Rostoucí židlička a stůl

45
30.4.15 11:40

Rostoucí židlička a stůl

Zdravím,

ráda bych se zeptala, jaké máte doma rostoucí židličky a stůl pro děti a kde jste je sehnali. Chceme pořídit něco, co využije ve třech letech na kreslení, ale i ve 12 třeba na učení. Pár kategorií jsem našla, ale jsou postarší.

Za každou radu budu vděčná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16219
30.4.15 12:08

My máme obdobu Jitra, ale levnější židli Aneta (dříve Unize, přejmenovali ji), nedávno jsme sundávali ten pultík a popruh a přidávali dolů jedno stupátko, takže si ve 20m syn leze na židličku jako po schůdkách sám. Jinak verze bez pultíku se jmenuje tuším Maja. Rostoucí stůl nemáme, zatím se vše odehrává u jídelního stolu, nebo u malé židličky a stolečku v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.4.15 12:29

Rostoucí židličky neřeším, ani stoly. Dcera bude psát úkoly u jídelního stolu, tak jako my kdysi. Kdybych si ale měla vybrat židličku, určitě by šla do této: http://www.chytrazidle.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
30.4.15 12:41

Jitro :palec:

• Citovat
  • Upravit
45
30.4.15 14:44

Je ta židle Jitro stabilní? Zdá se mi taková, že bych se bála, že spadne dolů. Právě jsem si říkala že bych zároveň koupila stůl i židli, ale na druhou stranu bych ráda, aby se dala využít klidně i ve 12-15 letech :nevim:
@Voltiček právě nechci aby se nad stolem hrbila, aby dosáhla bezpečně na zem a mohla se i pohodlně opřít. Na zahradě máme takový platový stoleček a židličku a brzy z toho vyroste, už ted se tam hrbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.5.15 09:59

Známá mi říkala o dětské rostoucí židli, která vypadá jako kancelářská židle. Neznáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí