Dítě mimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
3.5.15 23:33
@Genovesa píše:
@uzvim Šmejd :cert:. Držím pěsti.

Děkuji. S ním to takhle ale bude celý život :-( už jsem opravdu nešťastná, to je pořád něco :pocitac: :pocitac: :pocitac: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.5.15 23:37

@uzvim No tak uvidíš, zítra. Hlavně že se jí udělalo dobře. Chudák, kdoví co se mohlo dít :think: já bych na to neměla žaludek a vymlátila bych to z něj hned na místě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:44

To prostě nešlo :-( navíc jsem měla strach o malou a nevěděla, co dřív. Ten deb.. zatloukal a zatloukal…a zdrhal pryč. Ještě mi stihl říct, že kolo, které ji před dvěma měsíci koupil a měla ho normálně doma, aby na něm mohla jezdit ji vzal, že ho bude mít u něj. Na můj argument, že tímhle neubližuje mně, ale svoje dceři řekl, že no a co…bezpáteřní ha… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
3.5.15 23:48

Bude to možná drsný co napíšu, ale mě přivézt domů zfetovaný nebo nějak jinak oblblý dítě, tak okamžitě mažu na pohotovost, holt by to bylo pro obě asi nepříjemný…nabrali by krev a vědělo by se hned…a né se radit na miminu. Jo a měla bys něco v ruce pro sociálku. Stěžuješ si na tátu tvýho dítěte a takhle mu dáš ještě další šanci něco z---vit. Stěžuješ si, že je pořád něco a takovou šanci promarníš( myslim šanci omezit styk atd…)
nemyslim to zle, ale nechápu, jak jsi mohla vědět, že malý-mu nespadne třeba tlak. Hlavně že to dobře dopadlo, to dítě je strašně malinký na jakkýkoliv léky nebo kdoví co dostalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:49

@natyber no a mlátit se s ním nehodlám, už mně před malou zbil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:50

@bessy jsem si té chyby sakra vědomá :,( na toxikologii mi řekla, že by snad i v krvi ráno něco mohlo ještě být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.5.15 23:56

@bessy tlak nebo něco takového mně vůbec nenapadlo :-( nemám s tímhle zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.15 00:02

@uzvim takže pro příště - pohotovost.. Jinak doma nafotit, nafilmovat na mobil, jak ani na nohách nestála, jak byla apatická.. Předat a hlásit na sociálku.. Sbírej si důkazy, taka aby on nevěděl, ať máš šanci ten styk pro bezpečí malé nějak omezit, korigovat.. Existují i propisky, co jsou malé kamerky, strčíš do kapsy u bundy a tím si můžeš nahrávat předání dítěte, co otec říkal.. opět důkazy jak se chová a tak. Braň sebe i tu maličkou. Když tam nic nebude, tak to smázneš, no.. Ale nikdy nevíš.. A kor kdyby tě před malou měl znovu uhodit nebo nedejbože zbít.. budeš mít záznam. Takovýmhle hajzlům se nesmí nic darovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.5.15 00:18

Nejhorší je, že mu zatím téměř vše prochází. @lekarnicka28
Neumím hrát stejně špinavou hru jako on :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.15 00:25

@uzvim budeš se to kvůli malé muset naučit. Pro dítě je žena schopná s evybičovat k lecčemus, když je ho potřeba chránit. A to tvou malou koukám je. Já bych umírala celý víkend strachy, když by takovejhle hajzlik měl moje dítě.. Natáčej, foť, zaznamenávej si, když to bude potřeba běž k doktorům na pohotovost, policajtům, sociálku. V takovéhle hře jsou vždy 2 strany, jedna co ubližuje a druhá, co si to nechá líbit.. chápeš? Otevřenej boj by byl na tebe zatím moc, tak zatím aspoň ta špionáž ;) A sbírat si důkazy není špinavá hra.. Nemůžeš pak někam jít se bránit- cizí lidé na vás budou koukat a nebudou vědět komu věřit, kdo je ten, co si vymýšlí..slovo proti slovu. Musíš jim umět jasně ukázat, co je tenhle milující otec zač a zda je v zájmu dítěte a jeho bezpečí ho často a bez dozoru vídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.5.15 00:29

@lekarnicka28 čekají nás znalečáky, tak doufám, že se ty jeho sklony ke všem prasár…projeví.

Stal se z něj neskutečně zlý člověk. Asi byl i dřív, jen to úžasně maskoval a skrýval. Ani jeho rodina ho nepoznává a je na mojí straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.5.15 06:53

@uzvim Chudák holčička. Napiš pak jak jste dopadly u vyšezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.5.15 07:02

@Blondie66 dam vedet urcite vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
4.5.15 07:54

@uzvim ty jo, ja bych byla strachy bez sebe jako, pokud na tom byla tak, ze ani na nohach nestala, snad bych volala i sanitu. Chlapovi bych zavolala a i pohrozila, jestli nekapne bozskou, tak ze ji v nemocnici naberou krev a zjisti vsechno. Dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
4.5.15 07:56

A zkusila bych napsas sms, kdyz nereaguje, ze jste v nemocnici, ze je na tom mala zle a cekate na krev, proste ho vystrasit a treba neco rekne.Ma spatny svedomi, tak ti to nebere, zmetek.
A zeptala bych se male, zda ji tata nedaval nejaky prasek, proste to z ni zkusit dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí