Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znáte některá z rodiny nebo jste se s tím setkaly? Řeším teď aktuálně projevy u jednoho muže.
Jde z něj strach. Často zle kritizuje, je divný. Rád shazuje lidi kolem sebe. Jako by měl dvě osobnosti. Střídání nálad, ale neumí obejmout, neuměl nikdy manželce koupit kytku, na Štědrý večer klidně vynadal rodině, že dostal nevhodný dárek. Sklep má pouze pro sebe.
Rád se obdivuje, a jiní jsou nemožní, on je skvělý.
Je citově studený, závidí lidem radost, a úspěchy.
Neumí vůbec nikoho pochválit.
Když je sám, nevydrží sám se sebou, nudí se a terorizuje ostatní za úplné koniny, jako třeba jinak posunutý ubrus na stole, nepřesně srovnané boty, nebo i kapičky vody na lince v kuchyni. Musí mít všechno přesně srovnané jako podle pravítka.
Mě osobně přišel divný už po pěti minutách, a nedá se s ním vydržet, přišla jsem si jako vycucnutý hadr.
Léčit se prý nechce, připadá si normální.
Známá doktorka jen podle jeho fotky mi řekla, že není duševně v pořádku, a to jsem se jí přímo neptala, prostě jsme prohlížely album.
Věděly byste, co s ním?
Vyhnout se mu. K tomu terorizovani rodiny platí to, že na to musi být dva. Jeden co koná a druhý, co to trpí.
@PaníKadrnožková píše:
Ja ho znam, @ChauvinistCo s nim fakt nevim, je to peklo
A ty s takovým člověkem žiješ? jak to snášíš a co na něj platí?
@kam2 píše:
Tak šla bych se podívat, co má v tom sklepě
Má tam prý přesně naskládané všechno možné, a když mu to někdo jinak posune, tak se z toho on může podělat.
Potřebuje prý mít všechno pod kontrolou, jinak to neumí.
@terien píše:
Vyhnout se mu. K tomu terorizovani rodiny platí to, že na to musi být dva. Jeden co koná a druhý, co to trpí.
Trpí jeho partnerka, bojí se ho, a mají spolu děti. Ona na jeho chování přišla až po svatbě, prý byl předtím jiný.
Podle mě se na ní přetvařoval. Poznám, když si mě někdo neváží a hraje falešnou hru.
@Karolínka86 píše:
A ty s takovým člověkem žiješ? jak to snášíš a co na něj platí?
Neeee, staci tady na emiminu.
Jinak brutus, no, vykreslila jsi totalni zrudu, tak co chces slyset? Zajimalo by me, co pudi lidi kolem nej s nim jakkoli interagovat ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Ja ho znam, @ChauvinistCo s nim fakt nevim, je to peklo
Bu bu bu!
![]()
@Karolínka86 píše:
Znáte některá z rodiny nebo jste se s tím setkaly? Řeším teď aktuálně projevy u jednoho muže.
Jde z něj strach. Často zle kritizuje, je divný. Rád shazuje lidi kolem sebe. Jako by měl dvě osobnosti. Střídání nálad, ale neumí obejmout, neuměl nikdy manželce koupit kytku, na Štědrý večer klidně vynadal rodině, že dostal nevhodný dárek. Sklep má pouze pro sebe.
Rád se obdivuje, a jiní jsou nemožní, on je skvělý.
Je citově studený, závidí lidem radost, a úspěchy.
Neumí vůbec nikoho pochválit.
Když je sám, nevydrží sám se sebou, nudí se a terorizuje ostatní za úplné koniny, jako třeba jinak posunutý ubrus na stole, nepřesně srovnané boty, nebo i kapičky vody na lince v kuchyni. Musí mít všechno přesně srovnané jako podle pravítka.
Mě osobně přišel divný už po pěti minutách, a nedá se s ním vydržet, přišla jsem si jako vycucnutý hadr.
Léčit se prý nechce, připadá si normální.
Známá doktorka jen podle jeho fotky mi řekla, že není duševně v pořádku, a to jsem se jí přímo neptala, prostě jsme prohlížely album.Věděly byste, co s ním?
Trochu tu odporuje „nevydrží sám se sebou " a "sklep má jen pro sebe“…
![]()
Šla bych se podívat do toho sklepa, tam bude rozuzlení, počítat teda s tím, že cesta tam bude jen jednosměrná… ![]()
@Karolínka86 píše:
Má tam prý přesně naskládané všechno možné, a když mu to někdo jinak posune, tak se z toho on může podělat.
Potřebuje prý mít všechno pod kontrolou, jinak to neumí.
Kdoví co tam je zaskládané… ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Uz je tu, zachraň se, kdo muzes…![]()
![]()
Vyvolala jsi ho sama
s cernou magii musis opatrne
![]()
@Paní Harringtonová píše:
Vyvolala jsi ho samas cernou magii musis opatrne
![]()
Ja prave taky krz ten sklep…neco mi říkalo, ze… ![]()