Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, moje dcera se před 10 dny bouchla do hlavy a noci zacala zvracet, byli jsme na pozorování 24 hodin. Všechno dopadlo dobře dcera je veselá nejeví žádné příznaky, ale od té doby co nás propustila už 2× v noci zvracela 3 dny potom co nás pustili a včera ale jen šťávy. Může to mít este souvislost s tou ranou nebo je to jen shoda náhod? Dekuji
Spíše tipuje že něco chytla v nemocnici… u nás ve dvou to samé. Dojeli jsme domu a zvracela… řádili tam rotaviry tehdy. Kamarádka mi poradila kinedryl na žaludek, fakt ji to pomohlo potom.
@KKK85 ikdyz je to už 10 dní? Přes den je naprosto v pořádku ale v noci ji to natahuje
@habije336 píše:
@KKK85 ikdyz je to už 10 dní? Přes den je naprosto v pořádku ale v noci ji to natahuje
aha.. pardon, to jsem přehlídla. Tak pro jistotu bych dětské lékařce zavolala co si o tom myslí.
@habije336 píše:
Ahoj, moje dcera se před 10 dny bouchla do hlavy a noci zacala zvracet, byli jsme na pozorování 24 hodin. Všechno dopadlo dobře dcera je veselá nejeví žádné příznaky, ale od té doby co nás propustila už 2× v noci zvracela 3 dny potom co nás pustili a včera ale jen šťávy. Může to mít este souvislost s tou ranou nebo je to jen shoda náhod? Dekuji
zvracení v noci je potřeba určitě urychleně konzultovat s lékaři