Dítě v 45 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45815
21.1.24 10:45
@Matt 02 píše:
Ale s největší pravděpodobností bys mu to dopřát mohla taky a i kdyby ne, tak bys mi to zařídila jinak, kdyby o to stalo. A čas s ním věnovala méně fyzicky náročným způsobem. Vždyť jsou miliony možnosti, neměla bys fyzičku na lezení po skalách, tak by jste hledali kešky, hráli víc deskové hry, chodili do divadla, do kina, četli knížky a chodili spolu do knihovny, malovali, cokoliv vyráběli, prostě cokoliv. Důležitý je přece zájem, věnování a láska.

A stanovani, bez toho neni plnohodnotny detstvi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.1.24 10:47
@Snorlaxik píše:
Chápu. Jen by mi přišlo smutný, kdybych jednomu dítěti dopřála aktivní dětství a druhému už toho tolik dopřát nemohla.

Myslela jsem to tak, že někdo pnesportuje ani v mládí a přesto je aktivní až až. Třeba se věnuje kultuře a umění a vede k tomu i děti, víš? Kdybysme všichni slaňovali, tak nám knihovny s galerie zeji prazdnotou ;).

• Citovat
  • Upravit
13197
21.1.24 10:48
@veria píše:
No Lucenka se svym stanovanim a slanovanim tady chybela. :mrgreen:
Ja teda neznam skoro zadny ani mlady rodice, kteri by to provozovali, tak to ma vetsina deti houby detstvi. :DTobe se Lucenko rodina rozpadla, ale hlavne ze dite mela ve 25 a jezdis pod stan a slanujes jeskyne. Moje deti urcite oceni vic uplnou rodinu, byt je starsi a jezdi s nima jen do hotelů :D

lucena se nechala zbouchout uz na VS, takze 25 ji urcite nebylo, to by ji ted tahlo na 40 a ona je prece mlada :-)… ostatne na kolech s detma jezdim i ja jako 50tnice, 70km brody, ci jinym offikem na pohodu, o trailech nemluve… lucena je kapku obezni, co jsem videla fotky, takze si myslim, ze to s tim jejim sportovanim nebude tak zhave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.1.24 10:49
@veria píše:
A stanovani, bez toho neni plnohodnotny detstvi :jazyk:

Jdu vyhledat terapeuta. Je mi 45. Mám dvě malé děti. Nestanovala jsem nikdy ani já. Jsme naprosto nemožná rodina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
45815
21.1.24 10:50
@Eva2610 píše:
Jdu vyhledat terapeuta. Je mi 45. Mám dvě malé děti. Nestanovala jsem nikdy ani já. Jsme naprosto nemožná rodina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Udej se radsi sama na socialku, dekuji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.1.24 10:51
@Snorlaxik píše:
Znám, ale rozhodně nejsou tak aktivní jako ve 30 nebo 40. Prostě ten věk je už znát.

tak to mas hodne omezeny nazor, byla jsi uz letos lyzovat v Alpach? (nebo alespon na toma vasem klinovci) my tyden pred vanoci a ted jsme druhy tyden… nebo si s klukem zahrat hokej? tezko,… jak muzes psat, ze ve 40ti je vek znat? tobe tolik je, nebo jen kvokas o vecech, ktere neznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.1.24 10:56

Lucenka je takový brouk Pytlík. Ať napíše kdokoliv jakoukoli aktivitu, všechny je s dítětem dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.24 10:56
@veria píše:
Udej se radsi sama na socialku, dekuji :jazyk:

Sejde se nás tam víc….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
21.1.24 10:57
@markytka3 píše:
tak to mas hodne omezeny nazor, byla jsi uz letos lyzovat v Alpach? (nebo alespon na toma vasem klinovci) my tyden pred vanoci a ted jsme druhy tyden… nebo si s klukem zahrat hokej? tezko,… jak muzes psat, ze ve 40ti je vek znat? tobe tolik je, nebo jen kvokas o vecech, ktere neznas.

No, chápej, ona je vyřízená už po třicítce…… pro ni je představa 50+ něco jako peklo…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13197
21.1.24 10:58
@Cullenova píše:
Mila zlata, ja mozna ucim tvoje dite na zakladni skole :mrgreen:. A kupodivu jsem ten cerveny diplom udelala i s ditetem, se kterym klidne i 2× rocne litame k mori, uz jsme byli napr. v Asii, chystame Karibik. Ale tenhle komentar by sis mohla odpustit, kdyby sis precetla ten muj posledni. Preji hezky den :srdce:

ano, ale ne kazdy chce delat skolu s ditetem na krku,… a ver, ze cestovani, myslim, napr. na rok do kanady, australie, je uplne neco jineho nez dva tydny v karibiku v hotelu… proste ty jsi nezazila, to, co jsem chtela prozit treba ja… po skole se vydat do sveta na zkusenou a mit dite ve 20 bylo pro me stejne neprijatelne jako pro tebe ve 40… tohle jsem chtela rici… ty jsi byla spokojena od 20ti zit mezi skolou, plinkama, domacnosti… jina si chce tohle zazit bez zavazku… chapes?… o financnim a materialnim zabezpeceni nemluve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.1.24 11:01
@Eva2610 píše:
Myslela jsem to tak, že někdo pnesportuje ani v mládí a přesto je aktivní až až. Třeba se věnuje kultuře a umění a vede k tomu i děti, víš? Kdybysme všichni slaňovali, tak nám knihovny s galerie zeji prazdnotou ;).

No vidíš, my děláme všechno. Sportujeme, chodíme do divadel, muzeí, kin, na hrady, zámky atd. Jsem ráda, že dítěti můžu ukázat všechno.

• Citovat
  • Upravit
13197
@Janli píše:
No, chápej, ona je vyřízená už po třicítce…… pro ni je představa 50+ něco jako peklo…. :mrgreen:

taky si myslim, ze to soudi podle sebe… navic, je fakt kapku obezni, teda alespon dle jejich poslednich fotek, takze to sportovani asi nebude tak horke :lol:… a nevim, mam stejne stareho syna jako ona, ale ze bych ho porad musela tahat vsude s sebou jako kocka kotata? on rad sportuje i s kamosi, nechce mit porad matku za zadkem, jako ten jeji kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
@markytka3 píše:
ano, ale ne kazdy chce delat skolu s ditetem na krku,… a ver, ze cestovani, myslim, napr. na rok do kanady, australie, je uplne neco jineho nez dva tydny v karibiku v hotelu… proste ty jsi nezazila, to, co jsem chtela prozit treba ja… po skole se vydat do sveta na zkusenou a mit dite ve 20 bylo pro me stejne neprijatelne jako pro tebe ve 40… tohle jsem chtela rici… ty jsi byla spokojena od 20ti zit mezi skolou, plinkama, domacnosti… jina si chce tohle zazit bez zavazku… chapes?… o financnim a materialnim zabezpeceni nemluve

Me to vubec nezajima, to je tvuj problem, co ty chces. Ja te vubec neznam a je mi to fuk. Uz v predchozim prispevku jsem ti psala, ze kdyby sis precetla muj posledni komentar, nemuselas nic psat. Opet pisu to stejne - tenhle tvuj prispevek je zbytecny, protoze jsi v nem napsala v podstate to, co jsem tu uz davno psala. Staci to takhle? Nebo mas na srdci jeste neco, co si myslis, ze by me zajimalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.1.24 11:02
@Snorlaxik píše:
No vidíš, my děláme všechno. Sportujeme, chodíme do divadel, muzeí, kin, na hrady, zámky atd. Jsem ráda, že dítěti můžu ukázat všechno.
jj, opici laska, pustis ho nekdy i delat neco s kamosi? nebo ten tvuj maman se od tebe nehne ani v tomto veku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
21.1.24 11:02
@Snorlaxik píše:
Chápu. Jen by mi přišlo smutný, kdybych jednomu dítěti dopřála aktivní dětství a druhému už toho tolik dopřát nemohla.

No, u nás se o aktivním sportu mluvit nedá. Chodíme na bazén a když je hezky, tak koloběžky. Prostřední syn chodil na atletiku a potom na házenou. Starší od 2 do 5 třídy házená. Já sporty nedělám, neumím ani jezdit na kole. Na lyžích jsem stála jednou, tenisovou raketu jsem nikdy nedržela v ruce. Jediné co, tak na SŠ jsem asi tři roky chodila na jógu. A ráda si zahraju bowling nebo kuželky. Exmanžel ani manžel aktivně nesportuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí