Dítě na Vánoce u bývalého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
606
20.12.22 06:42

Ježíš ženská, přestaň pořad rozhodovat o tom co a jak by měl dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
20.12.22 07:16

Je to ješitnej vů. l.., akorát mu tak trochu nedochází, že tím akorát trápí tu malou.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
20.12.22 07:35

Podle tvoji predchozi diskuze tvoje dcera zacatkem letosniho roku slavila druhe narozeniny. A ted je ji 3,5 roku? Nebo mas 2 dcery, kazdou s jinym chlapem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
20.12.22 07:35
@Romana1898 píše:
Dcera tři a půl let, chodí na Vánoce k tátovi jeden rok já jeden on, teď to vychází na něj, dostává od něj dárky, dostává i od jeho rodičů, ale ještě se nestalo, že by si něco přivezla sebou domů, přišla na prázdno jen s tím co jsem ji zabalila já. Už mluví, řekne mi skoro všechno, napsledy, chtěla když byla na víkend u táty, chtěla domů šaty, nedal ji je, musela jsem koupit podobné, že je chtěla mít doma. Jaký na to máte názor, je u něho jednou za 14 dnů na víkend moc si s tím nepohraje, když si to nechává, a nechce dát, je to divný nebo to není divný? Já si s tím doma hrát přece nebudu, kolikrát si vezme malá sebou k němu hračky a je mi to jedno. Názor?

My co dáme na vánoce dětem od manžela tak je to prostě jejich a berou si to domu. A jak byli menší tak aby u nás měli nějaké hračky tak jsme něco málo nakoupili.. pár puzzli, skládaček, her… ale moc neee jzdili co 14 dní. My spíše vylétovali hodně.
A nechápu proč mu balíš dárky a dáváš k otci? u tebe si pak nerozbalí nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.22 07:36

Já bych bez dětí na vánoce nikdy nebyla… Na Štědrý den semnou na první svátek k tátovi. Pro mě by to nebyly žádné Vánoce kdybych neměla dítko doma..
Můj názor :nevim: chápu že každý to má jinak.
A jinak co se týká těch hraček tak si myslím že je jedno kde je má, když chodí tam i tam.. Ke každému rodiči se pak těší na jiné hračky

Příspěvek upraven 20.12.22 v 07:39

• Citovat
  • Upravit
43035
20.12.22 07:38
@AnastazieB píše:
Prostě nedá, no. Je to zvláštní, ale neuděláš s tím nic. Jediné, co můžeš udělat je vysvětlit to dceři tak, abys tatínka neočerňovala. Třeba že „tatínek by chtěl, abys i u něj měla nějaké hračky a bojí se, že bys příště zapomněla.“

ono to tak nejspis i je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
20.12.22 07:44
@Janča6 píše:
Podle tvoji predchozi diskuze tvoje dcera zacatkem letosniho roku slavila druhe narozeniny. A ted je ji 3,5 roku? Nebo mas 2 dcery, kazdou s jinym chlapem? :think:

Tak jiného otce nepotrebujes. :nevim: spíš pokud pani není králík a nezvlada superfetaci, mit v deloze dva plody ruzneho stari, chybí ti tam druha matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.22 07:45

No chápu, že si chce tvoje dcera hrát s novými hračkami pořád, ale třeba jen tatínek chce, aby měla hračky i u něho a nenudila se. Já ti zase řeknu pohled z druhé strany, muj přítel má dceru, která k nám také jezdí jednou za 14 dní. Napadl sníh a přijela v tenkých legínách a v botaskách. Děti chtěli jít na boby, tak jsme jí koupili oteplováky, sněhule, rukavice. Malá si to odvezla a teď přijela zase jen v legínách a botaskách :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
14726
20.12.22 07:49
@Lama Lama píše:
Tak jiného otce nepotrebujes. :nevim: spíš pokud pani není králík a nezvlada superfetaci, mit v deloze dva plody ruzneho stari, chybí ti tam druha matka.

