Dítě na Vánoce u bývalého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
20.12.22 12:18
@Aglája75 píše:
Ano nic s tim nenadelas, ale proto snad nebudu jeste spatne chovaninschvalovat… a srovnavat to s tim, ze otec opakovane znici nebo ztrati nove obleceni a tak deti maji s sebou stare otrhane nebo uz uplna demagogie, ze diteti koupi dogu a da mu ji domu… je mozne jen sociopatu tady:)… proste ucelove a manipulativni prekrucovani faktu a podstaty…ad absurdum a delani sptneho z toho, ldo jedna v zajmu ditete:(… ale dva experti tady jeste nejsou… to se pak teprve pobavime :).

A ne samozrejme chapu, ze doteti rekne neco si tady nech - hracky, aby sis tady s nima mohla hrat, ale tohoe ten pripad ocividne neni… Zakazovat diteti vzit si cokoli domu nebo naopaka k druhemu rodicu je jen o egu rodice :(

Příspěvek upraven 20.12.22 v 12:04

Díky za toho sociopata. 8)

Ano, bylo to napsané ad absurdum, protože to jednoduše ukazuje, že nefunguje argument tím, že je to dárek dítěte a tedy jeho vlastnictví.

Mimochodem zrovna ta doga byl vtip, tříleté dítě ani nemá způsobilost takový dar přijmout, natož proti vůli druhého zákonného zástupce. Zkus to brát trochu odlehčeně. ;)

• Citovat
  • Upravit
81481
20.12.22 12:26
@Aglája75 píše:
Ano nic s tim nenadelas, ale proto snad nebudu jeste spatne chovaninschvalovat… a srovnavat to s tim, ze otec opakovane znici nebo ztrati nove obleceni a tak deti maji s sebou stare otrhane nebo uz uplna demagogie, ze diteti koupi dogu a da mu ji domu… je mozne jen sociopatu tady:)… proste ucelove a manipulativni prekrucovani faktu a podstaty…ad absurdum a delani sptneho z toho, ldo jedna v zajmu ditete:(… ale dva experti tady jeste nejsou… to se pak teprve pobavime :).

A ne samozrejme chapu, ze doteti rekne neco si tady nech - hracky, aby sis tady s nima mohla hrat, ale tohoe ten pripad ocividne neni… Zakazovat diteti vzit si cokoli domu nebo naopaka k druhemu rodicu je jen o egu rodice :(

Příspěvek upraven 20.12.22 v 12:04

Jsem rada, ze se shodnem, že matka děti meho přítele je egoistka. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.12.22 12:41

Tyhle veci by spis mely byt zohlednene pri urcovani vyse alimentu.

Pokud jeden z rodicu veci nevraci nebo ty svoje nepujci, takze se vse musi kupovat dvakrat (a kolikrat to vyskace do slusnych castek), tak by to melo byt zohlednene v alimentech, a to na triko skodiciho rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 13:35

@stinga moje dcera na to že jsi budou tři roky mi řekne víc jak ty teď tady 😆 😆 😆 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.12.22 13:38
@Romana1898 píše:
@stinga moje dcera na to že jsi budou tři roky mi řekne víc jak ty teď tady 😆 😆 😆 😆 😆

Jeste by te mohla naucit psat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
38
20.12.22 13:44

@catch-22 tak vy znáte moje dítě líp než ja :mrgreen: každý dítě je jiný, a upřímně, když koupím dárek někomu, tak mu ho dám a nenechávám si ho u sebe, aby si s ním hrál nebo ho používal pouze tam kde jsem já, co to je za blbost? Já dostanu od rodičů například, novej mixér, a máma mi řekne, nech si ho u mě, budeš ho používat jenom u ne :D :D :D :D :D :D to samý je že on ji koupí třeba šaty a nedá ji je domů proč? Protože budou na ní čekat až přijde zas za 14 dnů? Neříkám ať jí dá všechny hračky sebou domů, ale kdzy kupuji někomu dárek, tak mu chci udělat radost a chci aby to používal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jemu je jedno, že holka řve a že si proto zpátky třikrát přijde on jí to prostě vytáhne z batohu a řekne že jsou jeho :mrgreen: :mrgreen: tak jsem já hysterická? Mě to je jedno já se tomu smála, ale pak jsem nad tím přemýšlela, a chtěla jsem znát názor i někoho jinýho, abych věděla, že to tak má i někdo jinej. A ani šla jsem a koupila jsem ji ty šaty úplně ty samý, a má je na sobě každej den na doma. Když vím, že si s tím doma vyhraje proč ne? Proč neudělat dítěti radost? Od toho jsou to děti a jsou malé jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 13:53
@Keyllah píše:
to u dítka, kterému ještě nebyly ani tři, úplně nepůjde. Musela by na to dohlédnout matka a to je dost možná právě ten důvod, proč nechce, aby malá dražší/lepší věci odnášela, zřejmě už se mu nevraceli nazpátek…

To nemyslíš teď vážně? Dražší věci? Tak on jen zrovna ten typ co by koupil nějakou dražší věc, ten co ji nebyl schopen koupit ani novou matraci na spaní, ta koupil za dve stovky, pocuranou a prolitou čajem po nějakým decku a ještě jí tu matraci položil na zem jako nějakými psovi, tak to jsme se teď zasmál, jsem sama a musím říct, že malá má ode mě vscehno na co si vzpomene, nepotřebuje jeho dárky, ať si je nechat klidně doma a hraje si s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 14:07

@Aglája75 několikrát se stalo, že mi nedonwsl to co jsem mu zabalila, zubní kartáček s pastou, nebo láhev na pití, nebo plyšáka se kterým usíná, to neřekl nic jen hm hm, promiň, ale já to oak musela na rychlo obstarat, ten plyšák na spaní to je něco bez čeho ona prostě neusne, mě se nestalo, že by malá bez něj odjela, ale on si přijede bez něj a už tolikrát, a ještě mi řekne, tak si pro něj přijeď 60 km? Ok, protože vím, že holka bez něj neusne. A já jsem špatná? To ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
20.12.22 14:10
@Romana1898 píše:
@Aglája75 několikrát se stalo, že mi nedonwsl to co jsem mu zabalila, zubní kartáček s pastou, nebo láhev na pití, nebo plyšáka se kterým usíná, to neřekl nic jen hm hm, promiň, ale já to oak musela na rychlo obstarat, ten plyšák na spaní to je něco bez čeho ona prostě neusne, mě se nestalo, že by malá bez něj odjela, ale on si přijede bez něj a už tolikrát, a ještě mi řekne, tak si pro něj přijeď 60 km? Ok, protože vím, že holka bez něj neusne. A já jsem špatná? To ne :mrgreen: :mrgreen:

Asi ho tak nutně nepotřebuje, když si na nej při odjezdu nevzpomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
20.12.22 14:10
@Romana1898 píše:
To nemyslíš teď vážně? Dražší věci? Tak on jen zrovna ten typ co by koupil nějakou dražší věc, ten co ji nebyl schopen koupit ani novou matraci na spaní, ta koupil za dve stovky, pocuranou a prolitou čajem po nějakým decku a ještě jí tu matraci položil na zem jako nějakými psovi, tak to jsme se teď zasmál, jsem sama a musím říct, že malá má ode mě vscehno na co si vzpomene, nepotřebuje jeho dárky, ať si je nechat klidně doma a hraje si s nima :mrgreen:

a je vyřešeno, ne? 8) ad házení špíny -) sama jsi ho svému dítku za otce vybrala, hádám, že ti to nepřidělil národní výbor, takže nemám cenu kopat kolem sebe, spíš by ses s ním měla zkusit nějak domluvit, nebo neřešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 14:14
[
@Maggdallena píše:
A ten tata bez nich byt musi?! Oba jste sakra rodice stejnym dilem. :nevim:

Jak oba jsme rodiče stejným dílem? Tak by se měl start i stejným dílem ne? Jen protože jsou Vánoce na jeden den v roce si chce hrát na milujícího otce a na rodinu? A když se jedná o jeho narozeniny, nebo narozeniny jeho rodičů nebo jeho neteře, tak to ji nepozebuje? Proč? Protože si chce ožrat držku? Ale malou u toho už mít nechtějí? No a proč ne? Vždyť je to taky rodinná sešlost, ne? Je to vychcanství, s děckem, skoro ve všech případech zůstává matka, ale málo často vídám, že odejde máma, a pak se ještě bude rozčilovat a vyhrožovat, že on má právo na svoje dítě? A kde jsi teď a co děláš teď? To to dítě nepotřebuje? :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 14:17

Tatínek nedokáže totiž kousnout to, že mám na všechno svůj názor, ale jakmile to není po jejo, tak je slova jsou, jsi omezená, nevíš jak co funguje a atd, proč má malá na noze značkový boty nebo proč má malá zlatý náušnice v ucich vždyť to ztratí, nebo proč ji kupuješ věci v obchodě proč nejdeš někam do sekáče :) :) :) :) :) :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.12.22 14:22
@j.a.n.i1 píše:
Asi ho tak nutně nepotřebuje, když si na nej při odjezdu nevzpomene…

On je rodič on má dávat pozor, když on nedává holce sebou nic, tak ať vrací na který je malá závislá. Každý defo snad na svýho usínáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
20.12.22 14:26
@Romana1898 píše:
On je rodič on má dávat pozor, když on nedává holce sebou nic, tak ať vrací na který je malá závislá. Každý defo snad na svýho usínáčka.

Někteří rodiče nechtějí na myslet za své děti, to, že ty chceš, neznamená, že jsou povinni i všichni ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
20.12.22 15:03
@Romana1898 píše:
Tatínek nedokáže totiž kousnout to, že mám na všechno svůj názor, ale jakmile to není po jejo, tak je slova jsou, jsi omezená, nevíš jak co funguje a atd, proč má malá na noze značkový boty nebo proč má malá zlatý náušnice v ucich vždyť to ztratí, nebo proč ji kupuješ věci v obchodě proč nejdeš někam do sekáče :) :) :) :) :) :mrgreen: :lol: :lol:

Vrana k vrane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný