Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Cmochy píše:
Melany je strašný…Melanie mi přijde naprosto v pořádku a hezké.To je jak u kamarádky, ta přišla s tím, že by chtěla aby se syn jmenoval (i psal) SAJMON
taky dobrý
![]()
@Cmochy píše:
Melany je strašný…Melanie mi přijde naprosto v pořádku a hezké.To je jak u kamarádky, ta přišla s tím, že by chtěla aby se syn jmenoval (i psal) SAJMON
@Fjodorka píše:![]()
![]()
Já zase neustále potkávala čuby jménem Ejmy
Jako fakt Ejmy? Né Amy… ale prostě EJMY??? ![]()
Pracuješ na veterině, že? Že jsi viděla jak se píšou
Áááá, je to venku… ![]()
@Cmochy píše:
V tom seriálu Sedmé nebe kluka oslovovali Sajmon asi se kamarádka dívala.
Nicméně Melany jsem nasla na netu, jmenuji se tak.
Mi to přijde tvrdé. My máme Melisu i to zní trošku tvrději, ale ne tolik.
Pritel ma segru Melani ale pise se Melanie. Jsou z rakouska tam je tohle jmeno,,normalni,, ale me se nelíbí
rikaji ji Mel.
Melanie je OK, Melany ne. To je jak Džesika nebo výše zmiňovaný Sajmon.
@Cmochy píše:
Jako fakt Ejmy? Né Amy… ale prostě EJMY???
Pracuješ na veterině, že? Že jsi viděla jak se píšouÁááá, je to venku…
Jo, Ejmy ![]()
Na veterině ne, dělala jsem přes výcvik, volnočasově, psalo mi hodně lidí ![]()
@Fjodorka píše:
Jo, Ejmy
Na veterině ne, dělala jsem přes výcvik, volnočasově, psalo mi hodně lidí
V ČR jsou dvě holčičky se jménem Eimi, rodiče asi koukali na Big Bang nebo co a matrikářky byly asi benevolentní ![]()
Melany ne, fakt to vypadá, jako byste to neuměli napsat. To je jako Deniel, Meikel a tak.
U nás je jedna dívenka Melánie a říká se jí Melinka, Melinko.
Ve škole jsem měla spolužačku Milanu - tatínek Milan, dcera Milana.
@Fjodorka píše:![]()
![]()
Já zase neustále potkávala čuby jménem Ejmy
LOL, to my mame sousedku, ktera ma cubku Angelu. Podvratak neposloucha, haze na panicku bobek, takze se pod okny vzdy ozyva hystericke „Angelo, pod jsem! Angelo!! ANGELO!!!“
Mne drazdi jednak to vecny nervni porvavani na toho psa a jednak i to, ze kdyz pani neni schopna psa vychovat, tak si ho nema porizovat.
Jedine komicke na te situaci je to, ze se mi pri tom vybavuje jista jina Angela. Hehe