Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@markytka3 Díky za normální odpověď. Ptám se spis, jestli to někdo nezná taky a co je na tom pravdy z odborného hlediska
Co je na tom pravdy z odborneho hlediska se ptas na epipi?
neni lepsi se zeptat sveho detskeho doktora nez noname na internetu? kdyz ti napisi, ze v mem okoli je dite, co trepe hlavou, u toho se smeje a je mentalne postizene, k cemu ti to bude?
@markytka3 píše: Více
Z odborného hlediska tu někdo takový jako např neurolog třeba je, než se někam dostanu, trvá to, s doktorem jsem se o tom bavila, chci se zeptat i na zkušenost maminek. To je fakt k nepochopení. Nemůže už nikdo položit žádný dotaz? Hned se vse převrací a vse je špatně.
Jj, oni doktori bezne stanovuji diagnozu aniz by nekoho videli, jen tak od klavesnice… nemyslis, ze asi by bylo treba to dite videt? co myslis, ze neurolog ti napise? treba ti napise, ano, mentalne postizene deti toto casto delaji… a tu storku s prasknutim cevy ti rekl doktor nebo taky na nejakem, podobne inteligentnim, foru?
@markytka3 já se neptam na diagnózu, přesně to je to, co píšu, že se tady vše překrucuje
ptám se, jestli je to opravdu tak nebezpečné, k odborníkovi jsme objednani a znovu píšu, ze to bude trvat a do té doby jsem se chtěla zeptat, jestli s tím někdo má zkušenost
a snad už to potřetí nebudu muset vysvětlovat. A když je to tak “inteligentní” forum, tak tu být nemusíte. Miluju, jak si zde za monitorem každý řeší své každodenní frustrace
Když to dělá ze srandy, tak bych se nebála. Děti dělají blbiny ![]()
@Anonymní píše: Více
jako maminka?
![]()
Moje deti to nedelaly.
Cevy se neroztrhnou
@Pudloslava jako lékař, spis mi šlo o ty cévy při těch trhanych prudkých pohybech no ![]()
Holky poradte mi. Dítě mi pořád třepe hlavou celkem rychle zprava doleva, má z toho legraci, slyšela jsem ale, že to muže zpusobit roztrzeni cévy a následnou mrtvici.. mám z toho teď blbý pocit, pořád mu říkám, ať to nedělá.. má 4 roky a neposedí na místě..