Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sája2617 omlouvám se že se tak hloupě ptám ale dle čeho se to pozná. Nemohu totiž uvěřit doma mám totiž 2 chlapečky
@Anonymní píše:
Hezký večer, je tohle pohlaví holčičky? Děkuji za vaše názory a odpovědi. Lékař mi to tam sice i napsal na fotografii ale nejsem si jistá.
Pokud ti to lékař jistě řekl, bude to pravda. Ale dozvíš to při porodu. Jupí!
Pozna se to podle toho, ze tam jsou videt stydke pysky, tzv. obraz kavoveho zrna.
Vis, kdyz uz si doktor da tu praci a napise to na tu fotku… tak je smutne, ze mu neveris a jdes se ptat sem. Takze, mas ted jistotu?
Jestliže lékař napsal děvče, tak bych mu určitě nevěřila, protože hele je to jenom doktor, který na to studoval, tak já si myslím, že je to spíš kluk.
![]()
@Stará známá omlouvám se ale mám doma již dva chlapečky a přes 2 lety sem porodila třetího syna a umřel mi po porodu
nějak se mi nechce věřit že najednou holčička nikdy sem to nezažila samé chlapečky sem měla. Samozřejmě je důležité zdraví, jsem ráda za dceru ovšem moc i kdyby byl i zase chlapeček ale pouze sem si to chtěla ověřit. Chtěla bych už začít nakupovat věci na holčičku.
@lleennttiillkkaa hloupá sranda utahovat si se mě ale normální odpovědi se asi nedočkám.
Ano, jasné kávové zrno
taky mám dva kluky a potřetí holku a taky sem tomu nevěřila a pořád se ujistovala ![]()
@Kriss Tina děkuji mockrát, chtěla bych nakupovat už totiž věci na holčičku i růžovou autosedačku a bylo by pak hloupé a blbé kdyby sem v tom vezla syna z porodnice. Proto se tak ujišťuji a ptám.
@Anonymní píše:
@Stará známá omlouvám se ale mám doma již dva chlapečky a přes 2 lety sem porodila třetího syna a umřel mi po porodunějak se mi nechce věřit že najednou holčička nikdy sem to nezažila samé chlapečky sem měla. Samozřejmě je důležité zdraví, jsem ráda za dceru ovšem moc i kdyby byl i zase chlapeček ale pouze sem si to chtěla ověřit. Chtěla bych už začít nakupovat věci na holčičku.
Hele klidně nakupuj. Ale poradím ti. Raději neutrální barvy. Protože kamarádce ještě týden před porodem tvrdili, ze je to kluk. Přijela z holčičkou. Takže tak..
U druhého těhotenství mi tvrdil jak gynekolog, tak v porodnici na příjmu těsně před porodem.. že vidí pindíka 👍🏼 No pindík se nekonal.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina děkuji mockrát, chtěla bych nakupovat už totiž věci na holčičku i růžovou autosedačku a bylo by pak hloupé a blbé kdyby sem v tom vezla syna z porodnice. Proto se tak ujišťuji a ptám.
Zrovna sedačku bych neřešila, miminu to bude jedno a kdyžtak se dá pak na většinu sedaček koupit jiný potah
já teda měla ty newborn věci neutrální a dost věcí jako vajíčko, kočárek, houpatko apod po synech, takže sem to nehrotila a bála sem se kupovat růžové věci, abych to nezakrikla, protože sem tomu fakt nevěřila, až do porodu, když sem ji držela v ruce
pak sem se celkem vyřádila po tom porodu, to malé miminko se stejně moc nedá navlikat do šatiček ![]()
@Anonymní píše:
Tak kup neutrální nebo červenou.
@Anonymní píše:
Znám maminky.. kterým doktor řekl pohlaví.. a nakonec se narodilo opačné pohlaví
já čekám (snad) druhou holčičku.. mám to 3× potvrzené.. věci mám po první dceři a dokupuji ještě něco … ale třeba kočárek, autosedačku, apod.. jsem brala neutrální… člověk nikdy neví… holku by v modrém vozit mohl.. ale kluka v růžovém … i té autosedačky bych šla do trochu neutrální barvy
hlavně se až tak nezajímat o barvu jak o kvalitu
![]()
Hezký večer, je tohle pohlaví holčičky? Děkuji za vaše názory a odpovědi. Lékař mi to tam sice i napsal na fotografii ale nejsem si jistá.