Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Už 14dni se pereme s nějakou virozou, rýma, kašel, slabost bez teplot..
Začala jsem vysmrkavat žluté hleny, nemám absolutně žádný čich, ale co se mi deje.. ze když se rychle předklonim nebo si z lehu sednu, tak mi nejede do nosu hrozne nepříjemný zápach. Není to jakoby žádná hniloba nebo tak, ale takový hnusny sladky zápach, ze kterého je mi na bliti.. můžou to být třeba ty staré zaschle hleny? A jaktoze nic jiného necítím a toto ano? Inhaluji 4× denně a nepomáhá to.
Ahoj. Jak to minule dopadlo?
Je to už 10 dní co jsem dostala rýmu a kašel. Léčila jsem ho klasicky mořskou solí, pinio-nasalem a konvičkou. Po týdnu se to ale zhoršilo. Prakticky jsem přišla o čich a z nosu cítím příšerný zápach. Nejde to ničím přebít, tím že nic jiného necítím. Před dvěma dny mi dala lékařka Pamycon, ale pořád necítím změnu. Zítra už půjdu na ORL, nedá se to vydržet. Cítím jen ten hrozný zápach v nose.
Nezažili jste to někdo? Co to může být
ORL je dobrý nápad, nejspíš se to vrazilo do dutin. Příště hned po začátku rýmy nasadit Sinupret.
@Veronika65 ahoj, mě po několika týdnech, co ta rýma neprestavala, dala doktorka Tobrex kapky.. nějakou dobu jsem kapala, ale ještě to par dni stejně trvalo.
Tak mám antibiotika, hlenohnis v dutinách, z toho ten šílený zápach a ztráta čichu.