Dítě v 45 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3164
21.1.24 09:56
@Lucy75 píše:
@boball :kytka: ano prosíííííííííííííííííííííííííííííííííím :srdce:
bývaly úplní andělé, neskutečně hodné, asi tak do 12, nejmenší problém, vše šlo úplně samo, byly jak princezničky… říká se to, že se jednou „vrátí“, tak snad joooo ;)Aničko - 15.. ale jsou dost psychicky i fyzicky vyspělé… určitě na 16..

Tak to už uteče. Já se vrátila do naprostého normálu cca v 17. Déle než do do dvaceti to trvat nebude :D. Ale chápu, že to musí být náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56975
21.1.24 10:02
@Janli píše:
Moje dvě děti jsem ještě na spaní ve stanu neukecala….. :mrgreen:

Nejste vy ale trapní:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33044
21.1.24 10:02

Moje mamka měla první ve 20 a mně v 34,5. A s bráchou říkáme, že každý máme jinou mamku. Ale spíš než věkem je to dané tím, že brácha je ročník, kdy přišli Rusáci a já šla v 89 do první třídy. Takže každý jsme vyrůstali v jiném režimu. A v jiné rodině. On měl kolem sebe spoustu věkově blízkých příbuzných dětí, já jen o 8 měsíců mladší sestřenici. Aktivní byla mamka v 25 i 45. Ale pokaždé jinak, podle možností. Hodně jsme cestovaly, nízkonákladove, po ČR většinou. U moře jsem byla 2× v životě, ale už na ZŠ jsem se v zeměpise ČR chytala snad nejlíp ze třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.24 10:21

Holky, že se Lucenou hádáte…… :mrgreen: Že to je cvok s dost podivnejma životníma názorama, to už všechny víme. Že se s ní nedá rozumně diskutovat, to taky. Ty její moudra nejlíp ani nečíst, natož jí ještě odpovídat. Tahle hvězda rozloží každou diskuzi….

• Citovat
  • Upravit
21311
21.1.24 10:23

@Janli Jup moje blbost. Ale mne proste občas vytočí, jak je cilene zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.1.24 10:25
@Tichošlápek píše:
@Janli Jup moje blbost. Ale mne proste občas vytočí, jak je cilene zlá.

Lucenka alias Pitaya1 alias Snorlarix je tu známá osoba, která ráda uráží druhé. Hlavně maminky, které mají dcery. Potom učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21077
21.1.24 10:34
@boball píše:
No, já za to nemohu, že u tebe se jeden spletl a jedno ti udělal, a nikdo jinej už se nehrne ti udělat další. Nebud smutná, třeba se ještě někdo překoná :hug:

Ale noták. Prosím o diskuzi bez zbytečných urážek a narážek. Je to tak zbytečný..

Přeji hezký zbytek víkendu

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.1.24 10:35
@Snorlaxik píše:
No vidíš, moje to chce a baví ho to. K 18 chce společnou cestu. Nedovedu si představit, že bych to s ním měla v 60+ absolvovat. Ale ono je to opravdu hodně založené na tom, jak aktivní člověk je. Pokud za vrchol své aktivity považuje výlet autem na rozhlednu, tak může rodit i v tech 40+, protože ty se celý život chovají stejně jako aktivní důchodcePříspěvek upraven 21.01.24 v 08:07

Hele a chápeš, že člověk nemusí sportovat a přitom je aktivní? Že sport není jediná aktivita?

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.1.24 10:37
@Eva2610 píše:
Hele a chápeš, že člověk nemusí sportovat a přitom je aktivní? Že sport není jediná aktivita?

Chápu. Jen by mi přišlo smutný, kdybych jednomu dítěti dopřála aktivní dětství a druhému už toho tolik dopřát nemohla.

• Citovat
  • Upravit
13197
21.1.24 10:41
@Cullenova píše:
A to je proste spatne. 40 neni reprodukcni vek. Nikdy nebyl a ani nebude.

Edit. Oprava.

a ty jsi kdo, ze toto tvrdis? holka s ucnakem, co nic nezazila, nikde necestovala, jen ucnak a pak dite… ty treba pochazis z nevzdelane rodiny, a ne jsou i lide, pro ktere je vzdelani dulezite. nebo nechteji mladi prozit u plinek… jako mit v dnesni dobe ve 20ti dite, :nevim: ani nevis, o co jsi se v zivote ochudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
21.1.24 10:43
@Snorlaxik píše:
Chápu. Jen by mi přišlo smutný, kdybych jednomu dítěti dopřála aktivní dětství a druhému už toho tolik dopřát nemohla.

Ale s největší pravděpodobností bys mu to dopřát mohla taky a i kdyby ne, tak bys mi to zařídila jinak, kdyby o to stalo. A čas s ním věnovala méně fyzicky náročným způsobem. Vždyť jsou miliony možnosti, neměla bys fyzičku na lezení po skalách, tak by jste hledali kešky, hráli víc deskové hry, chodili do divadla, do kina, četli knížky a chodili spolu do knihovny, malovali, cokoliv vyráběli, prostě cokoliv. Důležitý je přece zájem, věnování a láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45808
21.1.24 10:44

No, produktivni vek opravila na reprodukcni, takze reprodukcni znamena plodny a obecne se udava u zen 15-49 let. To jen k vysvetleni pojmu a dojmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
@Matt 02 píše:
Ale s největší pravděpodobností bys mu to dopřát mohla taky a i kdyby ne, tak bys mi to zařídila jinak, kdyby o to stalo. A čas s ním věnovala méně fyzicky náročným způsobem. Vždyť jsou miliony možnosti, neměla bys fyzičku na lezení po skalách, tak by jste hledali kešky, hráli víc deskové hry, chodili do divadla, do kina, četli knížky a chodili spolu do knihovny, malovali, cokoliv vyráběli, prostě cokoliv. Důležitý je přece zájem, věnování a láska.

Tohle všechno děláme. Jsem ráda, že můžu dítěti dopřát aktivní dětství a že ho můžeme prožít spolu a nemusí to suplovat za rodiče někdo jiný.

• Citovat
  • Upravit
13197
@Snorlaxik píše:
Nějaká si musíš obhájit to, že ses nedokázala smířit se stářím a musela si pořídit na stará kolena další dítě :hug:

no porad lepsi nez se nechat zbouchnout na vysoke, pak zit s ditetem u rodicu v pokojicku a byt lina tu VS dodelat, jak jsi to mela Luceno ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
21.1.24 10:45
@markytka3 píše:
a ty jsi kdo, ze toto tvrdis? holka s ucnakem, co nic nezazila, nikde necestovala, jen ucnak a pak dite… ty treba pochazis z nevzdelane rodiny, a ne jsou i lide, pro ktere je vzdelani dulezite. nebo nechteji mladi prozit u plinek… jako mit v dnesni dobe ve 20ti dite, :nevim: ani nevis, o co jsi se v zivote ochudila…

Mila zlata, ja mozna ucim tvoje dite na zakladni skole :mrgreen:. A kupodivu jsem ten cerveny diplom udelala i s ditetem, se kterym klidne i 2× rocne litame k mori, uz jsme byli napr. v Asii, chystame Karibik. Ale tenhle komentar by sis mohla odpustit, kdyby sis precetla ten muj posledni. Preji hezky den :srdce:

Příspěvek upraven 21.01.24 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky