Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby bylo tvoje, z 95% ti davno prisla obsilka s testy na dna a mel bys uz soudne stanovene alimenty… vzhledove pani vypadala jak? Zaopatrena? Na zadnou nouzi nevypadala? Tak bych to nechala jak to je a nasla si nekoho, s kym zalozit normalno rodinu…:)
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Měl jsem nechráněný sex s ženou(jednou). Po nějaké době jsem ji potkal a byla těhotná. Když jsem to tak nějak počítal, vycházelo to na dobu naší soulože. Po optání zda by dítě nemohlo být moje, padla jasná odpověď NE(několikrat). ALE…nevím zda se mi to pouze zdá, ale dítě mi je podobný. A teď babo rad.Na jednu stranu dítě by bylo nechtěné s v podstatě cizí ženou, takže bych to nejraději dále nerozváděl, s tím, že to bylo její rozhodnutí, nerekla mi to, řict nechce. Bohužel mi mozek říká i opak a chtěl by znát pravdu. Opravdu mám někde dítě? Jak asi vyrůstá? Má se dobře?(samozřejmě i finančně)?
Nepotřebuji kázání, že z nechráněného styku může vzniknout dítě. To bohužel vím, ačkoliv jsem se tím neřídil
Co by jste dělali na mém místě?
Bud neni tvoje nebo matka nechce aby bylo tvoje. Taky mohlo byt narozene predcasne, takze muzou byt propocty mylne. Mohla mit vice partneru atd. Nechala bych je byt (nebo bych se max jeste jednou zeptala a pokud zazni „ne“, tak je nechala na pokoji)… v krajnim pripade, ze by jsi byl otcem a ona by to nechtela resit, ji donutis odstehovat se buh vi kam, jen at se ti vyhne ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem to na mysli tak, že se mi líbí, že by měl zájem se o chlapce postarat či jej materiálně zabezpečit. Ne každý chlap se k tomu má.
Já to chápu. Ale máš pocit, že to dítě trpí? Nechce tě v životě. Smiř se s tím a věř, že život bez vyživovaného dítětě, když chceš založit rodinu, je jednodušší.
Mě teda fascinuje, jak jsi ji potkal těhotnou a viděl, že je ti dítě podobné. Jak jsi hned odhadl, kolik přesně dítěti je a tak. To nepoznám ani jako ženská, co 2 děti porodila a vychovává …
Asi chápu obě strany, tebe, že chceš znát pravdu, i tu ženu, pokud to nepřiznala. Třeba opravdu není tvoje. Pokud se to stalo dřív, než jsi měl svoji současnou rodinu, možná co to probrat s manželkou? Já bych teda na jejím místě radostí neskákala, ale svého muže bych v jeho rozhodnutí podpořila. Mám podobnou zkušenost v rodině, proto prosím anonym.
Nemusí být tvoje a spočítat to taky nejde, nevíš jestli žena náhodou nespala v tu dobu i s někým jiným
@Yopii @18verca
Propočty možná, ale podoba? ![]()
@jenny.fields
Trpí to zase ne, ale matka samoživitelka a na žádné vyskakování to není. Přijde mi nefér, kdyby to tak bylo, aby moje dvě děti vyrůstali ve financne dobře zaopatřené rodine a tohle v rodině která žije od výplatě k výplatě, nema tolik hraček atd.
No jestli sis to nějak nevsugeroval, tím ze té napadlo ze by mohlo být tvoje, ze je ti podobne ![]()
@dedrichov
Tak samozřejmě věk dítěte mi řekla ona, já si to jen dopočítal do doby kdy jsme spolu ,,byli,,. Podobu jsem viděl, když jsem ho potkal na ulici, né v bříšku ![]()
@Anonymní píše:
@dedrichov
Tak samozřejmě věk dítěte mi řekla ona, já si to jen dopočítal do doby kdy jsme spolu ,,byli,,. Podobu jsem viděl, když jsem ho potkal na ulici, né v bříšku
no já nevím, ty víš přesný termín porodu, zda nepřenášela nebo naopak není dítko narození dříve apod.? Často nevidím žádnou podobu ani u dětí kamarádek nebo se tak nějak rysy matky i otce prolínají.
Nechci paní nijak shazovat, ale klidně mohla nezávazně sexovat nejen s Tebou
Tak jestli ti vychází věk dítěte na dobu, kdy jste spolu spali, tak i kdyby měla spolu s tebou ještě někoho jiného, stejně nemůže vědět, jestli je toho jiného nebo tvoje, proto mi rázná odpověď ne přijde zvláštní… Každopádně asi na tom tak špatně nebude, kdyby byla, tak po tobě rozhodně bude chtít výživné
Kdyby teoreticky bylo tvoje, chtěl bys jen přispívat nebo ho i vídat?
@Anonymní píše:
@Yopii @18verca
Propočty možná, ale podoba?@jenny.fields
Trpí to zase ne, ale matka samoživitelka a na žádné vyskakování to není. Přijde mi nefér, kdyby to tak bylo, aby moje dvě děti vyrůstali ve financne dobře zaopatřené rodine a tohle v rodině která žije od výplatě k výplatě, nema tolik hraček atd.
Podoba jako jaka? Barva vlasu, nos, oci…? Hodne lidi si je podobnych nebo maji podobne rysy a nejsou krevne sprizneni
navic mohla mit po tobe/pred tebou/za tebe podobny typ chlapa - protoze je treba na vysoke cernovlase s velkymi rty nebo na male zrzave s prsakem…
mimochodem ja kdybych potkala dite, co vypada jako ja (a ostatni by mj to rekli), tak bych to proste nepoznala, vidime se vetsinou jinak nez nas vidi okoli
A jak by to vzala tvá manželka, kdybys za ní teď přišel, že máš vlastně nechtěné dítě jinde? Štěstím by se rozplakala a utíkala založit stavební spoření, co? (jak tady byl už ve dvou jiných diskuzích doporučený postup pro dítě milenky
)