A jo :lol: To bude tou moji momentalni horeckou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.12.22 07:55
@Janča6 píše:
Podle tvoji predchozi diskuze tvoje dcera zacatkem letosniho roku slavila druhe narozeniny. A ted je ji 3,5 roku? Nebo mas 2 dcery, kazdou s jinym chlapem? :think:

Ex rozbil rodinu, tak bude ten nejhorsi člověk a tata na svete. O tom jak ji dcera rekla ve 3,5 letech ze ji tata neco vytahl z batuzku je usmevny.

• Citovat
  • Upravit
44198
20.12.22 07:59
@Anonymní píše:
Já bych bez dětí na vánoce nikdy nebyla… Na Štědrý den semnou na první svátek k tátovi. Pro mě by to nebyly žádné Vánoce kdybych neměla dítko doma..
A jinak co se týká těch hraček tak si myslím že je jedno kde je má, když chodí tam i tam.. Ke každému rodiči se pak těší na jiné hračkyPříspěvek upraven 20.12.22 v 07:39

A jak bys to udělala, kdyby Ti to nařídil soud? To bys dítě nepředala? Dnes jsou Vánoce na střídačku úplně běžné i u malých dětí, které mají rodiče od sebe. Štědrý den si můžeš udělat s dítkem jindy i Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
20.12.22 08:00
@Anonymní píše:
No chápu, že si chce tvoje dcera hrát s novými hračkami pořád, ale třeba jen tatínek chce, aby měla hračky i u něho a nenudila se. Já ti zase řeknu pohled z druhé strany, muj přítel má dceru, která k nám také jezdí jednou za 14 dní. Napadl sníh a přijela v tenkých legínách a v botaskách. Děti chtěli jít na boby, tak jsme jí koupili oteplováky, sněhule, rukavice. Malá si to odvezla a teď přijela zase jen v legínách a botaskách :nevim:.

Od manžela děti taky moc oblečení neměli… a když už tak špinavé, děravé, malé, velké…takže u nás měli od malička skřín a k nám jezdili jen v riflích, bundách… Postupně to tak přešlo že u nás měli fakt plnou výbavu ale neposílala jsem jim to domu tedy. Jediné si brali domu boty a bundy… ale museli vždy přivézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
20.12.22 08:01
@Anonymní píše:
A jinak co se týká těch hraček tak si myslím že je jedno kde je má, když chodí tam i tam.. Ke každému rodiči se pak těší na jiné hračkyPříspěvek upraven 20.12.22 v 07:39

Nikdy nebyla… a tatínek nemá právo být s dětmi na štědrý den??? Jsou to i jeho děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
20.12.22 08:03
@Romana1898 píše:
Když jde malá k němu má sebou tašku s oblečením, a vezme si sebou několik hraček, který chce já ji to zabalím sebou, proč taky ne? Ale když si chce vzít něco sebou ona, tak okamžitě, ne, ne? Proč? A už vůbec nechápu to, když dostane dárky od babičky a od dědy, co nekupoval on, proč by si to n l nechávat? To je jako, kdybych dostala dárek, a mohla si s ním hrát jenom někde :lol: já nemám problém s tím malý cokoliv sebou dát k němu, a kolikrát se stalo, že si to domů nepřinesla nazpět. A neřekla jsem vůbec nic. Ale moje dcera mluví velice dobře, řekne mi to. Jako třeba, táta mi vytáhl hračku z batohu, že si ji nemůže vzít sebou. Tak jsem koukala docela.

Buď nad věcí i když tě to štve. Nestojí to za hádku. Pomysli si něco sprostého a pusť to z hlavy. :kytka: Sám se odhaluje, co je zač.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.22 08:04

@KKK85 … Když se umí rodiče dohodnout tak to jde :nevim:. Vánoce u mě, svátky 1 a 2 u tatínka. Každý rok, a všem to takhle vyhovuje. jenom jsem řekla svůj názor. Každopádně když je to soudem tak je to něco jiného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný