecha72 porad mi, jak ty dukazy ziskat? Skryta kamera? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.5.15 06:20

@uzvim pokud máš podezření, že je dítě týráno, kontaktuj OSPOD. Ti už bude vědět co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
5.5.15 06:36
@uzvim píše:
@blecha72 porad mi, jak ty dukazy ziskat? Skryta kamera? :?

Takže děcku je sotva 3 roky a řekne ti co přesně jedlo, kolik toho vypilo? A že jí stiskl ruku? Mohla vběhnout do cesty kupříkladu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12330
5.5.15 07:14

@jahuhudka přesně tak.

@uzvim děti si v tomhle věku strašně vymýšlí, náš tvrdí, že třeba ve školce nejedl, protože jim paní učitelky nedávají obídek a že nechodí ven. a v neděli dopoledne mi klidně řekne, že už nemá hladík protože papal ve školce. Prostě se jim nedá věřit ani slovo :mrgreen:

Ale jak to bylo u vás nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
5.5.15 07:23
@uzvim píše:
Omlouvam se, ze tak pozde a neuplne. V krvi a moci nastesti nic nebylo, ale mely podezreni na epilepsii, kterou nastesti vyvratily diky eeg, neurologii..nicmene popsany stav nedokazala mudr vysvetlit, mohlo by jit i o nejaky sok…musi se zjistit od otce, co se stalo a jak dlouho ten stav trval. O cemz dost pochybuju, bude radeji zatkoukat a ohrozovat malou, nebude to poprve, bohuzel. Mne nic do telefonu rict nechtel, tak snad mudr neco jo. Jinak by pry mozna zvazovala i psychologa.

Nicmene mala mi tvrdi stale, ze tata je zlej, ze ji mackal ruku a placal ji pres ni. Za cely den jedla jen marcipan a zmrzlinu s nepila. Verim obojimu, zizniva je vzdycky hodne, kdyz od nej dojede-mam strach v lete z dehydratace a upalu. No a co vsechno pak pojedla- hotovej otesanek :-)
A dnes mi jeste rekla, ze byla s tatou na kolotoci a spadla z neho. A ze tata rekl, ze kdyz spadne, musi pak spat…

Tak co si o tom ksakru myslet??

Diky za postrehy.

Prijde mi, ze se za kazdou cenu snazis na ex neco najit…
prcek si trosku vymysli, mozna tatinka jednani chape jinak, je jeste mala. A to ze byla mimo, treba byla jen unavena.

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
5.5.15 07:26

A to ze rika, ze je tata zlej, hele, to rika syn me kamaradce, jen proto, ze mu obcas neco zakaze.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
5.5.15 07:29
@Peťulka2608 píše:
A to ze rika, ze je tata zlej, hele, to rika syn me kamaradce, jen proto, ze mu obcas neco zakaze.

U nás jsem momentálně zlá já :mrgreen: A dceři je 12. Jsem úplně nejzlejší na zeměguli :mrgreen: Nepustila jsem jí totiž na 3 dny s bráchou do Brna na festival

• Citovat
  • Upravit
66798
5.5.15 07:46

@jahuhudka taky občas slyším: jsi zlá. Hlavně když není po jeho :mrgreen: Ale fesťák je úlet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí