Dítě se bouchlo do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
11.9.23 09:53

Dite se bouchlo do hlavy

Ahoj, moje dcera se před 10 dny bouchla do hlavy a noci zacala zvracet, byli jsme na pozorování 24 hodin. Všechno dopadlo dobře dcera je veselá nejeví žádné příznaky, ale od té doby co nás propustila už 2× v noci zvracela 3 dny potom co nás pustili a včera ale jen šťávy. Může to mít este souvislost s tou ranou nebo je to jen shoda náhod? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7231
11.9.23 10:01

Spíše tipuje že něco chytla v nemocnici… u nás ve dvou to samé. Dojeli jsme domu a zvracela… řádili tam rotaviry tehdy. Kamarádka mi poradila kinedryl na žaludek, fakt ji to pomohlo potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.9.23 10:08

@KKK85 ikdyz je to už 10 dní? Přes den je naprosto v pořádku ale v noci ji to natahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
11.9.23 10:11
@habije336 píše:
@KKK85 ikdyz je to už 10 dní? Přes den je naprosto v pořádku ale v noci ji to natahuje

aha.. pardon, to jsem přehlídla. Tak pro jistotu bych dětské lékařce zavolala co si o tom myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
11.9.23 10:29
@habije336 píše:
Ahoj, moje dcera se před 10 dny bouchla do hlavy a noci zacala zvracet, byli jsme na pozorování 24 hodin. Všechno dopadlo dobře dcera je veselá nejeví žádné příznaky, ale od té doby co nás propustila už 2× v noci zvracela 3 dny potom co nás pustili a včera ale jen šťávy. Může to mít este souvislost s tou ranou nebo je to jen shoda náhod? Dekuji

zvracení v noci je potřeba určitě urychleně konzultovat s lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.9.23 11:18

Urcite bych konzultovala s tou nemocnici, kde ma zaznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák