Dítě s mentálním postižením, rady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
31.12.12 18:55
@Zuziky píše:
@aňulinek ahoj, mas ode me odpoved v diskuzi o lecich na adhd…a mazejte do uzavrene skupiny „nemocnych deticek“ :lol: rady vas uvidime… :mavam:

ahoj můžu taky poprosit o nějaký odkaz, jak se k Vám dostat? :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
31.12.12 18:58
@Jeny píše:
ahoj můžu taky poprosit o nějaký odkaz, jak se k Vám dostat? :D díky

Ještě není skupina schválená, čeká se :)

• Citovat
  • Upravit
364
31.12.12 18:59

@aňulinek
tak to je síla, to je mi moc líto :( máš oporu v rodině? Můj přítel je trochu exot :mrgreen: ale hodný, malého respektuje s jeho diagnozou. Zato ex, tomu bylo všechno jedno, jen na malého vyjížděl a hlavně ho úplně odepsal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
31.12.12 19:02

@aňulinek díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
31.12.12 19:09
@Jeny píše:
@aňulinek
tak to je síla, to je mi moc líto :( máš oporu v rodině? Můj přítel je trochu exot :mrgreen: ale hodný, malého respektuje s jeho diagnozou. Zato ex, tomu bylo všechno jedno, jen na malého vyjížděl a hlavně ho úplně odepsal…

děkuju, mamka se mi snaží pomáhat, bývalej měl taky pochopení, ale kde se vzalo, tu se vytratilo…lidská hloupost je holt silnější než by se dalo čekat :zed:

• Citovat
  • Upravit
364
31.12.12 21:02
@aňulinek píše:
děkuju, mamka se mi snaží pomáhat, bývalej měl taky pochopení, ale kde se vzalo, tu se vytratilo…lidská hloupost je holt silnější než by se dalo čekat :zed:

ještě, že máš mamku. Já mám rodiče, taky pomáhají, ale už jim táhne na 70, mají svých starostí dost, ale i tak pomůžou, pohlídají podpoří a tak ;) My jsme s přítelem zatím krátce, tak nevím zda to zvládne :nevim: snad to ustojí. Do teď zvládnul docela krušné chvíle a zatím zůstal, ale že to bude na pořád to říct nemůžu :nevim: Já chlapům po zkušenostech už moc nevěřím. Jak nastanou trable, berou roha… jen každý u jiných :( asi to zní hloupě, ale říkám si, že dokud mě nebije, je hodný na děti, nepije a nedělá dluhy, tak se mám vlastně skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
31.12.12 21:46

@Jeny ježiš, tak to máš už docela starší rodiče, ale ještě, že je vůbec jsou, že? :) mojí mamce je naštěstí 50 a musím říct, že jsme na světě jenom my dvě, které rozumíme malý nejlíp, bez nás by byla ztracená, bobinka naše, ještě že jí mám, bez ní bych to sama nezvládla. Tak držím palce, ať se přítel nezkazí! Já mám na chlapy stejnej názor a zvlášť po tomhle vztahu, kdy mě nechal na holičkách s dítětem na cestě a ani se od tý doby neozval, tak mi připadají chlapi co jsou pro rodinu jako sci-fi.

• Citovat
  • Upravit
364
31.12.12 22:35

@aňulinek
tak to víš, mě už je 34 :mrgreen: takže žádná mladice. Nechápu chlapa co opustí ženskou co s ním čeká dítě :zed: přitom bych řekla, že na začátku jsou hodní a v pohodě, ale časem prostě vycouvají :( já se právě rozvádím a do druhého manželství nejdu i kdyby ten chlap byl svatej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
1.1.13 01:22

@Jeny me je 30 taky sem uz za zenitem :Do to vic, ze mimi bylo planovane, on se asi v tech osudovych zivotnich situacich projevi pravej charakter cloveka, takze cert s nim, ja to budu mit tezke, ale svedomi me jednou nedozene, tak to beru tak ze se ma co chtel, kdyz je blbej, tak je holt blbej a jsem rada, ze je az tak blbej ze se uz neozval, aspon mam jasno co od zivota chci a co a koho nechci a muzu se podle toho zaridit aniz bych resila po soudech alose a otcovstvi a pujcovala mu dite na vikendy aby si mnul ruce, jak mi to natrel, ze mi dava treba jen 500kc, pro me proste umrel :nevim: a deti jsou nejvetsi dar, at jsou jake jsou, to vime, ze ;)

• Citovat
  • Upravit
aňulinek
1.1.13 01:30

Holky je to tady-nase uzavrena skupinka zde:
https://www.emimino.cz/…tni-milacci/
Jste zvani a vitani :)

• Citovat
  • Upravit
364
1.1.13 11:54

@aňulinek
máš skvělý přístup :palec: já bych nechtěla být v jeho kůži… svědomí je prevít. někdy si taky říkám, že by byla raději kdyby ex nebyl, musím se s ním dohadovat vždycky je to o nervy :zed: nejhorší je, že děti ho nezajímají, pak má záchvat otcovství… je to jak na houpajdě, nahoru a dolů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 12:54

Ahoj, tak nevim jestli k vam muzu, nase problemy jsou mozna oproti vasim malicherne, dcera ma od 4 mesicu epilepticke zachvaty, chodit zacala po dvou letech a zrejme tam bude i nejaka hyperaktivita a ADHD

• Citovat
  • Upravit
aňulinek
1.1.13 13:13

@Jeny díky :kytka: ach ti „tatínci“ :zed:

@Anonymní píše:
Ahoj, tak nevim jestli k vam muzu, nase problemy jsou mozna oproti vasim malicherne, dcera ma od 4 mesicu epilepticke zachvaty, chodit zacala po dvou letech a zrejme tam bude i nejaka hyperaktivita a ADHD

určitě :)

• Citovat
  • Upravit
zwei.kinder
1.1.13 13:40

Ahoj,
mám kluka atyp. autistu. Měl štěstí, chodí, běhá, vypadá jako běžné dítě, jsou mu čtyři, ale jako by měl 2-3roky

Na jaře jsem dal malého do soukr. školky, kam už chodila malá. Za tři-čtyři měsíce se strašně srovnal, učí se vše od malé a od ostatních dětí.

Teď jsem s nimi už druhý měsíc doma (byli oba postupně nemocný s ouškama), do školky od Listopadu nechodíme, chtěli platit přes 12t. i když děti nechodili :think:

• Citovat
  • Upravit
aňulinek
1.1.13 13:45

@zwei.kinder ahoj, já už na tebe někde narazila, to je dobře, že se srovnal a hlavně, že má ségru, co ho táhne :palec: ale ta školka…no comment :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová