Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
já bych radila pohotovost, je to divné,
ale počkej, co napíší další
@stinga píše: Více
Me teda jeste napadl reflux nebo tak neco.. nikdy v životě jsem reflux ani pálení žáhy nebo tak neco nemela. Takze vubec nevim jak to vypada.
Nebo jestli uz me proste tlačí mimi nebo spis děloha na orgány? 😬 ze uz to jde nahoru?
Jsem teda hubenoucka, nevim taky jestli to muze mit vliv.
No ahoj, jen 15+2? To je jeste malo, to snad musi byt jeste v pohodě, kdyz je drobek tak malinký. Ja uz jsem ve 3.trim., v 31 tt a mam pocit, že mam přesně to, co ty píšeš. Nemůžu se ani pohnout a vsechno me tlačí
brisko velke, mimco kope o sto sest, musim sedět jen v tupém uhlu a nohy nahoře. Byla jsem teda trochu nachlazená a mela jsem nepříjemný kašel. Doted se mi kvůli tomu špatně dycha a nepomáhá mi ani hluboký nádech. Asi jsem si namohla svaly na hrudi a mezizeberni svaly
Nebyla jsi taky treba nemocna? Kazdopadne vydrž a pevne nervy, to je zkratka těhotenství…
@Mandarinka104 píše: Více
Nemocna jsem byla 4-5 týdnů zpět. Ale ty tlaky Divny mi prave prijdou jak kdyby me furt melo neco tlačit. A z toho kašlu. asi mam malinky telo..😂
Ahoj. Jsem prvorodička, takže vůbec nevim.. možná je to běžné možná ne.
Od rána me hrozně tlačí u žaludku, pod prsy a u srdce. Je to celkem velkej tlak. Na žaludek je to asi jako kdybych si tam dala pěsti a hooodne si porad tlačila. Rano jsem mela pocit tlačeni i mezi prsy myslim, jakoby dýchací trubice. Nutká me to porad ke kašli, jak kdyby mi tam neco vadilo.
Nevíte co by to mohlo byt? Souvisí to vubec s těhotenstvím?
Jsem momentálně 15+2tt.
Tlak je to teda hnusnej, hrozne nepříjemnej ale vydržet se to dá. Nerekla bych ze je to uplne bolest.