Dítě mimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
3.5.15 21:55

dítě mimo

Ahoj všem,

prosím o radu. Otec s námi nežije, dítě si bere dle rozsudku, doteď se mi dítě vracelo usměvavé, minule ale byl problém.

Dítě apatické, nemluvilo, neusmálo se, nereagovalo, nedokázalo ani stát na nohou. Když jej otec vytahoval z auta, tak měl výraz, že je něco špatně - něco v tom smyslu - bude problém, proč se neprobere…zkrátka sám věděl, že něco udělal špatně.

Dítě působilo jako zfetované (což snad nebylo), ale vzhledem k tomu, že je to živel, je možné, že mu otec dal něco na zklidnění, ale nečekal, že to bude účinkovat ještě po příjezdu domů.

Má někdo zkušenosti, co by mohl otec dítěti podat, jak by se na to mohlo přijít?

Nicméně pak se mi ještě dítě svěřilo, že je táta zlý, že mu mačkal ruku..

Může být po nějakém traumatu? :-/ otec samozřejmě zatlouká, dítě řekne hodně, ale nechce se mi k tomu vyjadřovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66798
3.5.15 22:00

Okamžitě dítě nechej vyšetřit lékaři a případně podej trestní oznámení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.5.15 22:02
@blecha72 píše:
Okamžitě dítě nechej vyšetřit lékaři a případně podej trestní oznámení

souhlas. To je mazec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.5.15 22:03

Též bych hned nechala udělat vyšetření a nechala odebrat krev kvůli jakékoli látce.. jenže ta už zítra může být pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
3.5.15 22:04

Asi to chtělo hned po předání jet na pohotovost. Tak by byla šance z krve něco zjistit. A hlavně celkově zkontrolovat, podle popisu bych nevyloučila otřes mozku. Jestli se to odehralo dneska, tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101505
3.5.15 22:06

Souhlas, pokud je to dnes večer, tak vyrazit na krev a moč… to je šance ještě něco zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:08

Volala jsem na pohotovost s podezřením, ale řekla mi, že ji mám sledovat, jak se bude vyvíjet dál…cca po hodině se dala jakžtakž do normálu. Nechtěla jsem ji stresovat odběrama, vím, že zítra už tam být nic nemusí. Problém je, že nevím, jestli a co by jí mohl dát :-/ Už teď jsem pomalu všude za hysterku. Odebrala jsem alespoň moč a zítra se chystám hned ráno k obvodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.15 22:09

Psala minule, takže už je nejspíš dítě v pořádku a nic se nezjistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:10

Chtěla jsem prvně anonymně, ale nešlo mi to..bylo to dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.15 22:12

Si ji sebrat a okamžitě jet na odběry, škoda…pokud jí něco dal, už by se k ní nepřiblížil, mohlas mít něco v ruce. A teď už je jí dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.5.15 22:13

Celkem bezne dostupny je diazepam, dokonce se dava detem pri riziku febrilnich kreci. Vyssi davka by podle me mohla zpusobit takovy stav. Kdysi jsem ho zkousela davat psovi na Silvestra kvuli rachejtlim a byl z toho trochu utlumeny a lehce se motal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:16

@terinka4444 no už spinká, zdá se být ok. Původně jsem chtěla hned jet, pak se začala jakžtakž probírat…poplakávala a já ji nechtěla stresovat..jak dlouho to v krvi může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.15 22:18
@uzvim píše:
@terinka4444 no už spinká, zdá se být ok. Původně jsem chtěla hned jet, pak se začala jakžtakž probírat…poplakávala a já ji nechtěla stresovat..jak dlouho to v krvi může být?

to nevím, vůbec si netroufám odhadnout, co jí mohl dát a co to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101505
3.5.15 22:19

@uzvim Těžko říct, ale podle mě jak se dostane do normálu, tak to znamené, že už tam skoro nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 22:31

@j.a.n.i1 Toho se obávám taky. Volala jsem teď na pohotovost, byla tam jiná služba a jiná mudr. Měla jsem přijet hned, teď už by prý mohli říct, že jsem jí něco podala já. Mám sledovat zorničky a počet dechů za minutu. Jsem taková kráva, si to budu vyčítat ještě hodně dlouho, že jsem nejela hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí