Dítě mimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
5.5.15 07:49
@blecha72 píše:
@jahuhudka taky občas slyším: jsi zlá. Hlavně když není po jeho :mrgreen: Ale fesťák je úlet. :lol:

No jak má nataženou tlamičku :cert: Brzo přes ní dostane :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
82
5.5.15 16:38

Zajimave nazory, damy. Nemile jste mne ted prekvapili.
Urcite jsem si jeji stav vymyslela, abych ublizila otci. Tyhle nazory fakt miluju. Matka, ktera ma obavy o svoje dite je hned stavena do pozice hysterky, chlap je king, kterymu muze vse projit. Uz jen viz rozsudky od soudu..
Mozna nekdy reaguju precitlivele, ale kdybyste s nim zazivaly to, co ja, budete jeste horsi. To mi verte.
Mozna Vy nevite, jak vypada vase dite unavene, nebo ospale. Ja to vim. Vypadala jako kdysi, kdyz mela otres mozku. Ale gratuluju Vam, dokonalym matkam, ktere verite cizim lidem vic, jak vlastnim detem a materskym instinktum. Vlastne ani ne, je to smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.15 16:40

@blecha72 ospod nedela vubec nic. Na nasili uz jsem upozornovala driv a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.15 16:47

Ono se asi porad ceka, az se neco stane.

Jestli mala po otresu usnula, mohli by ji dovezt treba o hodinu pozdeji a uz by byl maler. Treba by uz se taky nemusela probrat.

Ale jasne, chlap je moc hodnej, ze ji dovezl domu, misto do nemocnice a jeste lze, jak kdyz tiskne.

Vola doktorce s udajnym strachem o dceru, mudr mu rekne, at zavola matce a informuje se, ze jsme jely do nemocnice. A co myslite, kdy mi otec roku zavolal, hm?
Vubec. Ma jen strach o sebe, protoze moc dobre vi, ze to podelal. A ani kvuli dcerinymu zdravi nic nerekne, neni to poprve. A takovymu chlapovi mam sveritdite, ke kteremu se chova jako k veci? Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 16:49
@jahuhudka píše:
U nás jsem momentálně zlá já :mrgreen: A dceři je 12. Jsem úplně nejzlejší na zeměguli :mrgreen: Nepustila jsem jí totiž na 3 dny s bráchou do Brna na festival

tak se nediv, je jí 12 a nemůže na festival. Zlá matka jsi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.5.15 16:58

@uzvim jakého otce jsi dítěti pořídila, takového má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
5.5.15 17:04

@uzvim podle projevu hysterka jsi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1231
5.5.15 17:09

@uzvim Pročetla jsem diskuzi. Nemám žádný postřeh ale držím palce. Neskutečné, jelikož nic nenašli musíš mu jí dávat a kdoví co se tam děje. Určitě budu jedna z mnoha netrpělivě čekat jak to dopadne. Malá je šikovná, když ti vše říká- lepší než kdyby něco tajila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
5.5.15 20:20
@uzvim píše:
Zajimave nazory, damy. Nemile jste mne ted prekvapili.
Urcite jsem si jeji stav vymyslela, abych ublizila otci. Tyhle nazory fakt miluju. Matka, ktera ma obavy o svoje dite je hned stavena do pozice hysterky, chlap je king, kterymu muze vse projit. Uz jen viz rozsudky od soudu..
Mozna nekdy reaguju precitlivele, ale kdybyste s nim zazivaly to, co ja, budete jeste horsi. To mi verte.
Mozna Vy nevite, jak vypada vase dite unavene, nebo ospale. Ja to vim. Vypadala jako kdysi, kdyz mela otres mozku. Ale gratuluju Vam, dokonalym matkam, ktere verite cizim lidem vic, jak vlastnim detem a materskym instinktum. Vlastne ani ne, je to smutne.

Hele ja nedelam vubec zadny zavery..ale pokud je to tak, jak pises, o tom nasili apod.,tim vic nechapu, ze jsi holku okamzite nevzala a nejela s ni do nemocnice.Mela by jsi v ruce padny dokument, v jakym stavu jsi ji prevzala od otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
6.5.15 14:09

@uzvim Zbytečně se rozčiluješ, je to jen tvoje vina, že jsi dítě nevzala hned na vyšetření, když jsi měla nějaké podezření. To že jsi jí nechtěla někde tahat po doktorech je jen výmluva. Pokud se ti zdálo dítě ve špatném stavu měla jsi jet. Jak píšou ostatní, prostě bys měla něco proti otci. Nikdo tady neříká, že je to otec roku, ale taky mi přijde divné, že by tak malé dítě přesně říkalo to co tvoje :nevim: Otec je s ní sám?? Já bych šla na sociálku, nebo kam se chodí. Řekla bych, že mám o dítě strach, i to co mi dítě řeklo a tak dlouho bych otravovala, až by něco udělali. Zvaž dítě a pak ho převaž až se vrátí, pokud jí jen marcipán tak by to bylo vidět na váze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí