Dítě ve 43 letech

Z81
13
12.12.24 20:20

Dite ve 43

Ahoj, je tady někdo, prosim, kdo už ví, jaké to je zažít ZT, potrat a mimodelozni těhotenství a přesto vnitřně věří, že mít zdravé dite bude a chce? Potkalo me umrti otce, ztraty deti viz výše a vnitrne verim dal. Jsem celkem schopná, zcestovala, vzdělaná a sportujici, zijící v letitém partnerství, kde má partner uz děti. Vycházíme spolu dobře, já ty deti beru jako kamarády, hrajeme si, povidame, ctu ji pred spaním, a mam i respekt. Cítím, že mě taky respektuji a dokonce mají rády, coz me uprimne tesi.Mam je fakt ráda, navíc je to i můj obor dětská psychologie. Poptávám spíše kámošku, co to má podobně. At už s dětmi nebo s nevydarenym tehu. Hejty si nechte, nemám na to, svy si prožívám a obhajobu nebudu dělat. Diky :srdce: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.12.24 20:43

A ty bys chtela ve 44 porodit dite? v 50 ho vest do 1. tridy a modlit se, at se dockas vnoučat? Moje matka se na stare kolena taky zblaznila a porodila ve 43 letech mého bratra, je postizeny a po mne se ted ceka ze se o nej budu starat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.24 20:46

Já mám dítě ve 42, sestřenka ve 43 a je to ok. Děti se opravdu povedli. Jâ bych to své nevyměnila za nic. Sestřenka má taky jejináčka, teší se celá rodina…

• Citovat
  • Upravit
54
12.12.24 20:47
@Anonymní píše: Více

No a? Dnes spousta žen rodí ve 43 letech, není to nic neobvyklého a mají krásné zdravé děti. Proč jsi tak zlá na zakladetelku diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.24 20:50
@denivrch píše: Více

Protože nemá rada svého bratra a nechce se o něj starat :nevim:. Akorát, že postižené dítě se může narodit v každém věku :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
15903
12.12.24 20:54

Sestřenice manžela porodila dítě ve 43, už ani nedoufala.. Kamarádka dokonce rodila ve 46, otěhotněla neplánovaně. Přeju ti zakladatelko at se ti tvůj sen splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z81
13
12.12.24 21:04

Děkuju. Ono to bez hejtu asi nejde v ČR, tak to neřeším. Dekuju za podporu, tem, co podporily. Každý z nás si řeší své téma a nikdo neví, jak a kdy dopadne. Proto neodsuzuji a hejty beru s rezervou, je to o tom člověku ne o mně. Kdo ví, koho se můj vzkaz týká, odpoví. Kdo ne a chce útočit a vylít si své trable, ať. Jako s detmi. Všem vám jinak hodně štěstí. Mě tohle nedorazí. Zazila jsem si dost uz a beru ublizene pisatele s rezervou. Je to můj obor. Zřejmě mají samy problém a tudy ventiluji. Ale zpět k tématu- Kdo je v podobné situaci, nechte mi vzkaz, pls. Umím i podpořit, pokud byste měly potíže v něčem. A ráda. Hezký večer. :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.12.24 21:08
@Anonymní píše: Více

A co ti je po tom? Myslíš, že si to neumí zakladatelka spočítat?? Už jsem na vás anonymní chytračky alergická! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80319
12.12.24 21:10
@E.N.G.83 píše: Více

zneužívá toho, že admini je už nemůžou odtajňovat, zbabělkyně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z81
13
12.12.24 21:11

Musím říct, že mě vlastně hodně potěšilo, kolik obhajkyn tu mezi vámi je :srdce: I když mi nakonec ta klíčová, které se můj věk a situace blíží nezareaguje, mám fakt radost. Že jsou tady fajn holky. Dekuju. At jste zdravé, deti také a vše klape. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
12.12.24 21:12

Mám 2 kamarádky, které rodily va 45. Jedna ale rodila páté dítě a jedna čtvrté. Obě otěhotněly neplánovaně. Myslím, že ty těla na to byly lépe připravené, než tělo prvorodičky.
Neznám ani jednu prvorodičku, co otěhotněla přirozeně po čtyřicítce, Jen jednu a ta to měla z IVF. Ale jinak znám hodně holek, co měly přirozeně dítě ve věku 42, 43 atd., to ale bylo třetí nebo čtvrté v pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.12.24 21:16

@Z81 mně je tedy 41, ale chápu, čím si procházíš. U nás je to zase ze strany manžela, že nemá vlastní dítě. I když si mou/naší dceru adoptoval a bere ji jako vlastní, ale nezažil si ji jako miminko a chápu, že mu “něco” chybí. Nám se zadařilo po 4 letech. Mám za sebou 5 potratů, jak po přirozeném početí, tak po IVF. Momentálně 15+2tt po desátém ketu. Po každém neúspěchu jsem to chtěla vzdát. Člověk se ptá, kolik toho ještě může snést a zvládnout. Na štěstí mám oporu ve svém muži. Tak teď doufáme, že v květnu budeme kompletní. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z81
13
12.12.24 21:21
:kytka:

Příspěvek upraven 12.12.24 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z81
13
12.12.24 21:25
@E.N.G.83 píše: Více

Přeji ti, ať se zadari a máte krásné, zdravé dite. Máš, jak čtu, kus cesty za sebou, která byla náročná a to víš jen ty. Věřím, že to dáš, velkou podporu posílám :srdce: Moc držím pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.12.24 21:26

@Z81 a můžu se zeptat, proč ne IVF? Máš za sebou nějaká vyšetření? Genetiku, imuno, hematologii atd.? Ono tam může být jen nějaká maličkost a třeba ani IVF být nemusí. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí